Jump to content
Evi.H

Wachtbankje september/oktober

Recommended Posts

Hallo Allemaal!

Zijn er nog meiden die ook op het wachtbankje zitten? Ik zit nu op wachtdag 5.. hoor het graag.. 🙂 groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook ik zit op het wachtbankje! Vandaag dag 6......duurt lang! Sinds het begin van de ivf behandeling ben ik steeds vermoeid, dat heb ik nog steeds. Nu merk ik alleen dat mijn borsten op klappen staan zo voelt het🤣.

Heb jij al wat meer duidelijkheid Evi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa.. bij mij is het helaas niet gelukt.. op naar de Cryo's.. je zit nu op wachtdag 8? Hoe voel je je verder?? Ga voor je duimen..

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat ontzetten jammer dat het niet is gelukt......wel fijn dat jullie cryo's hebben, dat scheelt een hoop prikgedoe! Ik zal ook zeker voor jou duimen!

Aaah lief dankjewel! Ik voel mij verder ok gelukkig! Wel steeds zenuwachtiger hoor pfff. Ik ben in de vervroegde overgang en had na de punctie maar 4 eicellen, gelukkig 1 bevrucht en deze is dus teruggeplaatst. Nog een weekje aftellen😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi dames,

Wat erg die wachtweken!

Zit nu op wachtdag 2 dus heb nog even te gaan...

Dit is de derde terugplaatsing voor mij. Nu de eerste uit de tweede punctie. Ben nu wel toe aan goed nieuws!

Iemand nog adviezen voor het door komen van deze moeilijke weken? Ik kan gewoon geen afleiding vinden.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi! Net geregistreerd, maar zie dat het heel rustig is op dit wachtweken hoekje van het forum. Ik zit nu op wachtdag 10 na tp. (ICSI/PGD). Voelde me super super zwanger afgelopen  week. Waar ik vorige poging in wachtweek 2 steeds minder vertrouwen kreeg, kreeg ik afgeloprn week steeds meer vertrouwen. Heel dromerig, hoofdpijn, koude rillingen en dat gevoel van die hormonen die door je lijf rushen... (had ik ook bij het begin zwangerschap dochtertje, nu 3 jaar!) Zat gisteren al heel droog te googlen op zwangerschapsyoga, zo zo overtuigd. Nu heb ik vanmorgen bij het afvegen wat lichtroze en nu nog lichtbruine afscheiding. Voel verder (nog geen) ongesteldheids symptomen. Dus nu mega in spanning.

Hoe gaat het met de andere wachtenden? 

Liefs 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heej hoi..

Spannend zeg.. hopen dat het met de innesteling te maken heeft en niet door zet.. is het een verse terugplaatsing..? Ik heb me vandaag weer aangemeld voor een cryo terugplaatsing.. dus ik begin ook weer

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Evi, dank je wel voor je berichtje. Het was een vers embryo 5 dgn oud. Ja, laatste poging begon op dag 11 na de tp ook met bruinig verlies. Kan het 10dgn na tp nog van innesteling zijn? Eerlijk gezegd heb ik de hoop al opgegeven. Aanstaande dinsdag is officiele testdatum, maar denk nu morgen t testen, dan ben ik iig van de spanning af. Maar vind het doodeng... 

Spannend, weet je al wanneer je mag beginnen? En waar volg je het traject of zijn dit soort vragen ivm anonimiteit not done op een forum als dit? 🙂

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi iedereen , vandaag dag 8 na terugplaatsing. 
zondag beetje bloedverlies gehad , dag erna was het alweer over. Ik kon me niet inhouden en vandaag een test van kruidvat gaan halen . Zeer positief (geen ochtend urine ) zaterdag mag ik pas gaan voor bloedafname . 
Zou ik al lichtjes blij mogen zijn? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi allemaal,  hier nog een wachtende.. 25 okt tp gehad van 5 daagse cryo. Dagen kruipen voorbij.. mag pas 7 nov testen.. 

@Dorienr was het een verse tp? Of cryo? Heb je pregnyl gespoten? Zo niet lijkt mij dat je toch wel stiekem beetje blij mag zijn!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heej , ik ben 4 weken en 3 dagen zwanger 🤗

21/11 mag ik voor de eerste echo gaan 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heej Meiden..
Ik heb volgende week vrijdag een tp van een Cryo.. is er iemand die ongeveer hetzelfde met mij is nu?? Hoor het graag..

