Jump to content

Vrouwke77

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Days Won

  6

Everything posted by Vrouwke77

 1. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  Met hoeveel weken hebben jullie de eerste echo gehad? @Ele en @Mcleod
 2. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  @Ele Hoi meiden, op 23 oktober heb ik mijn eerste echo. Ik ben nu ruim 5,5 week en heb mijn eerste echo met ca 8 weken. Duurt allemaal zo lang en wacht nu op de kwaaltjes.. Al is het alleen maar als bevestiging dat het klopt en goed gaat...
 3. Gefeliciteerd @Nath38!!!
 4. @Ele...vandaag maar weer een zwangerschapstest gedaan. Gelukkig is hij weer ietsje duidelijker geworden Ondertussen alvast voorpret hoe ik het onze ouders tzt ga vertellen.. Ik vermaak mij wel op deze manier en dat is ook weer goed om de zorgen om de echo een beetje weg te duwen..
 5. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  Goede reden @Ele om het dan bij 7 weken weken te doen..!! Het geluk om zwanger te worden is 1...nu nog vasthouden en het hartje zien kloppen...
 6. @Ele ..we hebben twee 3 daagse cryo's teruggeplaatst gekregen en ik had vier dagen daarvoor een eisprong met pregnyl. In theorie kan ik dan van mijn verse ei zwanger zijn of... van een cryo! A.s. vrijdag is pas mijn officiële testdag. Dan moet ik het online doorgeven ah ziekenhuis en bellen ze mij in de loop vd dag op. Zal dan wel horen wanneer ik een echo heb. Ik geloof de eerste in het AMC en dan weet ik niet of ik daar i.v.m. mij leeftijd (42jr) en i.c.m. hypertensie (hoge bloeddruk) daar moet blijven of dat ik naar mijn eigen streekziekenhuis mag of....verloskundigepraktijk bij mij om de hoek. Ik gok naar het ziekenhuis in mijn woonplaats..
 7. Vrouwke77

