Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Je gaat inderdaad nog veel spannende nachtjes tegemoet @Kitje! Je hebt al wat ervaring, dus zeker doen wat goed voelt. Net als wat Nora toen ook zei. Positieve gedachtes zullen vast ook helpen . Ik ga voor je duimen dat deze kleine er niet ‘uitvalt’. Donderdag is het erop of eronder voor mij. Ben heel benieuwd! Je leest op veel forums dat men al veel vroeger test. Durf het gewoon niet.. Vind donderdag al eng zat. Ben natuurlijk wel bang voor slecht nieuws en wat dan.. Hoe gaat die klap zijn? Moet daarna ook gewoon de hele dag werken.. Wellicht is dat dan een goede afleiding.. Maar goed. Nu niet aan denken en positief blijven .
 3. Hoi dames, ik wil me graag toevoegen in jullie 40+ groep. Ik ben onlangs in oktober 40 geworden en heb in december mijn eerste inseminatie gehad met Cryos donorzaad in Zwolle. Helaas was dit niet raak. Nu heb ik van de week een 2e poging gehad . Alleen mijn AMH is erg laag, 0.22. Hier maak ik me best wel zorgen om. Fijn om te zien dat er lotgenoten zijn. Ik ben nog niet bezig met IVF, hoop wel mocht t op deze manier niet lukken, dat ik hiervoor in aanmerking kom.
 4. Today
 5. Hoi, meiden, hier even een update van deze kant. Vanmiddag om 12 uur tp gehad van 1 embryo. Het andere eitje is helaas onbevrucht gebleven, dus dat was jammer. Het is een embryo van 3 dagen en hij was 6 cellig en kwaliteit 1, dus dat laatste is top. Op 3 dagen zou die 6-8 cellig moeten zijn volgens de embryoloog, dus hij ligt redelijk op schema. Ik heb besloten om deze allerlaatste poging met mijn allerlaatste embryo helemaal zenn te doorstaan, dus ik ben expres gaan werken vandaag. De eerste keer had ik tp op zaterdag, toen ben ik gras gaan maaien, hij viel eruit, de tweede dag ben ik op de bank gaan zitten, toen viel die er ook uit, dus nu heb ik besloten dat ik gewoon net doe alsof die er niet is en gewoon mijn leven leid zoals anders, dus ben ik gaan werken, vanaf het werk naar de tp en daarna weer terug naar mijn werk (heb kantoorbaan dus geen zwaar werk), daarna de boodschapjes gedaan en nu net terug van mijn half uurtje avondwandeling (megasaai en koud, brrrr) en nu maar hopen dat deze wil blijven zitten en dat ik begin februari als een blije gup ook op een roze wolk kan plaatsnemen. Lieve @Onzefamilie bedankt voor je berichtje, superlief dat je ondanks alles nog aan ons denkt en wat fijn dat je wat van je laat horen. Ik vind het zo rot voor je dat het mis gegaan is, ik hoop dat jullie hier uiteindelijk goed doorheen rollen en dat de volgende poging raak is. Het is jullie zo gegund! Hoe was het gegaan vandaag? Heb je al meer duidelijkheid of je gecurrateerd moet worden? Ik hoop zo dat het niet hoeft, want dat lijkt me geen pretje. Sterkte meis! Dankjewel @Nora90 voor je berichtje, het duimen en de positieve vibes. Ik ga proberen hier zo positief mogelijk in te staan en zeg ook steeds tegen mezelf, dit gaat hem worden! Ik probeer idd zoveel mogelijk afleiding te zoeken en verder alles zo normaal mogelijk te laten verlopen. Donderdag heb ik met een vriendin afgesproken en vrijdag met mijn moeder hapje eten. Voor komende week probeer ik ook wat leuks te gaan doen af en toe. Kennismaking met vk is weer een nieuwe stap in dit proces voor jou en dan donderdag de echo, wordt spannend zo voor je. Ik hoop dat je een mooi hartje ziet kloppen overmorgen. @Marsukar jij ook veel succes gewenst donderdag met testen, ook zo spannend voor jou. Ik hoop zo dat je positief test en naast Nora op het roze wolkje kan gaan zitten. Soms hoor je het weleens dat iemand niet ongesteld wordt en dan toch negatief test, alle scenario's zijn mogelijk en iedere vrouw reageert anders. Maar geen bloed is goed (al bewijst Nora dan ook wel weer het tegendeel daar in). Keep the faith meis! Voor wat betreft de poezenbollen, voor zover mij bekend zit hier geen HCG hormoon in (wel in Pregnyl) maar Progeteron. Volgens mij kun je niet vals positief testen met de bollen, maar wel met Pregnyl als deze nog niet uit je lichaam is afgebroken. Nog maar 2 nachtjes slapen voor jullie (en een heleboel voor mij )
 6. @Marsukar Nog 2 kleine dagen Wel goed om te horen dat je je goed voelt en geen bloed geeft moed he haha
 7. Zeker ook een spannende dag voor jou aanstaande donderdag @Nora90. Ik heb gelukkig nog steeds geen teken dat mijn menstruatie eraan gaat komen.. Maar voel verder nog steeds niks. Af en toe een krampje of steekje, die ik vast uitvergroot in mijn hoofd. Voel mij gelukkig ook goed en weer goed gehumeurd . Ben wel heel bang voor de test donderdag. Hoop zo dat die positief is. Echt heel spannend!!!!!!
