Jump to content

Catlover

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Catlover last won the day on April 8 2019

Catlover had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About Catlover

 • Rank
  Kleuter
 • Birthday 06/16/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Catlover

  Punctie gehad

  Dat hoop ik ook Vrouwke! Ik lees dat je een mooi aantal eicellen hebt. Super! Ik ga voor je duimen.
 2. Catlover

  Punctie gehad

  Moeizaam. Het laat mij niet los. Het maalt mij constant door het hoofd heen. Ik zit vaak in tranen. Die onmacht......... Dat die behandelingen ook zo duur moeten zijn. Echt erg.
 3. Catlover

  Punctie gehad

  Wat een bijzonder verhaal. Ik heb ook allerlei stolsels verloren. Dus wist gelijk dat het mis was. Heb ook geen test gedaan. Het geeft weer een beetje hoop dat het bij jou wel gelukt is. Mijn amh en fsh zijn heel goed. Volgens de gynaecoloog zelfs is er met mijn amh geen haast, maar je wilt ook niet over een paar jaar. Ik word wel ouder. Hoop zo voor je dat de echo goed is. Ik zou mij zelf ook zo voelen. Laat je morgen horen hoe het gegaan is? Heel veel sterkte en succes!
 4. Catlover

  Punctie gehad

  Heel veel sterkte meid! Denk er goed over na. Er zijn in elk geval nog mogelijkheden.
 5. Catlover

  Punctie gehad

  Vrouwke, ben jij van 1977? Het moet nog wel kunnen voor ons, maar de kansen worden kleiner........ Zucht..... Katje, ik hoop dat alles goed bij jou gaat.
 6. Catlover

  Punctie gehad

  Dankjewel Vrouwke! Het is ontzettend moeilijk.
 7. Catlover

  Punctie gehad

  Katje, dankjewel! Fijn dat iedereen zo meeleeft! Ik kan echt nergens mijn draai vinden momenteel. Voel mij zo mega verdrietig.
 8. Catlover

  Punctie gehad

  Dankjewel! Jij ook heel veel sterkte lieve Flower!
 9. Catlover

  Punctie gehad

  Beste dames, Zou nog laten weten hoe het mij zou aflopen. Ik ben vanmorgen op mijn testdag ongesteld geworden. Dit was mijn 4e ivf poging. Meer pogingen krijg ik niet vergoed en over 2 en een halve maand ben ik 43. Ik ga nooit moeder worden en die gedachte maakt mij helemaal kapot.
 10. Catlover

  Punctie gehad

  Beste Flower01, Wat een vreselijk ellendig bericht. Heel veel sterkte met de verwerking. Ik hoop dat er genoeg lieve mensen zijn om je op te vangen. We denken allemaal aan je!
 11. Catlover

  Punctie gehad

  Dankjewel! Sterkte Flower01!!!
 12. Catlover

  Punctie gehad

  Dankjewel. Heel erg lief van je. Dit is echt mijn zwaarste strijd ooit en ik ben zo moe gestreden. Vrouwen in onze situatie begrijpen elkaar het beste. Wij kennen allemaal het gevoel van onmacht, de angst dat het nooit meer gaat lukken. Meer behandelingen worden ook niet meer vergoed. Ik zit er echt helemaal doorheen. Wat bijzonder dat ze dat in België zeggen. Dat had ik nog nooit eerder gehoord. Bij mij gaat bloed alle alarmbellen rinkelen. Bij heel veel vrouwen gaat het dan dus wel goed. Bedankt dat je zo meeleeft! Doet mij goed!
 13. Catlover

  Punctie gehad

  Ja, het is echt zenuwslopend. Elke keer dat broekloeren. Ook al zou ik nog zwanger worden, het lijkt mij moeilijk nog te kunnen genieten. Ik heb ook al een miskraam gehad 2 jaar geleden. Hoop dat het bij jou goed mag blijven gaan.
×

Important Information

Terms of Use