  Icsi voorjaar 2019

  Hallo meiden, Als je zwanger bent en in een fertiliteitstraject zit, heb je dan al geen echo met 6 weken? @Mcleod @Ele
 8. Meiden, Met 13 DPO heb ik vandaag een zwangerschapstest gedaan en ik ben zwanger! Ik ben voorzichtig, want heb eerder en vm gehad, maar wilde onderstaande toch (weer) met jullie delen. In onderstaande artikelen lees je (en zoek vooral meer op van recentelijke info op de sites van het Erasmus en het AMC!!!) dat je microbioom/bacteriële-huishouding belangrijk is voor het slagen van de innesteling. Als je microbioom goed is verhoogt dit de kans op een innesteling met 50%!!!! Ik ben bij het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp geweest en heb met de arts hierover gesproken. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat je microbioom positief kan beïnvloeden. Innemen van bijvoorbeeld probiotica (heb ik gedaan) of dmv het slikken van bepaalde medicatie. Ik weet niet of het mij heeft geholpen maar wil graag delen wat ik heb geslikt en waar ik het heb gekocht. In deze ICSI ronden ben ik een week voor de tp begonnen met het slikken van 2 capsules (1x ochtend 1x avond) LactoG Crispautus. Week er na ook 2 maals daags en daarna naar 1x maal daags (onderhoud). Daarnaast natuurlijk foliumzuur en ook tarwekiemolie om mijn bms dik genoeg te krijgen. NaturaMedicatrix LactoG Crispatus Bio 30 capsules NRC - Een saaie vagina is juist heel gezond ReceptIVFity test Ondanks het allemaal erg pril is en heel erg onzeker, hoop ik dat mijn kleintje blijft plakken en dat jullie ook met deze info net even dat zetje inde rug krijgen die we allemaal zoooo nodig hebben! Deel vooral je ervaringen mocht je ook gaan starten met probiotica! Als er vragen zijn, stel ze gerust!
 9. Meiden, Met 13 DPO heb ik vandaag een zwangerschapstest gedaan en ik ben zwanger! Ik ben voorzichtig, want heb eerder en vm gehad, maar wilde onderstaande toch (weer) met jullie delen. In onderstaande artikelen lees je (en zoek vooral meer op van recentelijke info op de sites van het Erasmus en het AMC!!!) dat je microbioom/bacteriële-huishouding belangrijk is voor het slagen van de innesteling. Als je microbioom goed is verhoogt dit de kans op een innesteling met 50%!!!! Ik ben bij het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp geweest en heb met de arts hierover gesproken. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat je microbioom positief kan beïnvloeden. Innemen van bijvoorbeeld probiotica (heb ik gedaan) of dmv het slikken van bepaalde medicatie. Ik weet niet of het mij heeft geholpen maar wil graag delen wat ik heb geslikt en waar ik het heb gekocht. In deze ICSI ronden ben ik een week voor de tp begonnen met het slikken van 2 capsules (1x ochtend 1x avond) LactoG Crispautus. Week er na ook 2 maals daags en daarna naar 1x maal daags (onderhoud). Daarnaast natuurlijk foliumzuur en ook tarwekiemolie om mijn bms dik genoeg te krijgen. NaturaMedicatrix LactoG Crispatus Bio 30 capsules NRC - Een saaie vagina is juist heel gezond ReceptIVFity test Ondanks het allemaal erg pril is en heel erg onzeker, hoop ik dat mijn kleintje blijft plakken en dat jullie ook met deze info net even dat zetje inde rug krijgen die we allemaal zoooo nodig hebben! Deel vooral je ervaringen mocht je ook gaan starten met probiotica! Als er vragen zijn, stel ze gerust!
 10. Meiden, Met 13 DPO heb ik vandaag een zwangerschapstest gedaan en ik ben zwanger! Ik ben voorzichtig, want heb eerder en vm gehad, maar wilde onderstaande toch (weer) met jullie delen. In onderstaande artikelen lees je (en zoek vooral meer op van recentelijke info op de sites van het Erasmus en het AMC!!!) dat je microbioom/bacteriële-huishouding belangrijk is voor het slagen van de innesteling. Als je microbioom goed is verhoogt dit de kans op een innesteling met 50%!!!! Ik ben bij het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp geweest en heb met de arts hierover gesproken. Ze zijn nu aan het onderzoeken wat je microbioom positief kan beïnvloeden. Innemen van bijvoorbeeld probiotica (heb ik gedaan) of dmv het slikken van bepaalde medicatie. Ik weet niet of het mij heeft geholpen maar wil graag delen wat ik heb geslikt en waar ik het heb gekocht. In deze ICSI ronden ben ik een week voor de tp begonnen met het slikken van 2 capsules (1x ochtend 1x avond) LactoG Crispautus. Week er na ook 2 maals daags en daarna naar 1x maal daags (onderhoud). Daarnaast natuurlijk foliumzuur en ook tarwekiemolie om mijn bms dik genoeg te krijgen. NaturaMedicatrix LactoG Crispatus Bio 30 capsules NRC - Een saaie vagina is juist heel gezond ReceptIVFity test Ondanks het allemaal erg pril is en heel erg onzeker, hoop ik dat mijn kleintje blijft plakken en dat jullie ook met deze info net even dat zetje inde rug krijgen die we allemaal zoooo nodig hebben! Deel vooral je ervaringen mocht je ook gaan starten met probiotica! Als er vragen zijn, stel ze gerust!