 8. @Marsukar Oohhh en ik besef net dat donderdag niet alleen een spannende dag voor mij is maar ook voor jou, want dan mag je testennnnn Oeehhh wat spannend allemaal.
 9. @Marsukar Zie je nou, het werkt haha Ik ben echt zenuwachtig aan het worden voor de echo overmorgen.... Ik zal dan precies 7 weken zijn. Wat gaat de tijd snel joh, niet normaal. Voor dat je het weet zitten we met zn allen op die roze wolk Het besef dat de eerste twee maanden er alweer bijna op zitten is echt te gek voor woorden.... Hoe is het met jullie allemaal?
 10. Hoi @LJ85 heh balen! Ik zou nu ook geen positieve test meer verwachten idd, maar wie weet, af en toe hoor je t wel eens!
 11. Hoi allemaal, Wij hebben in maart 2017 onze eerste verse tp gehad en daaruit is ons zoontje geboren. Sinds juni 2019 hard bezig voor broertje of zusje. Twee eerdere cryo tp zijn mislukt. Eerste was in natuurlijke cyclus, tweede kunstmatig. Hier ook op het wachtbankje van 3e cryo TP, 4 dagen oud embryo. Tp was 10 januari. Ik mag as donderdag testen. Ik was ervan overtuigd dat het nu gelukt was. Echt zoveel symptomen en voelde heel veel. Ook het gevoel dat het goed zat wat ik vorige twee keren niet had. Echter nu wachtdag 11 en heb vanmorgen toch al een test gedaan. Negatief helaas. Was laatste cryo dus ben bang dat er een nieuwe punctie moet gaan komen. Veel sterkte allemaal met afwachten! X
 12. Aa jammer zeg!! Ja t zegt helemaal niks.. wij hadden met verse tp 3daagse embryo a kwaliteit, en de 3 cryo's waren ook allemaal a kwaliteit dag 5 blastocystes. Is maar 1 blijven plakken maar helaas miskraam geworden. Bij mij gieren de spanningen door mn lijf, wil al zo graag testen!!! Vandaag dag 6 na tp 5 daagse cryo
 13. Lief dat je er naar vraagt, helaas! Op naar de 4e tp! had enorme hoop hij was zo goed voor de tp! Al meer dan 16 cellig! nu duimen voor de volgende. hoe gaat het met jou?
 14. @Joan123 vandaag is je officiele testdag toch? is het nog omgeslagen?
 15. Yesterday
 16. Nou volgens mij verschilt dat ook per persoon met die bolletjes. Vandaag heb ik lekker vrij dus ben lekker gaan shoppen en ja hoor.. dat helpt toch met je gemoedstoestand . Omdat ik wel last heb van waterige afscheiding, denk ik dat ik ongesteld wordt. Dus dan toch met vrees naar de wc, maar dat blijft mooi weg gelukkig. Ik heb nooit last van waterige afscheiding, dus zie dat maar als goed teken.. . Spannend!!
 17. Ik ben op zoek naar een rit naar menoland en orgaland. Iemand die me een lift kan geven? Ik betaal graag de benzine!!
 18. @Marsukar Ik had gelezen dat je door die bolletjes positief kan testen... Klopt dat? Ja probeer echt leuke dingetjes te doen hoor, lekker vrolijk blijven. Ik ben echt van mening dat dat enorm veel kan helpen.
 19. Heyyy @Onzefamilie Wat fijn om weer even wat van je te horen xx Heel erg bedankt voor de tip ik ga het zeker even navragen of het daaraan kan liggen. Al moet ik zeggen dat ik er minder last van heb. Wat verschrikkelijk voor je allemaal Laat even weten hoe het vandaag is gegaan, tenminste als je dat wil natuurlijk !! Doe vooral lekker rustig aan en laat je lekker verwennen.
