Jump to content
mamadaan

Afgebroken IVF poging

Recommended Posts

Mijn 1e IVF poging deed ik in MCK Leiderdorp. Na 18 dagen Decapeptyl en 15 dagen Menopur 300ie had 4 follikels waar 2 mooie eitjes in zaten. Die zijn beide bevrucht en 8- en 9-cellig teruggeplaatst. Helaas een negatieve test.

 

Zit nu middenin de 2e poging, nu in Dusseldorf. Dr S. wilde het anders aanpakken met sterkere medicatie. Dus snuif ik nu 3x per dag Suprefact en spuit ik 225ie Puregon en 225ie Menopur. Op stimulatiedag 7 had ik welgeteld 2 follikels van 8 en 13.6mm, alleen rechts, links gebeurt helemaal niets. OP stim.dag 9 was die van 8 niet gegroeid en de ander is nu 15.5mm. Een enorme domper dus!

 

De echos doen we in Amstelveen maar vandaag (stim.dag 10) rijden we naar DD want Dr S. wil het zelf zien en met ons bespreken wat nu te doen. Gaan we verder of stoppen we? Ik vind het raar dat hij op dag 7 niet gezegd heeft dat de medicatie verhoogd moest worden, dat is namelijk in het 1e gesprek wel zo besproken.

 

Ik slik overigens al 9 weken DHEA, wat de kwaliteit en kwantiteit van de eicellen zou moeten verbeteren. Dat lijkt niet veel geholpen te hebben. Ik word bijna 42 en onze verzekering wil niet betalen ondanks dat dit pas de 2e poging is. (de 1e hebben ze zonder slag of stoot betaald...)

 

Heeft iemand een zelfde ervaring en iemand nog tips? Als deze poging wordt afgebroken hoe weet ik dan wanneer m'n eisprong is? Daar wil ik dan natuurlijk wel even 'gebruik' van maken. :hug: Reageer je eigenlijk op een ovulatietest in een IVF poging?

 

Dank voor jullie hulp dames!

 

Liefs,

Danielle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Daan, Had je toevallig al een pb-tje gestuurd maar zie nu pas je post.

Hoe is het vandaag gegaan?

Is een escape iui anders een optie?

In Gent adviseren ze trouwens om de DHEA minimaal 3 maanden te slikken.

Mogelijk dat hij de medicatie trouwens niet verhoogd heeft omdat je al ongeveer het maximale gebruikt. Meer spuiten heeft vaak dan toch geen effect meer (althas dat heb ik ooit ergens gelezen).

Hopelijk heb je vandaag meer duidelijkheid gekregen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Wendy,

 

Gisteren echo gehad in DD. Vreemd genoeg zag Dr S 2 mooie follikels van 12.6 en 17.9mm rechts en links ook nog een stuk of 5 kleintjes onder de 10mm. Die doen waarschijnlijk niet meer mee maar toch raar dat ze dat in Amstelveen niet hebben gezien. Heb ook bloed laten prikken en ik hoor vandaag of we maandag of dinsdag de punctie hebben. Ik hoop wel dat die van 12.6 goed groeit want anders blijft er maar eentje over...

Ik houd me de komende dagen rustig, neem braaf alle medicatie op tijd, veel slapen etc. en dan op naar de punctie!

Ik moet de DHEA overigens doorslikken tot de zw.test.

Kreeg jij trouwens een recept voor Utrogestan in DD? Heb nog niets gehad, misschien is hij het vergeten..Inderdaad een warhoofd die Dr S, gelukkig zijn wij alert!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mamadaan,

 

De maximale dosering menopur is 6 ampullen ofwel 450 ie

 

Misschien heb je gewoon een mindere maand, dat kan hoor! De ene keer heb ik ook meer dan de andere.

Daarnaast reageerde ik precies hetzelfde op Suprefact. Bij mij remde het de boel veel te veel af. Ik reageer zelf heel goed op lang protocol met decapeptyl menopur zonder Suprefact.

