Jump to content

Vrouwke77

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Days Won

  6

Vrouwke77 last won the day on September 24

Vrouwke77 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Vrouwke77

 • Rank
  Peuter
 • Birthday July 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  Met hoeveel weken hebben jullie de eerste echo gehad? @Ele en @Mcleod
 2. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele Hoi meiden, op 23 oktober heb ik mijn eerste echo. Ik ben nu ruim 5,5 week en heb mijn eerste echo met ca 8 weken. Duurt allemaal zo lang en wacht nu op de kwaaltjes.. Al is het alleen maar als bevestiging dat het klopt en goed gaat...
 3. Gefeliciteerd @Nath38!!!
 4. @Ele...vandaag maar weer een zwangerschapstest gedaan. Gelukkig is hij weer ietsje duidelijker geworden Ondertussen alvast voorpret hoe ik het onze ouders tzt ga vertellen.. Ik vermaak mij wel op deze manier en dat is ook weer goed om de zorgen om de echo een beetje weg te duwen..
 5. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  Goede reden @Ele om het dan bij 7 weken weken te doen..!! Het geluk om zwanger te worden is 1...nu nog vasthouden en het hartje zien kloppen...
 6. @Ele ..we hebben twee 3 daagse cryo's teruggeplaatst gekregen en ik had vier dagen daarvoor een eisprong met pregnyl. In theorie kan ik dan van mijn verse ei zwanger zijn of... van een cryo! A.s. vrijdag is pas mijn officiële testdag. Dan moet ik het online doorgeven ah ziekenhuis en bellen ze mij in de loop vd dag op. Zal dan wel horen wanneer ik een echo heb. Ik geloof de eerste in het AMC en dan weet ik niet of ik daar i.v.m. mij leeftijd (42jr) en i.c.m. hypertensie (hoge bloeddruk) daar moet blijven of dat ik naar mijn eigen streekziekenhuis mag of....verloskundigepraktijk bij mij om de hoek. Ik gok naar het ziekenhuis in mijn woonplaats..
 7. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  Hallo meiden, Als je zwanger bent en in een fertiliteitstraject zit, heb je dan al geen echo met 6 weken? @Mcleod @Ele
 8. Meiden, Met 13 DPO heb ik vandaag een zwangerschapstest gedaan en ik ben zwanger! Ik ben voorzichtig, want heb eerder en vm gehad, maar wilde onderstaande toch (weer) met jullie delen. In onderstaande artikelen lees je (en zoek vooral meer op van recentelijke info op de sites van het Erasmus en het AMC!!!) dat je microbioom/bacteriële-huishouding belangrijk is voor het slagen van de innesteling. Als je microbioom goed is verhoogt dit de kans op een innesteling met 50%!!!! Ik ben bij het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp geweest en heb met de arts hierover gesproken. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat je microbioom positief kan beïnvloeden. Innemen van bijvoorbeeld probiotica (heb ik gedaan) of dmv het slikken van bepaalde medicatie. Ik weet niet of het mij heeft geholpen maar wil graag delen wat ik heb geslikt en waar ik het heb gekocht. In deze ICSI ronden ben ik een week voor de tp begonnen met het slikken van 2 capsules (1x ochtend 1x avond) LactoG Crispautus. Week er na ook 2 maals daags en daarna naar 1x maal daags (onderhoud). Daarnaast natuurlijk foliumzuur en ook tarwekiemolie om mijn bms dik genoeg te krijgen. NaturaMedicatrix LactoG Crispatus Bio 30 capsules NRC - Een saaie vagina is juist heel gezond ReceptIVFity test Ondanks het allemaal erg pril is en heel erg onzeker, hoop ik dat mijn kleintje blijft plakken en dat jullie ook met deze info net even dat zetje inde rug krijgen die we allemaal zoooo nodig hebben! Deel vooral je ervaringen mocht je ook gaan starten met probiotica! Als er vragen zijn, stel ze gerust!
