Jump to content
  • entries
    0
  • comments
    0
  • views
    1,109

November wachtbankje


Froukje

995 views

Hallo allemaal,

 

Als eerste zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Froukje, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn dochtertje (4 jaar) en mijn verloofde in `s-Heerenhoek.

 

Op maandag 31 oktober hebben wij de punctie gehad en daaruit kwamen 13 ei blaasjes en uiteindelijk 7 eicellen. Op donderdag 3 november is er een embryo terug geplaats en kregen wij ook te horen dat er in het totaal 7 embryo`s waren ontstaan. Nu is het natuurlijk wachten tot we mogen gaan testen. Liever wacht ik nog wat langer om dat ik in het verleden al vaker eerst een positieve test en later een negatieve test heb gehad.

 

Zijn er al meer mensen voor het november wachtbankje?

 

Groeten,

 

Froukje

8 Comments


Recommended Comments

Hey Froukje,

welkom hier op het forum! Als je via forum naar wachtbankje gaat zijn er nog meer meiden die net als jij op het novemberbankje zitten.

Hopelijk ga je groen kleuren dit bankje.

 

Veel succes.

Groetjes Kim

Link to comment

Wat lijkt mij dat ontzettend spannend zeg.... tot wanneer moet je nog wachten???? Heel veel succes met het wachten en hopelijk heb je straks een knal positieve test in handen....

 

Liefs, Emely

Link to comment

Hallo Froukje,

 

Erg spannend allemaal! ik zit ook op het wachtbankje van november.. heb ook op 31 oktober de punctie gehad en helaas is er bij mij maar 1 eicel bevrucht :( Ook de 3de van november een terug plaatsing gehad.. Nog een slopende week en dan mag ik eindelijk bloedprikken 16 november dus, Wanneer mag jij gaan testen?

 

Ik wens je heel veel suc6 !!!!!! ik voel met je mee hihih

 

groetjess

Link to comment

@ Channy,

 

Wat grappig! Ook bij mij is de punctie op 31 oktober gedaan en de terugplaatsing op 3 november. Ik Ook ik mag 16 november gaan testen maar probeer nog twee dagen extra te wachten.

 

Heel veel succes! Ik ga voor je duimen. Laat je het even weten?

 

Groetjes,

 

Froukje

Link to comment

Channy,

 

Wat grappig! Ook bij mij is de punctie op 31 oktober gedaan en de terugplaatsing op 3 november. Ik Ook ik mag 16 november gaan testen maar probeer nog twee dagen extra te wachten.

 

Heel veel succes! Ik ga voor je duimen. Laat je het even weten?

 

Groetjes,

 

Froukje

Link to comment

Hallo,

 

Ik zit ook op het wachtbankje na onze laatste icsi behandeling. Ik vind het echt enorm spannend want als het niet lukt dan is het ook echt klaar. Maar gelukkig hebben we al een mooie dochter van bijna 2 jaar en daar ben ik enorm dankbaar voor. 21 november mag ik testen.

 

groetjes Flora

Link to comment

Hallo Ik zit ook op het wachtbankje onze laatste icsi behandeling. vind het echt enorm spannend want als het niet lukt dan is het ook echt klaar. Maar gelukkig hebben we al een mooie dochter van bijna 2 jaar en daar ben ik enorm dankbaar voor 21 november mag ik testen groetjes Flora

Link to comment

Gisteren om 23.00 uur mijn laatste Lutinus gebruikt. Helaas sinds vanmorgen heftige krampen in mijn onderbuik en in de buurt van mijn eierstokken. Ik vrees het ergste. Het is op dit moment moeilijk om er niet aan te denken maar dat gaat nu eenmaal vanzelf. Ik merk het hopelijk snel genoeg.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use