 

Maar goed, daar is Dr. S geen fan van volgens mij dus zou zou ik het gewoon in augustus weer eens proberen met 450 Menopur en kijken of je dan een betere maand hebt. Met dit aantal zou ik zelf de poging niet ingaan. Daar vind ik het te kostbaar voor. Maar daar moet je wel zelf mee komen want in DD doen ze voor 1tje ook een punctie hoor als jij geen HO roept. Niet dat die ene geen kans maakt, er zijn er hier prachtig zwanger geworden van een eicel uit hun enige follikel. Maar als je denkt dat je een andere maand beter kunt, zou ik wachten. Aangezien de dosering nog omhoog kan, is het echt niet raar als je eerst wilt kijken of het nog beter kan dan dit. Als je dan nog maar 1 hebt die meedoet, kun je altijd nog een punctie overwegen toch.

 

Inderdaad een escape IUI zou je kunnen doen, stel het Dr. S ander voor? Of gewoon wachten tot je zelf ovuleert. Als je geen Cetrotide meer gaat nemen dan zal dat niet lang op zich laten wachten. Ik zou zeggen: sleur die man van je het bed in en vanaf nu om de dag je best doen!

 

Met 18mm denk ik dat je elk moment kunt gaan ovuleren zonder Cetrotide dus no time to waist!

 

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

MamaDaan, Ik heb de eerste poging tijdens de stimulatiefase moeten annuleren.

Door de suprefact was er teveel remming. Er waren maar 3 follikels aan het groeien terwijl ik er normaliter tussen 6 en 8 heb.

 

Noor, Mamadaan wordt al maximaal gestimuleerd met het en/en protocol. 225 IE Puregon en 225IE Menopur.

 

Wat je kunt vragen is om bij een volgende poging Synarella te gaan gebruiken. Bij mijn vorige poging had ik 4 rijpe eicellen van een beetje de gelijke grote. Met Synarella kun je ook langer door stimuleren.

 

Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ow, ik dacht dat ik 300 menopur gelezen had maar dat was in Leiderdorp zie ik nu!

 

Puregon doen ze normaal voor de hoeveelheid, maar ik heb er sinds menopur veel meer. Ben van Puregon naar Gonal gegaan en toen naar Menopur. Bij puregon had ik de minste maar hele snel groeiende op dag 7 vaak al 25mm maar wel maar een paar. 5 ofzo

 

Ieder beestje reageert weer anders waarschijnlijk......

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ow, ik dacht dat ik 300 menopur gelezen had maar dat was in Leiderdorp zie ik nu!

 

Puregon doen ze normaal voor de hoeveelheid, maar ik heb er sinds menopur veel meer. Ben van Puregon naar Gonal gegaan en toen naar Menopur. Bij puregon had ik de minste maar hele snel groeiende op dag 7 vaak al 25mm maar wel maar een paar. 5 ofzo

 

Ieder beestje reageert weer anders waarschijnlijk......

 

Het aantal is bij mij hetzelfde met Puregon en of Menopur. In DD doet dr. S vaak het en/en protocol. Gonalf of Puregon voor de hoeveelheid eicellen. Menopur voor de mooiheid....en de kwaliteit.

 

Op dag 7 al damnn wat een turbo hadden ze dan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikreageerde net al noor ook beter op alleen menopur icm decapeptyl.

Daan, ik ben het met noor eens. De ene maand gaat het allemaal beter als de andere maand. Dat wisselt gewoon enorm.

Zeker als je de poging zelf moet betalen zou ik serieus overwegen om de poging om te zetten in een escape iui en verder manlief het bed in te slepen. Het is allemaal te kostbaar en duur om afhankelijk te zijn van die ene follikel. Tuurlijk, zijn er echt meiden die daar ook zwanger van zijn geraakt want je hebt tenslotte maar 1 goede nodig. Maar toch......als je weet dat je meer follikels kan produceren zou ik het wel weten.

Succes met alles!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daan, was even benieuwd hoe alles is afgelopen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry voor mn late reactie. Ik kom op 1 of andere manier wel aanmelden op de site maar niet meer reageren. Afijn, opgelost!

