Jump to content

Ervaring ivf in het buitenland


Biebje

Recommended Posts

Hoi dames,

 

Ben vrij nieuw hier. Na 3 mislukte ivf pogingen moeten wij het nu helaas zelf gaan betalen.

Wij twijfelen er erg over om naar het buitenland te gaan.Vooral door de wat flexibelere aanpak en de mogelijkheid tot instant hatching.

Ik reageer niet heel goed op de dosis 225 gonal en decapeptyl, steeds hooguit 3 tot 4 eitjes en helaas geen innesteling.

Ben erg op zoek naar ervaringen vanuit het buitenland. Tot nu toe zie ik wel dat de kosten wat lager zijn en de behandelingen uitgebreider.

 

Hoor graag van jullie.

 

fijne avond,

groetjes,

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Hallo Bianca,

 

ellendig dat het tot nu toe niet gelukt is!

kijk eens bij onder het kopje ziekenhuizen bij Gent en Düsseldorf, ik weet dat je in Brussel juist veel meer kwijt bent.

Ik kan je alleen maar adviseren om snel een kennismakingsgesprek( ken) aan te vragen want een wachttijd van 4-6 maanden is geen uitzondering, veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Zoals Sas en Meiske al schrijven, de behandelingen in het buitenland zijn vaak wel wat duurder, maar er wordt veel meer naar de patient gekeken ipv protocollen, Ook zijn er vaak meer mogelijkheden en (is mijn ervaring) wordt er vaak wat verder gekeken en onderzocht dan hier in Nederland.

Ik heb zelf (positieve) ervaringen in Dusseldorf en in Gent (icsi) dus als je specifieke vragen hebt, stel ze maar. Of kom gezellig meekijken op de Gent of DD topic.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bianca,

 

Ik lees meestal alleen mee, maar nu even een reactie.

 

Wij hebben een IVF behandeling ondergaan in Turkije. Het was fantastisch.

Inderdaad veel meer mogelijkheden, uitgebreidere technieken en de prijs viel ook mee. Wij kregen zelfs het grootste gedeelte vergoed.

Ik spoot elke keer 375 tot 450 Puregon, ook dat is daar dus veel makkelijker... Heb zelfs mensen gehoord die nog meer spoten in een combinatie van meerdere medicijnen.....

 

Het heeft ons een prachtige zoon opgeleverd!

 

Wij hebben destijds alles geregeld via http://www.ivfinturkije.nl.

 

Wie weet kunnen zij jou ook helpen.

 

Groetjes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use