Jump to content
Sign in to follow this  
Suzzy

Hoe kan ik 'helpen'...?

Recommended Posts

hallo meiden,Allereerst voor degene die een kindje hebben moeten laten gaan heel veel sterkte! Het lijkt me verschrikkelijk, ik denk dat je je het niet kunt voorstellen hoe erg het moet zijn om dit mee te moeten maken....daar gaat mijn vraag ook over!Tuurlijk kan ik het me indenken, en zelfs na 5 miskramen kan ik het me een beetje voorstellen, maar een kindje in je armen en dat moeten laten gaan....nee dat gevoel ken ik gelukkig niet, maar weet natuurlijk dat het verschrikkelijk moet zijn!Mijn buurmeisje moet helaas hetzelfde meemaken, haar zwangerschap wordt beëindigd....ik zou zo graag iets voor haar doen, maar weet niet wat je op zo'n moment zou willen. Alles lijkt in mijn ogen verkeerd te vallen....ik kan me voorstellen dat ze denkt wat moet ik met bloemen als ons kind er niet meer is...of een condoleancekaartje terwijl je een gefeliciteerd-kaart zou willen hebben...ik weet niks doen is nog veel erger...dus vandaar dat ik hoop dat iemand mij een tip kan geven!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Suzzy,

Wij hebben dit bijna 2 jaar geleden mee gemaakt. Ons meisje was toen bij 24 weken zwangerschap geboren en overleden.

Wellicht kan je aan haar melden dat ze een afspraak kan maken met Early birds. Zei komen in t ziekenhuis en maken kosteloos prachtige fotos van hun kindje en met hun erbij als ze dit willen.

Dit was voor ons van enorme waarde! Wel al bellen al voor ze bevallen zijn!

Verder wilde ik alles hebben waar mijn dochter haar naam op stond. Zodat iedereen kon zien dat mijn dochter mijn dochter was. Aangezien je met lege handen staat.

Ik weet niet hoe hun er in staan maar waarom geen felicitatie kaart?

Wij hebben 130 kaarten gehad waarvan maar 3 kaarten met gefeliciteerd een dochter.

Voor ons voelde t ook als *gefeliciteerd * hebben op de uitvaart ook met zn alle beschuit met muisjes gegeten. Tuurlijk is t dubbel. Maar ons meisje was ook geboren en wij waren papa en mama en dat was/is zo bijzonder.

Verzin daarin een mooie tekst in de kaart. Hopelijk snap je me een beetje ;-)

En.weet niet of jullie bij de uitvaart van? Want dan zou je wel bloemen.mee kunnen nemen. Ons meisje is begraven en die lag bedolven onder de vele rozen,gerbra s en knuffels. Kortom ik denk dat alles wat je geeft wel goed is.

Veel mensen vinden t erg als er een naaste een kindje overlijd voor en na t overlijden is iedereen er voor je. Na de begrafenis of crematie hoor je van een handje vol mensen nog maar iets en beginnen mensen er niet meer over want tja je moet toch gewoon doorgaan? Weet alleen dat t erg belangrijk is indien t een goede vriendin is er na die tijd ook echt voor haar te zijn en veel over haar kindje te praten. Met moederdag en de verjaardag een kaartje sturen en mocht je eens iets symbolische met bijv een vlinder tegen komen meenemen!! T zijn die hele kleine dingetjes die een mama van een verloren kindje zoveel doen!

Mn verhaal is iets langer geworden maar hopelijk heb je er iets aan. Sterkte voor je vriendin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this    • Posts

    • Hoi meiden,  Heeft er iemand nog wat plekjes over naar Gonal en Meriofertis? ❣️❣️❣️❣️
    • Ohh, dan lopen we echt bijna gelijk @Onzefamilie dit is gewoon meant to be! Als ik de 1e ongesteld wordt, dan moet ik op de 12e de echo doen, de 13e bevruchten ze dan de eitjes en de 18e tp. Als het de 31e komt dan alles een dag eerder waarschijnlijk. Eea is ook afhankelijk van de echo, ze zeiden dat na de echo de data mss nog een of 2 dagen bijgesteld konden worden. Moet dan op de eerste dag weer met de Estrofem beginnen, de poezenbollen en Duphaston volgt dan na de echo, dan krijg ik de rest van het protocol. Zwangerschapstest dan op 2 juli. Er gaat wel vliegverkeer naar Letland, maar momenteel is het alleen nog dat je een goede reden moet hebben daarheen te gaan. Alleen de buurlanden mogen zo er in. Ik hoop en bid dat het deze keer dan wel gaat lukken.... Spannende tijd nu voor jou ook Onzefamilie... Zou mooi zijn, de 15e, kun je eerst nog onbezorgd de verjaardag van jullie zoon vieren. En dan daarna rust pakken. Dat ga ik deze keer dus ook veel meer doen dan alle andere keren. Ik zorg dat alles in kannen en kruiken is hier, dat ik 2 weken lang niet veel hoef te doen. De clinic zei ook dat dat moest, 2 weken rustig aan doen en niet zwaar tillen. Terwijl hier in NL zeggen ze dat je gewoon alles mag. Maar, zou gewoon vragen idd Onzefamilie, of dat kwaad kan, de 15e. Fingers crossed voor ons allemaal.... 🤞🍀  
    • @Kitje   Wat goed nieuws, zo blij voor je.. nou dan lopen jij en ik gelijk. Wat geweldig, duimen dat vliegverkeer open gaat. Ja dan is het destiny.   Nou mag pas 8 juni echo en dan hopenlijk beginnen  met de amazing poezenbollen... ze zeiden dan als alles goed erui ziet. Dat ze week later terug plaatsen ligt aan de slijmlaag in mijn baarmoeder.  Dus hoop 15de want 13 en 14 vieren we onze zoon  zijn 4De verjaardag.    Ik ga gewoon vragen of dat kwaad kan.  @marsukar, pas goed op jezelf en als je in bezit ben van een yoga bal raad ik aan dan lekker voorzichtig schommelen. Dat helpt voor de bloedtoevoer en helpt de  placenta kracht te geven.   Fijn weekend pinksteren
    • Ja, spannend, ik hoop het ook. Komende week zou er meer duidelijk worden volgens mijn contactpersoon. Ze houdt me goed op de hoogte. De timing is perfect dit keer, want precies in die week ben ik alleen thuis waarschijnlijk. En kan ik gewoon gaan zonder dat ik hoef uit te leggen waarom ik een paar dagen weg ben. Volgens mijn contactpersoon is het destiny en moet het gewoon goed komen. Fijn dat het goed gaat met jou @Marsukar dan ook niet druk maken hoor, anders zouden ze dat niet gezegd hebben. Enige nadeel met laagliggende placenta is dat het eventueel voor de opening zou kunnen schuiven en dan zou je een keizersnede moeten ondergaan als dat zo is. Als er iets mis zou zijn, dan hadden ze dat wel gezegd ook, gewoon lekker op je gevoel blijven gaan, dat is meestal wel juist. En naarmate ze groter wordt, en sterker, ga je haar meer voelen. Over een paar weekjes dan mopper je als ze weer eens tegen een rib heeft geschopt, of als je een nacht wakker hebt gelegen omdat ze de hele nacht druk bezig is geweest... 😂 Want vaak worden zij druk als jij wil slapen..... Ook als je rustig ligt voel je alles beter natuurlijk, dat scheelt ook. Nou, fijn weekend voor iedereen, het wordt prachtig weer! Lekker genieten ervan. Groetjes
  • Topics

×

Important Information

Terms of Use