Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/12/2019 in all areas

 1. 1 point
  Ik heb bij mijn vorige tp hetzelfde traject gevolg, maar had alleen een uitstel ve week vanwege een te dunne bms. Dus dat was anders... Ik begrijp je onzekerheid echt wel en zou deze ook voorleggen bij het behandelteam. Bij het AMC kunnen we via een digitaal dossier vragen stellen en reageren ze vaak dezelfde dag nog. Misschien ook wel bij het VU? Sterkte en succes nog even. Komt vast goed en hou je ons op de hoogte?
 2. 1 point
  @Lunaatje jeetje wat heftig meid! Laten we mekaar niet nog eens extra verdriet doen met zulke Posts. Een ieder die in dit traject zit heeft een diepgewortelde wens om mama te worden. Ik vind ‘t ontzettend verdrietig te horen dat het zo’n heftig traject is geweest voor jou. Ik hoop absoluut dat er nog een kans voor je is, echt. Ik denk dat we mekaar gewoon verkeerd begrepen. We moeten mekaar steunen en niet aanvallen. Mijn excuses als ik je zo heb laten voelen. Liefs van mij
 3. 1 point
  @Lunaatje ik denk dat je mijn post dan nog maar eens goed moet lezen. Ten eerste heb ik gezegd dat ik het persoonlijk als niet pijnlijk ervaren heb en ik het vreselijk vind voor de vrouwen die dat wel als heel pijnlijk ervaren hebben. Dat ten eerste. Ten tweede had ik maar 5 eicellen dus je hebt wederom niet goed gelezen want ik heb niet gezegd dat het met minder eicellen minder pijnlijk is. Dit stuit me erg tegen de borst. Lees eerst goed voor je zo “fel” reageert. Ik wilde niets meer en niets minder doen dan MIJN ervaring delen en dat ik het zelf heel jammer vond dat toen ik voor de punctie stond ik weinig positieve verhalen kon vinden. Nogmaals ontzettend rot voor jou alswel alle andere vrouwen waarbij de punctie vreselijk zeer deed. Ik vond het goddank geen nare ervaring en ik wilde dit heel graag delen met de dames die nog een punctie moeten ondergaan datbhrr dus zeker ook een oké ervaring kan zijn. Vind ‘t erg jammer dat je reageert op mij terwijl je m’n post niet goed gelezen hebt want je haalt 2 feiten volstrekt uit z’n verband en kloppen zelfs niet.
 4. 0 points
  Beste dames, Zou nog laten weten hoe het mij zou aflopen. Ik ben vanmorgen op mijn testdag ongesteld geworden. Dit was mijn 4e ivf poging. Meer pogingen krijg ik niet vergoed en over 2 en een halve maand ben ik 43. Ik ga nooit moeder worden en die gedachte maakt mij helemaal kapot.
 5. 0 points
  [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] wij zullen nooit papa en mama worden
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×

Important Information

Terms of Use