Ik heb uiteindelijk wel een punctie ondergaan. Er zijn 5 follikels aangeprikt maar er zat maar 1 goed ei in. Dat was wel het gouden ei want is inmiddels bevrucht en teruggeplaatst! Heb er wel gemengde gevoelens over. De embryo was maar 2-cellig op woensdag (maandag was punctie) . Ik had verwacht dat ie al groter zou zijn. Dus nu maar heel hard duimen dat ie doordeelt. Ik ben in ieder geval onwijs moe en zit ineens onder pukkels. Ik ga er dan maar van uit dat dat een goed teken is ;-)

 

Wendy, hoe is het met jou? Hoe ging jullie gesprek in Belgie?

 

Zondag gaan we lekker bijkomen in Zuid-Frankrijk, even de zinnen verzetten en niet teveel aan die helse wachtweken denken maar aan lavendel, mooie dorpjes, lekker eten en heel veel zon!! 1 juli zijn we weer terug en 4 juli mag ik testen..tenminste..als ik niet eerder ongi wordt of als ik me niet kan beheersen gaan we misschien wat eerder testen. 1 juli is 13 dagen na punctie en 15 dagen na Ovitrelle, dan is testen toch wel safe?

 

Liefs, Daan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Daan. Ik ga in ieder geval keihard voor je duimen dat dit idd het gouden ei is! Deze moet gewoon de komende 8 maanden maar eens bij je blijven!!!!

Ik heb geen ervaring met otrivelle (alleen met pregnyl), dus weet niet of je dan al veilig kan "vroeg" testen.

Heel veel plezier in Frankrijk! Lekker gaan ontspannen en genieten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas had ik vanochtend een negatieve test...ik weet het niet meer, we hebben alles uit de kast gehaald voor deze poging: naar DD, 3 maanden DHEA geslikt, max. dosering hormonen, assisted hatching...wat nu...dit was poging 2, ben 42, VGZ wil nog steeds niet vergoeden..moeten we afscheid nemen van onze droom? ik ben zo moe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve Daan, Jeetje........heb er even geen woorden voor. Ik wil je heel veel sterkte wensen! Neem de tijd om dit een plekje te geven en wie weet heb je straks weer hernieuwde moed om toch nog een kans te gaan wagen. Wat zeggen ze in DD er van? Zien zij nog mogelijkheden? Je zou eventueel ook gewoon ergens een second opinie kunnen doen en dan daar op basis van jou dossier vragen of het zinvol is om nog een poging te wagen.

Lieve, Daan, nogmaals heel veel sterkte!!!! Dikke knuffel!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Wen, ja onwijs k..! Zoveel verdriet, ik zit maar wat voor me uit te staren op m'n werk. Morgen een (telefonisch) gesprek met DD. Wil het toch wel graag evalueren. We hebben zoveel vragen...Ik denk niet dat het nog zin heeft om verder te gaan. We hebben alles uit de kast getrokken bij de laatste poging en financieel is het ook haast niet te behappen.

Een second opinion...tja, DD is al het 3e ziekenhuis waar we komen dus dat zou dan een fourth opinion zijn en of we daar veel wijzer van worden...

 

Hoe is het met jou? Pipelle al gehad? Wanneer krijg je je eskimootjes terug? Ik duim voor je!!