 9. Meiden, Met 13 DPO heb ik vandaag een zwangerschapstest gedaan en ik ben zwanger! Ik ben voorzichtig, want heb eerder en vm gehad, maar wilde onderstaande toch (weer) met jullie delen. In onderstaande artikelen lees je (en zoek vooral meer op van recentelijke info op de sites van het Erasmus en het AMC!!!) dat je microbioom/bacteriële-huishouding belangrijk is voor het slagen van de innesteling. Als je microbioom goed is verhoogt dit de kans op een innesteling met 50%!!!! Ik ben bij het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp geweest en heb met de arts hierover gesproken. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat je microbioom positief kan beïnvloeden. Innemen van bijvoorbeeld probiotica (heb ik gedaan) of dmv het slikken van bepaalde medicatie. Ik weet niet of het mij heeft geholpen maar wil graag delen wat ik heb geslikt en waar ik het heb gekocht. In deze ICSI ronden ben ik een week voor de tp begonnen met het slikken van 2 capsules (1x ochtend 1x avond) LactoG Crispautus. Week er na ook 2 maals daags en daarna naar 1x maal daags (onderhoud). Daarnaast natuurlijk foliumzuur en ook tarwekiemolie om mijn bms dik genoeg te krijgen. NaturaMedicatrix LactoG Crispatus Bio 30 capsules NRC - Een saaie vagina is juist heel gezond ReceptIVFity test Ondanks het allemaal erg pril is en heel erg onzeker, hoop ik dat mijn kleintje blijft plakken en dat jullie ook met deze info net even dat zetje inde rug krijgen die we allemaal zoooo nodig hebben! Deel vooral je ervaringen mocht je ook gaan starten met probiotica! Als er vragen zijn, stel ze gerust!
 10. Meiden, Met 13 DPO heb ik vandaag een zwangerschapstest gedaan en ik ben zwanger! Ik ben voorzichtig, want heb eerder en vm gehad, maar wilde onderstaande toch (weer) met jullie delen. In onderstaande artikelen lees je (en zoek vooral meer op van recentelijke info op de sites van het Erasmus en het AMC!!!) dat je microbioom/bacteriële-huishouding belangrijk is voor het slagen van de innesteling. Als je microbioom goed is verhoogt dit de kans op een innesteling met 50%!!!! Ik ben bij het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp geweest en heb met de arts hierover gesproken. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat je microbioom positief kan beïnvloeden. Innemen van bijvoorbeeld probiotica (heb ik gedaan) of dmv het slikken van bepaalde medicatie. Ik weet niet of het mij heeft geholpen maar wil graag delen wat ik heb geslikt en waar ik het heb gekocht. In deze ICSI ronden ben ik een week voor de tp begonnen met het slikken van 2 capsules (1x ochtend 1x avond) LactoG Crispautus. Week er na ook 2 maals daags en daarna naar 1x maal daags (onderhoud). Daarnaast natuurlijk foliumzuur en ook tarwekiemolie om mijn bms dik genoeg te krijgen. NaturaMedicatrix LactoG Crispatus Bio 30 capsules NRC - Een saaie vagina is juist heel gezond ReceptIVFity test Ondanks het allemaal erg pril is en heel erg onzeker, hoop ik dat mijn kleintje blijft plakken en dat jullie ook met deze info net even dat zetje inde rug krijgen die we allemaal zoooo nodig hebben! Deel vooral je ervaringen mocht je ook gaan starten met probiotica! Als er vragen zijn, stel ze gerust!
 11. Je hebt een datum! Hoe fijn is dat! Nu goed voor zorgen jezelf zorgen en op naar donderdag!
 12. Lieverd...vrijdag de 13e...wat is dit een geluksdag voor je!!!! Brand je straks een kaarsje voor mij i.v.m. onze terugplaatsing? Vandaag moet onze lucky day zijn!!! GEFELICITEEEEEEEEEERDDDDD!!!!!! Whhooopwhoop....
 13. @Essiepessie in het AMC. Lees maar eens... dit is wat ik nu doe:
 14. Ik heb bij mijn vorige tp hetzelfde traject gevolg, maar had alleen een uitstel ve week vanwege een te dunne bms. Dus dat was anders... Ik begrijp je onzekerheid echt wel en zou deze ook voorleggen bij het behandelteam. Bij het AMC kunnen we via een digitaal dossier vragen stellen en reageren ze vaak dezelfde dag nog. Misschien ook wel bij het VU? Sterkte en succes nog even. Komt vast goed en hou je ons op de hoogte?
 15. Nee, dit is de eerste keer.. Op de pregnyl na dan.. Ik reageer gewoon niet goed op al die medicatie, dus nu op deze manier. Spannend!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use