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal 

vandaag wachtdag 5 na terugplaatsing blastocyst.. duimen draaien 

iedereen heel veel succes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

He hallo, ik ben ook nieuw hier. Ik heb vorige week dinsdag een terugplaatsing gehad....vandaag wachtdag 6. Over 5 dagen pas testen. Sinds vandaag hoofdpijn, moe en geen lage maar midden in me rug pijn,  pijnlijke borsten vooral zonder bh, en kramp gevoel onder in me buik maar dat had ik al de dag na terugplaatsing....

Ook ik heb het al weken koud (door alle hormonen...) morgen is het 14 dagen dat ik de pregnyl gespoten geven en zit sinds vorige week woensdag aan de utrogestan tm vrijdag. Ik ben bang dat dit al verkeerde voortekenen zijn. Dit was een verse embryo van  mijn punctie 12 dagen geleden....

 

Hoe voelen jullie je???

Groetjes Sabine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hoi allemaal, Wij hebben in maart 2017 onze eerste verse tp gehad en daaruit is ons zoontje geboren.    Sinds juni 2019 hard bezig voor broertje of zusje. Twee eerdere cryo tp zijn mislukt. Eerste was in natuurlijke cyclus, tweede kunstmatig.  Hier ook op het wachtbankje van 3e cryo TP, 4 dagen oud embryo. Tp was 10 januari. Ik mag as donderdag testen.    Ik was ervan overtuigd dat het nu gelukt was. Echt zoveel symptomen en voelde heel veel. Ook het gevoel dat het goed zat wat ik vorige twee keren niet had. Echter nu wachtdag 11 en heb vanmorgen toch al een test gedaan.  Negatief helaas.  Was laatste cryo dus ben bang dat er een nieuwe punctie moet gaan komen.    Veel sterkte allemaal met afwachten! X     
  • Aa jammer zeg!! Ja t zegt helemaal niks.. wij hadden met verse tp 3daagse embryo a kwaliteit, en de 3 cryo's waren ook allemaal a kwaliteit dag 5 blastocystes. Is maar 1 blijven plakken maar helaas miskraam geworden. Bij mij gieren de spanningen door mn lijf,  wil al zo graag testen!!! Vandaag dag 6 na tp 5 daagse cryo
  • Lief dat je er naar vraagt, helaas! Op naar de 4e tp! had enorme hoop hij was zo goed voor de tp! Al meer dan 16 cellig!    nu duimen voor de volgende.   hoe gaat het met jou?
  • @Joan123 vandaag is je officiele testdag toch? is het nog omgeslagen?
  • Nou volgens mij verschilt dat ook per persoon met die bolletjes.  Vandaag heb ik lekker vrij dus ben lekker gaan shoppen en ja hoor.. dat helpt toch met je gemoedstoestand 😉. Omdat ik wel last heb van waterige afscheiding, denk ik dat ik ongesteld wordt. Dus dan toch met vrees naar de wc, maar dat blijft mooi weg gelukkig. Ik heb nooit last van waterige afscheiding, dus zie dat maar als goed teken.. 😬. Spannend!!
 • Topics

 • Similar Content

  • By Joan123
   Hallo allemaal.
   ik zit nu een week op het wachtbankje na een cryo tp! Het was een hele mooie Emrbyo 16 cellig!  Nu begint de spanning wel te komen.
    
   zitten er meer dames bij mij op het bankje?
    
