Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/09/2019 in all areas

 1. 2 points
  @Ele @Vrouwke77 nou als we alle eind juni de terugplaatsing krijgen moet deze ronde het worden!! Met zn 3e goednieuws daar gaan we voor!!
 2. 1 point
  @Leedylee..welkom, leuk dat je meeschrijft! Heb je vragen voorons, laat het weten! Er is hier binnen het groepje al weer redelijk wat ervaring en...lekker gewoon je emoties van je afschrijven kan ook heeeeul erg prettig zijn! Ben benieuwd hoe jullie verhaal is en hoe het nu met de stimulatie gaat , wanneer de punctie is gepland etc.. Super spannend en fijn dat je het met ons wilt delen! @Mcleod heeft nu een rustmaand en is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie, dus zien we vanzelf weer terug (helemaal zennnn 😎) op het forum en @Hope1978 neemt deze zomer ook een pauze en gaat daarna ook verder voor een mooi zomers 2020 kindje!! Hoe is gister je evaluatiegesprek gegaan @Hope1978? @Ele...heerlijk he hoe die kids daar over na kunnen denken he! Dat zijn de mooiste gesprekken.. 💞 @Zandje...dit keer TP in eigen cyclus las ik.. Heeft de arts nog uitgelegd wat het verschil kan zijn om het in eigen cyclus te proberen (met LH-tests, of hoe doen ze dat dan?) of in een hormoon ondersteunde cyclus? Maakt dat ook uit qua kansen? Ben benieuwd..
 3. 1 point
  @Vrouwke77 @Ele Wauw zoals de planning ongesteld. Hier laat het helaas nog even op zich wachten.. spannend 24 juni!! @Ele heerlijk leuke dingen op de agenda kan je er niet zo veel mee bezig zijn en gewoon genieten! Leuk he al die vragen van kinderen!! Maar sommige vragen 🙈🙈🙈 @Leedylee welkom!!! Je komt precies op het juiste moment we gaan op dit moment bijna gelijk op dus 1 erbij wordt 5x goed nieuws in juli! Ofja daar gaan we gewoon voor! en wat spannend je eerste ICSI! lekker mee schrijven we zitten allemaal in hetzelfde schuitje 😊 Wij duimen voor je!!! Welterusten dames!
 4. 1 point
  @Vrouwke77 Fijn dat je al een datum hebt voor de eerste echo! Spannend! En hopelijk heb jij ook al, en anders snel, een datum @Zandje! Ik moet waarschijnlijk nog een week of twee wachten, maar ik heb een aantal leuke dingen gepland dus hopelijk zorgt dat ervoor dat de tijd redelijk snel gaat. 🙂 Vandaag een leuke conversaties gehad met mijn nichtje en neefje van 8 and 10. Ze weten waar we mee bezig zijn en dankzij "Friends" hebben zo ook al een idee van wat ivf is... 🙂. Maar ja, in de kinderwereld blijft het toch ook een mysterie: > Waar stoppen ze de embryo dan? > Heb je een embryo in de vriezer??? (ze dachten dat ik bedoelde in de vriezer thuis 😉 ) > Hoe lang moet je wachten voor dat je weet dat er een baby in je buik is? > En nog een hoop andere vragen over hoe de zwemmers van de papa bij de ei van een mama komen... Zo lief en grappig! 😂
 5. 1 point
  @Vrouwke77 Wat jammer! Het is altijd een grote teleurstelling. Maar daarna inderdaad kop op naar de volgende ronde. Hopelijk krijgen we allemaal een voorjaarskindje. Ik verwacht ook rond begin juli de tp. 😊
 6. 1 point
  @Vrouwke77 teleurstelling mag er ook zijn he! Het is toch een hele grote wens die we graag in vervulling zien gaan!! Maar daarna kopop en naar de volgende ronde! We duimen weer voor de volgende ronde dat er dan maar 1 blijft plakken!!! Wij zitten ook te wachten op de menstruatie. Wij denken eind juni begin juli volgende terugplaatsing.
 7. 1 point
  @Ele @Vrouwke77 bedankt voor jullie lieve woorden!! ELE, fijn een maand rust, even je gedachten verzetten en je lichaam tot rust laten komen. Leuk je zus bezoeken fijne dagen alvast!!! en genieten! Begrijp je helemaal je wilt door met alles maar aan de andere kant is het ook even lekker om even niets te moeten.. wij hadden ook een weekje vakantie ertussen door dus dan kan je even je zinnen verzetten. Na de vakantie hadden wij ook meteen dat we weer door willen gaan... moeten nu wachten op mijn menstruatie en dan op CD 12 terug komen. ik denk dat wij ook zo rond eind juni begin juli zitten met de terugplaatsing. wij hebben er nog 1 in de vriezer een blasto dus die moet het gewoon worden. @Vrouwke77 testdag geweest? geen goed nieuws? @Mcleod hoe gaat het? fijn weekend dames!
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00


 • Newsletter

  block_newsletter_signup

  Sign Up
×

Important Information

Terms of Use