Ga naar inhoud
Simone1989

1e IVF Zwanger maar zo onzeker!!!

Aanbevolen berichten

Hallooooo dames.

 

Na 5,5 Jaar en 1 miskraal te hebben gehad. zijn wij eindelijk zwanger !!!!

Vandaag 5 weken precies.

Nu heb ik afgelopen maandag bloed laten prikken en het HCG was 1255. 

is dit laag of? vandaag nog een Clearbleu digitaal gedaan en er staat 3+.

 

iemand ervaringen of die ook zijn ei kwijt wil?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gefeliciteerd ❤️

Waarde hcg lijkt mij prima in orde. Het verdubbeld om de 2 dagen en start meestal rond 50-100.

Er is overigens weinig activiteit. Meeste gebeurt nu in “ niet te vroeg testen”, daar is 1 zwanger en 3 negatief getest😢

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hoever was je toen je de bloedtest deed? Ik had bij 4 weken en 3 dagen 315, dus lijkt me prima

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
7 uur geleden, Lala84 zei:

Hoever was je toen je de bloedtest deed? Ik had bij 4 weken en 3 dagen 315, dus lijkt me prima

4 weken en 5 dagen. Ik heb gisteren weer bloed laten prikken helaas pas maandag de uitslag. 

De onzekerheden killen me en dan ook nog gestopt met roken wat me heel zwaar valt en de griep erbij gekregen. Tjonge jonge haha

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het is zwaar, dat wachten maar wat zei de huisarts/arts over de waarde. Bij mij ging de assistente mij feliciteren toen ik met 4 weken en drie dagen op 315 stond. Ik heb een vroege echo gehad met 5 weken en 5 dagen ivm eerdere bbz maar was geen dooierzakje te zien. Gynocoloog was niet echt hoopvol dus ga er maar vanuit dat het niet goed is. Veel sterkte en probeer hoe moeilijk dan ook afleiding te zoeken. Ik vond dat wachten ook verschrikkelijk en stressful maar het verandert niks aan het resultaat. Knuffels

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden • Berichten

  • 900 km Gondela  153 km PROGella 300 km naar UTRecht 2 km Cetropila  3 keer 5000 km naar PREGstad en 2 keer naar DECApetelli,  Wie wil er meerijden vanuit Arnhem. Pb als je mee wilt rijden voor een kleine benzinevergoeding.     
  • Ik zoek nog GOndela , wie kan mij helpen 
  • Hoi Steffie,  Dat scheelt enorm als je een eigen donor hebt. Ik hoop ook voor je dat het nu raak zal zijn. In Düsseldorf doen ze behandelingen die ze hier niet doen zoals een embryo terugplaatsen bij 5 dagen. In Nederland doen ze het bij 3 dagen. De medicijnen zijn ook totaal anders als in Nederland. Heb hier al 3 ivf pogingen gehad en dat heeft niets opgeleverd. Ik wil er echt alles aan gedaan hebben om zwanger te worden. Ik ben bijna 43. Dus het is nu of nooit! Ik hoop dat ik in het weekend ongesteld word en komende week kan beginnen. De medicijnen heb ik al in huis.  
  • Hoi catlover  Wij hebben via de donor handig i.v.m. dat mijn vriend geen zaad heeft. Heb ook nog niet aan de hormonen gezeten en dat ga ik nu wel dus erg spannend allemaal. Hoop dat me laatste kans iui  raak zal zijn.   Waarom in Düsseldorf als ik vragen mag? En wanneer ga je beginnen in Düsseldorf?  Dankjewel  en jij ook heel veel succes!
  • Hallo Stefanie, Leuk dat je ook op het forum zit. Komt er wat leven in de brouwerij.  Je hebt al heel veel iui pogingen achter de rug. Hebben jullie een eigen donor of via de donorbank? Dat is een kostbare aangelegenheid namelijk.  Spannend dat je ook gaat beginnen met ivf. Ik ga zelf beginnen met ivf in Düsseldorf. Net als jij zie ik er ook wel tegenop vanwege de afstand.  Ik wens jullie heel veel succes en hoop dat het gauw lukt.  Hou ons op de hoogte hier! Groetjes,   Catlover  
 • Topics

