Jump to content

Mamavaneenmeisje

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mamavaneenmeisje

 • Rank
  Baby
 • Birthday 08/12/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Joan123, we mogen meteen door, keus ligt bij onszelf. De eerste echo voor bepaling hoever de eisprong weg is is alweer gepland, a.s. vrijdag mag ik weer en dan zal ongeveer 10 dagen daarna de TP zijn, over een maand weet ik dus weer waar we staan. Voor jou ook spannend, en de andere dames ook. Succes allemaal
 2. Helaas zijn vanmorgen na 3 dagen bruinige afscheiding de rode duiveltjes doorgebroken. Waar ik tot vanmorgen toch nog hoop had op een mogelijkheid tot een positieve test is die nu vervlogen. Dus gaan we straks het zkh bellen om het traject weer te gaan beginnen. Voor de dames op het wachtbankje succes!!! Ik ga hard duimen voor een positieve test voor jullie
 3. Hier sinds gisteren buikpijn en wat bruinig bij afvegen als ik naar de wc ga. Knijp m echt, morgen NOD, vanmorgen een test gedaan die was NEG dus vrees dat t deze maand niet ons moment is. . Maar zolang er niks doorzet zou het ook wel goed kunnen zijn dus we proberen nog hoop te houden. Vrijdag is vanuit het zkh mijn testdag.
 4. @Gast, helaas laad je foto niet, maar ze zeggen toch altijd vaag positief is ook positief. Morgen nog een keer testen, of overmorgen, dan is de uitslag vast al scherper.
 5. @Joan123 spannend, ik ga hard voor je duimen! Wij mogen na 11 dagen na tp testen, vandaar dat ik dacht jij 1 dag later, maar jij moet nog iets langer wachten. Ja echt he, zenuwslopend, voel vanalles in mijn lijf wat ik normaal niet voel, en ook niet in aanloop naar een menstruatie. Hoop dus dat dit goeie tekenen zijn.
 6. @Nellejong, oh spannend, jij moet nog iets langer wachten. Ja ik bij de eerste keer ook met de punctie, had er 22 . Dat was echt heel pittig, ook nog een week lang napijn ervan gehad. En ja idd, ik voel van alles in mn lijf maar moet nog 7 dagen wachten, voel me zo onzeker. @Joan123 ook spannend, jij mag dan volgende week zaterdag testen? Want wij hebben afgelopen maandag onze tp gehad.
 7. Wie zitten er nog meer op het wachtbankje deze maand? Wij hebben afgelopen maandag een cryo van 5dgn teruggeplaatst gekregen, mogen volgende week vrijdag (11dagen erna) testen. Heb vandaag hele dag al wat last van mijn buik, van die menstruatieachtige krampen. Kan me niet herinneren dat ik dat de vorige keer ook had, maar dat is inmiddels 5 jaar geleden. Vind het ontzettend spannend.
×

Important Information

Terms of Use