Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Gebroken vliezen 14 weken

Recommended Posts

Guest

Hallo, 

na jaren proberen en n kinderwens sinds mijn jonge jaren (maar nooit kunnen realiseren doordat mijn vriend niet klaar was en 2 jaar geleden was hij er klaar voor), ging het niet om natuurlijk zwanger te worden...we kregen optie icsi en gingen ervoor, dit was direct raak na van de 7 bevruchte eicellen 1 goed embryo over was, en was zwanger! Het was of God ons zoveel geluk gebracht had na al die jaren geduld. Ons kindje groeide heel goed, in het begin heel moe en tijdens bruuske bewegingen erge pijn in mn baarmoeder maar blijkbaar was dit normaal. De echo van 12 weken was een 30 min durende met alle testen en redelijk duwen op mn buik (uz gent met studenten en doktor), alles was perfekt. Die avond kreeg ik opeens roze afscheiding met vocht en ik was er niet gerust in, belde naar vroedvrouw en zei is normaal..volgende dag bleef ik ongerust en echo en check gevraagd, ik mocht op controle. Daar enkel echo gedaan en alles goed, maar op fotos leek het of er minder vruchtwater was...ze hebben ook geen uitstrijk gedaan. Ik iets geruster naar huis maar 4 dagen plots water voelen lopen maar wist niet wat het was 😢 volgende dag naar spoed en ze zagen dat alle vruchtwater weg was...😞😞 hartje klopte nog goed en uitslag nipt perfect, gynecos zeiden allemaal dat ik zwangerschap moest beeindigen want geen kans meer...ik wilde niet en week platgelegen met hoop dat water terugkwam, geen infectie in mn bloed gevonden. Na 8 dagen nog altijd geen water en ik moest beslissen bevalling in te leiden 😢 ik wilde niet, mn kleintjes hart klopte nog altijd! De ergste dag uit mn leven, na placenta onderzoek vonden ze bacterie infectie maar konden niet zeggen of het voor of na breken vliezen er al was...zonder echte reden wordt een volgende zwangerschap heel angstig maar we geven niet op, we weten zeker dat ons kindje bij ons terugkomt want hij wilde ons niet verlaten!

heeft iemand iets gelijkaardigs meegemaakt, hoe verliep de volgende zwangerschap? Het kon niet aan icsi liggen want kindje was supergezond

bedankt 

mich

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Posts

  • Lectori salutem! We hebben ingevroren bevruchte eicellen en nu staan we voor de keuze om te doneren of te vernietigen. Het betreft een Chinees-Nederlands paar, dus mocht u daar in zijn geinteresseerd, stuur dan een persoonlijk bericht.
  • Dank je wel! 😘
  • @Vrouwke77 inderdaad spannend die wachtweken. Maar gelukkig zit de helft er al op. Ik duim voor je! Bij onze eerste ICSI poging brak helaas nog 8 dagen mijn menstruatie door.  Als het goed is krijg ik morgen de medicatie zodat ik hopelijk met pasen kan starten. Deze  keer deca als platlegger vanaf dag 1. En vanaf dag 2 starten met de stimulatie met 225 EH gonal F 's ochtends en 225 EH meriofert 's avonds. En dan op dag 8 de eerste FM.
  • Dat klinkt heel erg positief!!  Fijn dat je zo dicht bij DD woont en hopelijk met snel een mooi resultaat! Wij zitten nu voor het eerst in een ICSI traject en vorige week een terugplaatsing gehad van 2 embryo's. Vlg week mag ik testen! Super spannend en ook weer erg bang om (weer) teleurgesteld te worden...  
  • Hoi Vrouwke   Hebben voor Duitsland gekozen omdat we daar veel positieve ervaringen over lazen van oudere vrouwen met een laag AMH (0,8) en iets verhoogd FSH (12,6).  Met name omdat ze daar meer combinaties van medicijnen inzetten en hogere doseringen. Daarnaast is het team kleinschalig en de aanpak persoonlijk. Zo hebben we na de mislukte poging gisteren in overleg een nieuw schema opgesteld. Nu afwachten tot we kunnen starten. Afstand is voor ons gelukkig geen probleem. Wonen direct aan de grens en zijn er binnen 45 minuten.    Hoe loopt jouw traject?
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use