 11. Je hebt een datum! Hoe fijn is dat! Nu goed voor zorgen jezelf zorgen en op naar donderdag!
 12. Lieverd...vrijdag de 13e...wat is dit een geluksdag voor je!!!! Brand je straks een kaarsje voor mij i.v.m. onze terugplaatsing? Vandaag moet onze lucky day zijn!!! GEFELICITEEEEEEEEEERDDDDD!!!!!! Whhooopwhoop....
 13. @Essiepessie in het AMC. Lees maar eens... dit is wat ik nu doe:
 14. Ik heb bij mijn vorige tp hetzelfde traject gevolg, maar had alleen een uitstel ve week vanwege een te dunne bms. Dus dat was anders... Ik begrijp je onzekerheid echt wel en zou deze ook voorleggen bij het behandelteam. Bij het AMC kunnen we via een digitaal dossier vragen stellen en reageren ze vaak dezelfde dag nog. Misschien ook wel bij het VU? Sterkte en succes nog even. Komt vast goed en hou je ons op de hoogte?
 15. Nee, dit is de eerste keer.. Op de pregnyl na dan.. Ik reageer gewoon niet goed op al die medicatie, dus nu op deze manier. Spannend!
 16. Had je vorige keren ook zonder medicatie een TP gehad? A.s. vrijdag is mijn 3e TP. Dit keer met alleen 5000 eh Pregnyl. Afgelopen maandag was mijn ei-sprong en heb nu al weer behoorlijk last van mijn brosten. Zijn gewoon die stomme hormonen. Vroeg testen past meer bij mij.. Dan kan ik langzaam wennen aan de teleurstelling.. Klinkt gek, maar ik wil mij niet gek maken door enorm te hopen..... Ik ga een week later testen. Dan zit er geen Pregnyl meer in mijn lijf en is de innesteling als het goed is voltooid en zit ik op dag 11/12 van de ontwikkeling van mijn embryo('s).
 17. Vanaf dag 10/11 (dat is 7/8 dagen na de TP als je een 3/4-daagse embryo hebt) begint het HcG door je lichaam te stromen en is het mogelijk dat je heel licht al positief kan testen. Is hij wit...no worries..het HcG kan nog een spurt nemen. Ik ben wel een vroegtester, maar dan loop je wel het risico op eerst een teleurstelling en misschien wat meer onzekerheid in de laatste wachtweek..
 18. @Essiepessie Is het een terugplaatsing in een natuurlijke cyclus met LH-testen geweest? Heb je al getest? Spannend hoor!!!
 19. @Ele mijn echo was erg goed. In een hormooncyclus groeide mijn bms niet goed en nu in een natuurlijke cyclus was het goed! Ik had zaterdag de echo en moest zaterdagavond al 5000 pregnyl zetten. Eisprong was waarschijnlijk gister. Dus zelf nog geklust dit weekend (kan dus ook nog v mijn eigen "verse" ei zwanger raken) en vrijdagmiddag gaan we ook nog twee cryo's in het ziekenhuis ophalen. Spannend dus!!!
 20. Hoi @Essiepessie, Ik geloof dat het aan de vroege kant is, maar theoretisch gezien zou je met 9/10DPO (vandaag of morgen dus) positief kunnen testen! Heb je geen pregnyl gezet? Succes en hou ons op de hoogte!
 21. @Leedylee ja wat rot hè die medicatie.. Voel mij dan ook echt naar! Eerste echo vrijdag? Wel super spannend! Ik heb zaterdag mijn eerste echo. Gaan ze kijken of mijn lichaam mijn baarmoederslijmvlies zelf dik genoeg kan maken voor een tp. Heb al wel tarwekiemolie online besteld. Eens zien of dat nog wat uithaalt..
 22. Hoi @Ejo, in Gent gebruiken ze meer hormonen? In welke fase wijkt het dan af met de dosering in Nederland? Veel succes!
 23. Ja @Ele dat is een goed vraag aan @Kaatje86. Ben inderdaad ook erg benieuwd hoe het met jou is Kaatje!!!
 24. @Leedylee ..hoe is het nu met jou? Al weer gestart met de volgende ronde? De laatste x had je toch maar 1 follikel? Al een nieuwe stimulatie/punctie gehad? @Hope1978 ..genoten in Italie en van je spuitvrije maanden? Ben jij ook weer begonnen? Hoop dat alles inmiddels goed/beter gaat met je broer!! @Zandje ...hoe staat het er met jou voor meis? Ik ben net weer ongi geworden. Eigen poging in de vakantie is dus niet gelukt.. We gaan op voor een volgende cryo tp. Nu afwachten wanneer ik een uitnodiging krijg voor mijn eerst echo om te zien of mijn eisprong in aantocht is! Hopelijk kunnen we eind september de zomer fantastisch afsluiten met ein-de-lijk een plakkertje..
 25. Waaaahhhh...gefeliciteerd moeders!! Ik zat te lezen wat je achtergrond was/is geweest, maar kon niet veel achterhalen. Was het IVF en je allereerste tp? Las wel dat je veel menstruatieachtige klachten had en wat bloedverlies. Ben benieuwd naar je ervaringen... Geniet vh fantastische nieuws! Op naar je voorjaars-/zomerkindje!
×

Important Information

Terms of Use