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Goedemorgen @Onzefamilie @Marsukar @LouLou1980 en @Nora90 Hier alles nog altijd ok, gehele familie gezond. Derde week thuiswerken nu en ik denk dat het de rest van de maand ook nog wel is. Hoor geruchten dat de maatregelen nog zeker een maand zullen aanhouden. Maar dat zullen we vanavond horen bij de pers conferentie. Hopelijk heeft je buurman toch nog een mooi afscheid gehad Onzefamilie, zo met alle buren die een laatste groet konden geven buiten is denk ik wel heel mooi. Het is erg verdrietig als een geliefd persoon niet het afscheid kan krijgen nu wat je eigenlijk voor ogen had. Hopelijk kunnen jullie het binnenkort een beetje een plekje geven... Goed dat je bezig blijft, hier ook druk in de tuin bezig geweest. Het weekend wordt mooi weer, dus dan weer lekker verder, is de tuin iig weer zomerklaar. Wat rot dat je vrouw haar baan waarschijnlijk gaat kwijtraken. Zit ze al aan de max qua contracten?  Wat een rot situatie nu he? Idd Loulou, ik heb nog maar 1 Emmy over helaas. Ga je voor een eiceldonor en dan heb je zelfs nog minder als ik zelf met mijn bejaarde eitjes... Was er echt even verdrietig om en heb even de tijd nodig gehad om te bedenken wat te doen nu. De kliniek is wel heel erg meedenkend en ze vonden het ook rot voor mij. Het ene overgebleven Emmy hebben ze ingevroren en is een Blasto met kwaliteit 4BB, volgens hun is het goede kwaliteit. Ah, ok, dan snap ik nu hoe dat zit met ontdooien van cryo's. Ik heb die zelf nooit gehad, dus dat is nieuw voor mij. Maar is helder, dus ze hadden eentje uitgehaald en die deelde niet door en toen hebben ze daarna vlug een nieuwe ontdooit die er nu in zit. Hoe is het nu? Zondag schreef je dat je maandag, gister dus, ongi moest worden. Ik hoop zo dat het weggebleven is! Wat lief van de bollen, als je ze echt zelf niet nodig hebt, dan wil ik ze heel graag overnemen. Ik heb zelf namelijk vergeten de kliniek te vragen toen ze meds opstuurden om ook een doosje van die bollen mee te sturen en nu kom ik tekort voor de volgende poging.... Moet dan voor 4 dagen hebben, maar heb nog maar genoeg voor 2. Omdat ik nu onverwacht 2 weken heb moeten gebruiken omdat last minute mijn tp niet door is gegaan heb ik bijna alle bollen op moeten gebruiken. Ik stuur je wel ff een pbtje. Balen idd Marsukar dat er nu geen hartjesspreekuur is, ik kan me heel goed voorstellen dat je daar behoefte aan hebt om eventjes te luisteren ernaar. En de afspraken allemaal alleen doen, zonder je vriend/man erbij lijkt me ook rot. Niet allemaal onoverkomelijke problemen idd, maar toch niet leuk. Ben je eindelijk zwanger met zo een traject en dan krijg je deze situatie. Tuurlijk mogen we blij zijn dat we gezond zijn en dat jij in verwachting bent, maar het drukt zo een stempel op zo'n fijn nieuws. Dan ten slot nog de situatie hier.... Ik heb na lang wikken en wegen besloten voor die 8 bevroren eitjes te gaan. Mede omdat zij met donorzaad hele goede resultaten had en ik dan alsnog voor een verse tp kan gaan. Ik ook de vorige donor die maar 1 Emmy had uiteindelijk niet nog een keer een punctie wil laten ondergaan met het risico dat er weer maar eentje uit komt. Ik weet ook wel, eentje kan genoeg zijn, maar daar ga ik maar niet vanuit. Het traject verloopt allemaal al zo moeizaam bij mij dat het bijna lijkt alsof het me gewoon niet gegund is.... Ik hoop dan maar dat uit deze 8 eitjes een stuk of 3, 4 (of liefst nog meer) goede blasto's komen. Het Emmy dat van de eerdere donor hou ik dan achter de hand. Gelukkig is er nog genoeg zaad over, ze hadden toen de helft