 • Gerelateerde Inhoud

  • Door Serena
   Hi allemaal,
   Ik ben Serena en samen met mijn man proberen wij sinds 2015 een gezin te stichten. Vorig jaar heb ik een IVF poging mogen doen, helaas is deze niet geslaagd. Na de IVF poging heb ik een kijkoperatie gehad waaruit bleek dat ik flink endometriose heb (graad 4). Ik ben vrijwel direct na de operatie aan de Zoladex begonnen en heb ik inmiddels een MRI scan gehad. Vandaag hebben wij samen met de arts de MRI scan bekeken en zo bleek dat er nog steeds endometriose littekens en verklevingen rond mijn baarmoeder, endeldarm en blaas zitten. De arts stelde ons twee opties voor:
   1. Na 3 maanden zoladex weer opereren en de littekens etc verwijderen 
   2. Na 3 maanden zoladex direct door met IVF  
   Het allerliefst ga ik gelijk door met IVF, omdat ik gewoon dolgraag een kindje zou willen. Echter ben ik toch ook een beetje bang dat ik mijn IVF poging verpest door de Endometriose. De arts zei ons dat de meningen verschillen over de invloed van endometriose op een IVF poging.
   Zijn er hier dames die ervaring hebben met endometriose en IVF? Hebben jullie eerst de endometriose (haarden/littekens) helemaal laten verwijderen voordat jullie met IVF verder gingen?
   (ik weet dat de endometriose nooit meer weggaat)
   Alvast bedankt voor jullie reacties.
   Groet Serena
    
    
  • Door RICAN
   Mijn naam is Anja ben 25 jaar oud en sinds 1,5 jaar getrouwd.
   Mijn man is CF patient waardoor het voor ons niet mogelijk is om op natuurlijk wijzen zwanger te worden. 18 januari 2011 heeft mijn man PESA ondergaan in het UMC St. Radboud. Afgelopen week hebben we een brief gehad dat ze 1 rietje hebben ingevroren. :happydance: 7 februari 2011 hebben we een telefonische afspraak over wanneer we langs mogen komen om de IVF behandeling door te nemen. Tevens hebben we ook te horen gekregen dat wanneer ze bij mij een ei-punctie gaan doen dat mijn man mogelijk nog een keer PESA moet ondergaan i.v.m. het feit dat ze 1 rietje hebben ingevroren.
    
   Via dit forum hoop ik onze ervaringen te kunnen delen met ander die precies hetzelfde moeten ondergaan als ons. En hier steun te kunnen krijgen/geven tijdens deze ervaringen.
    
   Lfs! Anja :happy11:
  • Door Choya777
   Dr. IVF is a one of a kind 3D In Vitro Fertilization app
    
   Please visit the Dr. IVF web page : www.drivfapp.com
    
   Dr. IVF is a one of a kind 3-D medical application that was developed for doctors, future parents and any interested parties who want to explore the world of In Vitro Fertilization. With the touch of a finger, couples are able to witness the magic of IVF and discover the world of fertility as they have never seen before. Gynecologists and embryologists can now demonstrate medical procedures like ICSI and IVF and create a unique and special approach for supporting their patients.
    
   in few weeks we will release our new update which will include special user interface that will give the ability to read texts, reviews and tips from clinics all around the world.
    
   App Store: http://itunes.apple.com/mk/app/dr-ivf/id433902852?mt=8&ign-mpt=uo%3D2
  • Door Dianne1991
   Hallo,
    
   Wij zijn nu bezig met de opstart van een IVF behandeling. Wij zijn bij Geertgen onder behandeling.
   Ik vind het allemaal erg spannend, vooral omdat dit de eerste keer gaat worden dat we met "hulp" zwanger proberen te raken.
   Ik was benieuwd of iemand ervaring heeft bij Geertgen en hoe ervaringen van jullie waren de eerste keer IVF.
    
   Liefs, Dianne
×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden