Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Mei 2019: Icsi 1, 18 dgn decapeptyl, 11 dgn icm 150 gonal f, 11 eitjes, 7 bevruchtingen, 6 cryo's(dag5)
  Juni 2019: verse terugplaatsing(dag3), niet zwanger
  September 2019: cryo terugplaatsing, 5 cryo's over, in afwachting

  1. Vrouwke77

   Vrouwke77

   Wanneer mag je testen @Sbtje? 🤗

  2. Sbtje

   Sbtje

   @Vrouwke77 testdatum is 29 september, gisteren terugplaatsing gehad. 

  3. Vrouwke77

   Vrouwke77

   Wat fijn! Heel veel succes! 😃

 4. @Vrouwke77 sorry voor mijn late reactie, ben nog niet zo handig met dit forum! Maar jij ook heel veel succes🤞🏼🍀
 5. @Vrouwke77 uiteraard. Ik ben erg blij maar nog beetje terughoudend. Het is een vroeg stadium nu maar hopen dat alles goed mag gaan en het mag groeien tot een mooi gezond kindje. ik duim voor jullie!! Heel veel succes!
 6. Je hebt een datum! Hoe fijn is dat! 😃Nu goed voor zorgen jezelf zorgen en op naar donderdag! 😍
 7. Lieverd...vrijdag de 13e...wat is dit een geluksdag voor je!!!! 💞Brand je straks een kaarsje voor mij i.v.m. onze terugplaatsing? Vandaag moet onze lucky day zijn!!! GEFELICITEEEEEEEEEERDDDDD!!!!!! 😃👼🥰Whhooopwhoop.... 🍀
 8. @Vrouwke77 ik heb vanmorgen de test gedaan..
 9. @Essiepessie in het AMC. Lees maar eens... dit is wat ik nu doe:
 10. @Vrouwke77 helaas hebben wij zoiets niet, alleen de terugplaatsing is in de VU. Maar wij hebben wel een telefonisch spreekuur, daar kun je dagelijks naar bellen xxx
 11. Inmiddels ben ik gebeld en volgende week donderdag de terugplaatsing! In alle hectiek helemaal niks gevraagd, maar nu het ook “maar” 1 dag later is probeer ik maar te vertrouwen dat ze echt wel weten wat ze doen😉 ben zo enthousiast! Morgen starten met de utro!🎉
 12. @Vrouwke77 welk ziekenhuis doe jij dit?bij ons doen ze het zonder medicijnen..
 13. @Vrouwke77 spannend. Ik heb dus echt helemaal niets gebruikt. Vandaag 8 dagen na terugplaatsing. Ik wil zaterdag een test gaan doen.. fingers crossed. Vind het zo spannend en zeker dat wachten..
 14. Ik heb bij mijn vorige tp hetzelfde traject gevolg, maar had alleen een uitstel ve week vanwege een te dunne bms. Dus dat was anders... Ik begrijp je onzekerheid echt wel en zou deze ook voorleggen bij het behandelteam. Bij het AMC kunnen we via een digitaal dossier vragen stellen en reageren ze vaak dezelfde dag nog. Misschien ook wel bij het VU? Sterkte en succes nog even. Komt vast goed en hou je ons op de hoogte? 🐣
 15. Earlier
 16. Hi dames (& misschien wel heren ;p), Ik kan iemand wegbrengen naar Gonalland (900km 3x, 450km 4x en 300km 1x). Wil hier wel graag benzinevergoeding voor hebben :). Ik hoor het wel via een pb als iemand een lift nodig heeft! 🙂 Groet!
 17. Hoi allemaal, wij zijn bezig met een cryo terugplaatsing in kunstmatige cyclus. Nu had ik vandaag, cyclusdag 13 een echo om te kijken of mijn bms dik genoeg was. Die was prima, dus ik zou s’middags gebeld worden met een datum voor de terugplaatsing en of ik kan starten met de urtogestan. Normaal gesproken is die op cyclusdag 19. Nu is het zo druk in de VU dat ik nog geen datum heb gekregen. Dat kan zomaar een week later zijn. Ik moet dus alleen doorgaan met de progynova. Duurt dit allemaal niet veels te lang? Loop ik het risico dat het bms toch al gaat afbreken? word er behoorlijk onzeker van. mijn vraag is dus eigenlijk. Heeft er iemand ook wel eens een verlengde kunstmatige cyclus gehad ondanks goede bms? alvast bedankt! Lieve groetjes
 18. Nee, dit is de eerste keer.. Op de pregnyl na dan.. 🙂 Ik reageer gewoon niet goed op al die medicatie, dus nu op deze manier. Spannend!
 19. @Vrouwke77 Spannend. Ik hoop dat alles lukt. De eerste keer heb ik wel medicijnen gebruikt was een verse embryo, en de tweede keer ook geen medicijnen net als nu. Jij hebt t nooit in natuurlijke cyclus gehad zonder medicijnen dus?
 20. Had je vorige keren ook zonder medicatie een TP gehad? A.s. vrijdag is mijn 3e TP. Dit keer met alleen 5000 eh Pregnyl. Afgelopen maandag was mijn ei-sprong en heb nu al weer behoorlijk last van mijn brosten. Zijn gewoon die stomme hormonen. Vroeg testen past meer bij mij.. Dan kan ik langzaam wennen aan de teleurstelling.. Klinkt gek, maar ik wil mij niet gek maken door enorm te hopen..... Ik ga een week later testen. Dan zit er geen Pregnyl meer in mijn lijf en is de innesteling als het goed is voltooid en zit ik op dag 11/12 van de ontwikkeling van mijn embryo('s).
 21. @Vrouwke77 ik zat te denken om zaterdag te testen dat is 10 dagen na terugplaatsing.. ik kan me nog herinneren van de vorige twee keer dat ik enorme zere borsten had maar dat is nu niet t geval..
 22. @Vrouwke77 oké en wat zijn jou ervaringen met vroeg testen?
 23. Vanaf dag 10/11 (dat is 7/8 dagen na de TP als je een 3/4-daagse embryo hebt) begint het HcG door je lichaam te stromen en is het mogelijk dat je heel licht al positief kan testen. Is hij wit...no worries..het HcG kan nog een spurt nemen. Ik ben wel een vroegtester, maar dan loop je wel het risico op eerst een teleurstelling en misschien wat meer onzekerheid in de laatste wachtweek..
 24. @Vrouwke77 Het is vanmiddag 7 dagen geleden dat het is teruggeplaatst in een natuurlijke cyclus. Ik heb ovulatietesten gebruikt om te kijken wanneer de eisprong zou zijn.. dit doorgebeld en hierna een terugplaatsing gehad. Ik weet alleen niet of nu testen al te vroeg is.. het ziekenhuis zegt dag 14, dus pas volgende week woensdag..
 25. @Essiepessie Is het een terugplaatsing in een natuurlijke cyclus met LH-testen geweest? Heb je al getest? Spannend hoor!!! 😃🍀
 26. Wie heeft er een lift nodig in Brabant? 22 ritjes naar MENOrca75 en 1 ritje naar MENOrca600. Voor meer informatie, stuur me een PB.
 27. Nee ik heb niets gebruikt. Het is in een natuurlijke cyclus teruggeplaatst. Morgen is het 7 dagen geleden dat het is teruggeplaatst..
 1. Load more activity
 • Who was online  28 Users were Online in the last 24 hours


    Most members ever online was 34, last accomplished on .


×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use