   liefs 
  • By Kitje
   Hoi,
   Zijn er nog meer die op het wachtbankje december mogen plaatsnemen? Of binnenkort misschien?
   Ik heb mijn terugplaatsing gehad op 25 november heb dus eventjes op het novemberbankje ogen zitten, sinds vandaag doorgeschoven naar het december bankje 🙂
   Op 8 december mag ik testen mits de ongi niet eerder komt.
   Groetjes
  • By Louise1990
   Dag lieve vrouwen (en hopelijk aanstaande moeders!),
   Ik ben op zoek naar vrouwen die (ongeveer) gelijktijdig met mij zullen starten met IVF/ICSI, in de hoop steun en moed te kunnen vinden bij elkaar.
   Ik ben nieuw hier en daarom even mijn verhaal in een notendop. Aangenaam 🙂
   Ik ben 29 jaar en ik woon in Arnhem. In augustus 2016 stopte ik met de anticonceptiepil vanwege onze zwangerschapswens. Een aantal maanden een regelmatige natuurlijke cyclus gehad. Vervolgens duurde het steeds langer; de langste cyclus uiteindelijk 96! dagen. Zo kwamen wij in 2017 terecht bij de gyn en werden wij doorverwezen naar de voortplantingspoli in Rijnstate Arnhem.
   Ik startte met Clomid en kreeg daardoor weer een regelmatige cyclus. Zaad kwaliteit van mijn vriend is erg goed. Een zwangerschap bleef uit na 12 goede 'kansen' met Clomid. In een van de laatste maanden van 2018 ben ik begonnen met spuiten; Gonal F en Ovitrelle voor de eisprong. Na 4 maanden op een 'natuurlijke' manier te hebben geprobeerd zijn wij in febr'19 gestart met IUI. Op mijn verzoek is er nog een HSG onderzoek gedaan; uitslag was goed. Beide eileiders toegankelijk. 
   Inmiddels hebben wij 5 IUI's gehad en nog altijd niet zwanger. Vermoedelijk zal in augustus een laaste IUI worden ingezet. Wij staan op de wachtlijst voor IVF. Vanaf september begin ik met alle nodige medicatie en hopelijk zijn er rond oktober voldoende eitjes om écht te beginnen. De bevruchting en de terugplaatsing zullen in UMC Utrecht zijn  die nauw samenwerkt met Rijnstate Arnhem (waar ik de controle echo's en de punctie zal hebben). 
   Hoe het gaat? Ik kijk vooral uit naar de start van IVF. Het is letterlijk het eindstation en de kansen liggen daar het hoogst. Hopelijk kan dan eindelijk onze grootste wens in vervulling gaan. Het vertrouwen en de moed zijn zo langzaamaan verdwenen bij ons en zijn dus echt toe aan deze nieuwe (en laatste) stap. 
   Ik wens jullie allemaal heel veel succes en sterkte. Hopelijk zijn er een aantal vrouwen die momenteel in een zelfde fase zitten. Ik kom graag met jullie in contact, hier op het forum.
   Liefs, Louise.
  • By Elfdh
   Goededag, 
   25 juni heb ik mijn terugplaatsing gehad. We hadden één embryo na PGD selectie. 
   Vorige keer ook. 
   Ik heb beide 1e Wachtweken last gehad van:
   een intense steek in mijn baarmoeder 1 dag na terugplaatsing
    harde borsten
   Buikkrampen
   Utro rotzooi
   Week 2
   Afnemende borsten
   Lichtje krampjes af en toe
   Waterige plakkerige afscheiding
   Nauweliks utro rotzooi
   * het enige wat deze keer anders was, dat toen mijn borsten afgelopen vrijdag 3 dagen na de terugplaatsing zachter werden. 
   Dat weekend werden ze inneens heel hard en super gevoelig, samen met een heel raar gevoel in mijn rug. Schokjes en super zwak in mijn lage rug. Anders dan met menstruatie pijn.
   Vanaf maandag borsten zacht en nog licht gevoel in mijn rug. 
    
   Ik ben zo bang dat de geschiedenis zich herhaalt. Ik hoop dat iemand hier iets mee kan. 
   Is er hoop of niet? 
    
  • Guest
   By Guest
   Hi allemaal!
   Ik zat een jaar geleden hier ook op het wachtbankje voor mijn 1e kindje.
   Dat is inmiddels een gezonde dochter geworden van inmiddels 10 maanden.
   Omdat wij een aardige tijd over deze zwangerschap hebben gedaan en toch de wens hebben voor een groter gezin, zit ik nu in de laatste wachtweek voor ons tweede kindje.
   Ik vind het weer heel erg spannend, als is het wel echt anders nu we al een gezonde kleine hebben mogen verwelkomen.
   Ik ben benieuwd of er nog meer in de wachtweken zitten?
   groetjes!
   Kims
×

Important Information

Terms of Use