 20. Klopt @Nora90. Ik zit vandaag op mijn elfde wachtdag. Ik mag donderdag testen. Durf het niet voor die dag te doen.. Vandaag wel minder opgewekt dan gisteren. Hoofdpijn en moe. Nog steeds niet het gevoel dat ik ongesteld ga worden, maar word langzaam wel gek van die onzekerheid. Weet iemand of het vaak voorkomt dat je menstruatie uitblijft en dat je dan toch negatief test? Ik hou mij een beetje vast aan het feit dat ik bij de verse tp een week later, door de bolletjes heen, ongesteld werd. Dus denk ergens dat ik dan deze keer ook gewoon er doorheen ongesteld zou worden, als het zo zou zijn... Maar leuke tijden voor jou Nora. Hoop echt dat ik straks met jouw enthousiasme mee kan doen
 21. @Marsukar Dus vandaag zit je op je elfde wachtdag? Ik had super licht positief getest op de negende wachtdag. Op de achtste was die nog negatief, maar ik had wel een vijf dagen oude embryo teruggeplaatst gekregen... Wanneer is jouw test datum? @Kitje Jaa ik blijf met je mee duimen Dit gaat um worden voor jou !! Inderdaad die afleiding zoeken. lekker doen waar je blij van wordt het helpt echt. Ook als die positief is blij dat lekker doen... En ik had vandaag mijn eerste afspraak met de vk, dit was gewoon een kennismaking. Aankomende donderdag heb ik mijn eerste echo. Dus nog heel even wachten dan kan ik beepje zien Ik moet zeggen dat ik dus tegen de namiddag een erg opgezette buik krijg en dan in de avond is die echt opgezet en dan lijk ik echt zwanger. Maar vandaag heb ik al de hele dag zo een zwanger buikje, wat wel erg opmerkelijk is zo vroeg al joh.... Ik verbeeld het me echt niet want mijn man en schoonmoeder zeggen het ook. Ik vind dit zo spannend voor jullie allemaal.
 22. @Kitje Wat spannend om te lezen, ik hoop beide voor jouw en dat jouw wens mag uitkomen. Gunnen het je zo. @Nora90 netjes gestegen, even 1 tip ik had ook die krampen steken, en herken het van calcium te kort en magnesium misschien dat dat je helpt. Hier gaat het knudde, bloed nog steeds en nog krampen en een zeer pijnlijke buik. Vanmiddag moeten we heen kijken of ik gecurriteerd moet worden. En horen we verder hoe wat waar. Deze miskraam valt mij zwaarder dan ooit. Ben zwaar depressief, Er is een kans dat in een antistof heb voor schildklier die dit kan veroorzaken net daarvoor bloed geprikt nu maar afwachten weer. Spreek jullie gauw denk aan jullie
 23. Last week
 24. Thanks @Marsukar en @Nora90 voor de berichtjes en het duimen. Ga het de komende tijd wel nodig hebben, het is mijn laatste poging, dus dit moet em worden. Was erg opgelucht vanmorgen dat er tenminste 1 bevruchting was en ze zei ook nog MOOIE bevruchting. Heb al wat leuke dingetjes gepland staan, donderdag met een vriendin afgesproken en vrijdag ga ik met mijn moeder een hapje eten. Voor de week erna nog wat dingetjes bedenken om te gaan doen, want dat wordt de spannendste week voor mij. Ik hoop zo dat ik bij je kan komen zitten Nora op die roze wolk, samen met Marsukar, wordt een gezellig wolkje zo met zijn drietjes Heb jij nou morgen je afspraak bij vk Nora? Of was dat woensdag? Ik weet het ff niet meer, sorry. Niet teveel zorgen maken over wel of niet iets voelen Marsukar, toen ik zwanger was van mijn zoon voelde ik me ook topfit (behalve moe dan) en toen de moeheid voorbij was voelde ik me nog veel beter, ben niet 1 dag ziek geweest, tot aan de bevalling toen hield ik nog eens geen water meer binnen tot het moment dat die kleine op mijn buik lag toen was dat in 1 keer ook over. Het wil allemaal niks zeggen hoor, echt, lees Nora dr verhaal maar eens, die zag het zo somber in met die bloedingen en toch lekker zwanger. De duimpjes draaien hier voor ons hoor, voor een mooie echo met kloppend hartje voor Nora, voor een positieve test voor Marsukar en natuurlijk voor mijzelf in februari Succes komende week meiden!
 25. Oké! Nou ik duim heel hard voor jou
 26. Heftig Hoor! Heel heftig! mensen kunnen het pas begrijpen als je het zelf mee maakt denk ik. mag ik vragen waar jullie in behandeling zijn?
 27. Dank je wel @Nora90 voor je bericht . Ik zit nu op mn tiende wachtdag. Had 9 januari de terugplaatsing. Echt heel fijn om jouw verhaal te lezen! Ik voel mij eigenlijk heel goed. Ben zeer goed gehumeurd. Alleen wel sneller moe inderdaad. Had gisteren mensen geholpen met hun huis en die zeiden ook daarna dat ik er erg moe uit zag. Maar omdat ik mij zo goed voel heb ik echt niet het idee dat ik ongesteld ga worden. Ergens zegt mijn gevoel dat het weleens zo kan zijn, maar durf het niet teveel te hopen. Al gaat het zeker een grote teleurstelling zijn als het niet zo is. Hoop zo dat ik je kan vergezellen op die wolk!!
 28. 4e tp bedoel ik idd, 1 icsi poging, hadden 7bevruchtigen uit de 1e poging. Wij zijn nu 2 jaar en 9 maanden bezig voor ons 1e kindje, nu ruim een jaar in de mmm, direct aangewezen op icsi vanwege lage aantal zaadcellen.
 1. Load more activity


×

Important Information

Terms of Use