maar gebruikt, dus ik hoef geen nieuw zaad te kopen. Ik heb dat de kliniek het weekend laten weten. Daarna kreeg ik alvast een protocol voor als ik nu toch voor een tp wil gaan. Ze gingen uit van menstruatie op 1 april, maar het kwam vanmorgen. Ik heb mijn contactpersoon gecontacteerd en dit gemeld. Haar ook gevraagd wat zij denkt dat ik moet doen nu. Gezien de situatie en de grens tot de 14e gesloten is. Zij zegt dat er geruchten gaan dat de grens tot 1 mei gesloten blijft. Als ik nu voor een tp ga dan zou dat op 20 april zijn en moet ik de meds vanaf vanavond weer gaan slikken (Estrofem). Als het dan weer niet doorgaat moet ik de meds gaan afbouwen en dat is eigenlijk niet zo goed om dat 2 maanden achter elkaar te doen. Ik heb dus besloten om haar advies op te volgen en deze maand dan ook maar te skippen. Dat doet pijn om zo een beslissing te nemen, weer een maand wachten, en ik wacht al zo lang.... Maar gezien de situatie is dat dan het verstandigste. Alleen zit ik in mei super rottig met de tijd en kan ik moeilijk weg. Maar daar pas ik dan wel een mouw aan hopelijk... Ook weer kei egoistisch natuurlijk, het hele land is in drama en ik lig te zeveren over maandjes wachten en terugplaatsingen die uitgesteld worden.... Nou meiden, stay safe and healty! Tot de volgende x    
  • ach @Onzefamilie wat rot dat je vrouw haar baan is kwijtgeraakt ☹️.. Jullie vinden vast en zeker een oplossing, maar goed dat maakt het nieuws nu even niet minder rot. Maar even goed nadenken over de volgende stappen om te zetten..  Mooi om te lezen dat jullie buurman een waardig afscheid heeft gekregen. Zo te horen was het een geliefde man. @LouLou1980 Ja het blijft een hele lastige periode die wachtweken. Dat je niks voelt hoeft helemaal niks te zeggen. Ik voelde ook helemaal niks. Geen gevoelige borsten, geen misselijkheid, toen nog niet heel moe, echt helemaal niks. En ben vandaag 14 weken zwanger.. Maar eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat ik ook niet het gevoel had dat ik ongesteld zou worden. Je weet echt niet wat die wachtweken mentaal met je kunnen doen en of je niet alle dingen die je voelt, onbewust, onder een loep gaat leggen. Dat denk ik iig dat ik deed.. Hou ons op de hoogte. Duim heel hard voor je!!! Ik voel mij gelukkig wel beter. Kan wel slecht tegen het thuiszitten en niet onder de mensen kunnen zijn, maar goed ik ben wel iemand die mij netjes aan de regels houd. Hoop zo dat het sneller gaat dan ze denken 🙏! Qua zwangerschap voel ik mij ook goed. Vandaag dus 14 weken. Nog steeds onwerkelijk. Vrijdag Assistent vk gesproken. Heb 7 april m’n eerste afspraak. Wordt een snel bezoek. Alleen het noodzakelijke  wordt gedaan. Snap het wel hoor. Baal alleen dat we nu echt op de 20 weken echo moeten wachten voordat we weten wat het wordt. Helaas is er nu ook geen hartjesspreekuur. Om even naar het hartje te luisteren. Omdat het nog zo onwerkelijk is, had dat wel fijn geweest. Maar ze zeggen dat, zolang er geen bloed is, ze de zwangerschap als goed beschouwen. Ook dit is heel logisch vanuit hen bekeken, maar omdat het toch ons eerste kindje is en we merken dat het traject toch nog steeds als nasleep wat onzekerheid kan meegeven, was zo’n spreekuur wel heel fijn geweest. Maar goed als dat nu het ergste is waar we nu rekening mee moeten houden in een tijd als deze, dan teken ik er maar voor. Dus zal er niet teveel over zeuren 😬.  Ben natuurlijk ook heel benieuwd hoe het met @Kitje en @Nora90 gaat ☺️
