Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/21/2019 in all areas

 1. 1 point
  @Kitje @Nora90 morgen mag ik weer bloedprikken en vrijdag uitslag. We houden moed en slag om de arm, we duimen keihard. Officieel zou ik vandaag 5 weken en 1 dag zwanger zijn. We wachten af... 3x3 welkom op het wachtbankje.
 2. 1 point
  @3x3 Welkom Wat spannend allemaal. Wij duimen voor je. Ook jou wordt het van harte gegund. xx
 3. 1 point
  Ik heb nog een ritje over naar OVITRELLand. Wie kan ik hier nog blij mee maken? Ik vraag slechts een kleine benzine vergoeding. Voor interesse, stuur me een berichtje!
 4. 1 point
  Wij zijn 2 jaar bezig geweest om zwanger te worden. Helaas heel slecht zaad. Wij hebben onze eerste icsi behandeling gehad presies 2 weken terug de terugplaatsing en vandaag positieve test! Nu wil ik heel graag mijn verhaal doen omdat ik me in deze wachtweken rot heb gezocht naar mijn klachten met een positief einde en kon dit niet zo vinden. Ik heb vanaf 6 dagen na terugplaatsing goeie menstruatiekrampen PRECIES de zelfde als alle andere maanden die begonnen ook altijd na 6 dagen. Ik wist daardoor heeel zeker dat het niet raak was want ik ken mijn lichaam ondertussen zo goed. Niet dus. Vandaag nog steeds de zelfde vervelende krampen en borsten zijn minder pijnlijk (heb ik ook elke maand zere borsten dan minder) maar dus wel echt een knaltest. Ik wil geen valse hoop geven natuurlijk het kan altijd 2 kanten op maar omdat ik zo erg heb gezocht afgelopen 2 jaar naar bevestiging dat het dus wel kan en wel graag die extra week hoop had willen hebben..
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×

Important Information

Terms of Use