  • @Onzefamilie lieverd wat een toestand allemaal hè waar we in leven. Ik had het er met mijn man gisteren over dat ik het zo raar vind dat er zo veel doden zijn gemeld en dat ik (gelukkig) nog iedereen gezond en wel om mij heen heb nu. Waar ik wel steeds tegen aan loop dat de mensen om mij heen nog steeds zo laks zijn ondanks adviezen om thuis te blijven persoonlijke hygiëne enz. Ik heb pijn en moeite erin gestoken hun bij hun verstand te praten maar niks helpt.  Helaas kan jij er ook niet voor wegdraaien want we moeten het samen doen! @Kitje heb even de voorgaande berichtjes gelezen en zag dat je nog maar 1 eitje over hebt. Wat een teleurstelling moet dat zijn. Weet je al een beetje wat je nu gaat doen? Ik heb btw ook nog veel van die vaginale bollen over als je wilt. Nog heel even antwoord op je eerdere vraag. Ik heb bevruchtte cryos in de vriezer zitten die ze bij elke natuurlijke cyclus terug plaatsen. Bij het invriezen moest ik een contract tekenen waarin ik aangaf of ik ze per stuk ingevroren wou hebben of per 2. Ik had per stuk gekozen. Elke keer bij een een nieuwe TP ontdooien ze dus 1 cryo en als die de ontdooiing niet overleefd dan hebben ze nog tijd om er nog 1 eruit te halen en gelukkig zag die er wel mooi uit. Na de ontdooiing moet hij nog wel zelf doordelen  naar blastocyte. @Marsukar ben je al een beetje opgeknapt van je verkoudheid? Wat betreft mij ik zit nu 1 mijn eerste Wachtweek en merk niet zo veel ☹️ Morgen zou ik officieel mijn menstruatie moeten krijgen waar het vorige keer ook op mis liep. Dus ben beetje gestressed en voelde vannacht ook behoorlijke krampen dus hou letterlijk en figuurlijk mijn buikje vast.   
  • @Kitje @Nora90 @Marsukar @LouLou1980 Hey dames even checken of iedereen ok is, Hier vrijdag de stoet door de straat 3 autos alle buren stonden buite om onze laatste groet te geven.    Hier gaat alles redelijk, angst blijft hoog. We hebben dit weekend maar even achter herstraat  we hebben als regent water overlast     Vandaag weer volgende ronde playmobil  uitzoeken.  Helaas waarschijnlijk  straks mijn vrouw haar werk kwijt, ze verlengen totaal geen contracten meer. Dus word het nog krapper financieel.  We gaan een oplossing  vinden voor alles,  Maar hoe gaat met marsukar  buikje al wat groter,, ,,? Loulou hoe gaat bij jouw? Kitje lukt het nog een beetje? Nora al meer nieuws aan jouw kant?   Even een check up aan jullie allemaal.  
  • Wat fijn @Hanniebal dat je weer een goede echo gehad hebt. Wow, 10 weken alweer ruim. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat je zo teleurgesteld was over het "redelijke" embryo en dat je het zo weinig kans gaf en moet je nu eens zien! Nog een dikke 2 weken en je bent het eerste trimester al voorbij. Ben heel blij te horen dat alles goed gaat, goed nieuws kunnen we wel gebruiken in deze bizarre tijd.... Dat maakt de misselijkheid dan wel goed he? Als je zo'n mooie beelden krijgt, is het allemaal waard. Fijn dat je je niet zo druk maakt over het Asscherman. Binnenkort weer een echo dan? Hier is alles goed, ik werk nu alweer 2 weken thuis en dat is echt oersaai. Kan wel lekker opschieten zo. Ik ben gewend om alleen te zijn, maar nu ik zo geisoleerd zit valt het me best zwaar. Geen volwassen gesprek te voeren of ik moet iemand bellen, maar mijn belminuten zijn ook op. Voorheen kon je dan nog eens ergens heen gaan of had je een praatje op je werk. Nu zit ik hier maar te kijken, bleh. Ontspannen gaat op zich prima hier, ben lekker in de tuin bezig, dat brengt rust en maakt mijn hoofd leeg. Verder veel opgeruimd. Morgen is het nog mooi weer, dus morgen weer verder. Ik heb gister de knoop door gehakt en besloten om voor de 8 bevroren eitjes te gaan. Omdat deze donor met donorzaad hele goede resultaten had in het verleden en ze ook 3 jaar jonger is (wie weet scheelt het). Heb wel nog nagevraagd hoe het zit met de bloedgroep enzo en of ik dan niet meer kans heb dat het afgestoten wordt, omdat het eitje dan ook al niet van mij is. De dokter zei dat de eerste 6 weken een embryo niet eens bloed heeft en dus ook geen bloedgroep, dat dat pas na 6 weken wordt aangemaakt, dat ik dus niet bang moet zijn dat mijn lichaam Emmy zou afstoten. Daarbij heeft mijn lichaam ook bewezen dat het een kindje kan dragen met een andere bloedgrroep (mijn zoon is een Rhesus kindje) en dat de risico's bij de zwangerschap van mijn zoon vele malen groter waren dan nu omdat de Rhesusfactor hetzelfde is. Verder heeft de mannelijke donor wel dezelfde bloedgroep als ik dus is de kans ook aanwezig dat het kindje zijn bloedgroep (en dus mijne) krijgt. Ik heb veel vragen gesteld, waar ze uitgebreid antwoord op hebben gegeven. Dat voelde fijn. Emmy die ze hebben ingevroren zaterdagochtend was een 4BB Emmy en dat was volgens hun goede kwaliteit. Deze laat ik als reserve dan maar en dan ga ik eerst voor de Emmy's die eventueel ontstaan uit de bevroren eitjes. Hopelijk krijg ik er daar een stuk of 4 Emmy's van dan. Ik kan nu ook een "verse" terugplaatsing doen en hoef geen cyclus te matchen. Alleen mijn eigen cyclus. 5 dagen voor de TP ontdooien ze dan de eitjes, bevruchten deze en dan krijg ik de terugplaatsing. Ik heb ze ook gevraagd of ze een idee hebben hoe de status verder in Letland is. Er zijn maar weinig besmettingen daar en gelukkig nog geen mensen overleden. Ze konden daar niks van zeggen, er gaat een praatje rond dat de grens misschien dicht blijft tot 1 mei, maar dat was door de overheid niet gezegd en er wordt ook  veel gezegd dat niet waar is. Op de website van Riga Airport staat nog steeds dat ze tm de 14e dicht zijn en bij Baltic Air kan ik vanaf de 15e vlucht boeken. Ik moet nu nog tm zondag de meds slikken en de bollen. Daarna moet ik stoppen en volgens de dokter moet ik dan op 1 april (wat een dag 😂) ongesteld worden. Ze hebben me een protocol alvast getuurd voor als ik in april een terugplaatsing wil doen. Dus ja, dat is de afweging dan nu. Neem ik het risico en ga ik meds slikken met de kans dat het weer voor niks is geweest, dat het vliegveld niet de 15e weer open gaat (tp is week later) of ga ik op safe en wacht ik (weer) een maand en ga dan in mei. Probleem is eigenlijk dat ik in die periode ga verbouwen en dat dat een hele lastige periode is dan om dan naar Letland te gaan. En die verbouwing duurt 2 maanden en ik wil niet wachten tot juli of augustus.... Verder heb ik gekeken welke datum ik dan uitgerekend zou zijn als ik in april een tp zou hebben en toen kwam ik op iets heel moois en bijzonders.... Als ik daadwerkelijk op 1 april ongesteld wordt, dan mag ik testen op de verjaardag van mijn moeder en ben ik uitgerekend op de verjaardag van haar (helaas inmiddels overleden) zusje, de terugplaatsing is op de verjaardag van haar zoon, mijn neef dus. Hoe bijzonder is dat? Ik vond het heel maf, je zou bijna denken dat het zo moet zijn... #Wishfullthinking Met @Nina79 ook alles ok? En gezond vooral? Hopelijk heb je toch nog een beetje genoten van je vakantie en ben je lekker opgeschoten in huis. Heb je nu volgende week ook nog (deels) vrij? Dacht ergens gelezen te hebben anderhalve week? Of had je die halve week al de week eerder gehad? Nou meiden, ik wens jullie een fijn weekend toe met veel zon, geen corona en geen misselijkheid.    
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use