Jump to content
Sign in to follow this  
Anadil89

Even voorstellen

Recommended Posts

Hoi Iedereen. 

Ik wil me graag voorstellen. Mijn naam is Inaya, 30 jaar en ben gediagnosticeerd met vervroegde overgang (POF). Ik ben 2,5 jaar geleden spontaan bevallen van een prachtig zoontje. Omdat we er al heel snel uit waren gingen we direct voor een 2e en maakten er werk van. Helaas na anderhalf jaar raakte ik nog niet zwanger en ben ik doorverwezen naar de gynaecoloog. Daar kreeg ik de harde klap met de mededeling dat ik in de vroegtijdige overgang aan het raken was. Mijn FSH had een waarde van 49 en mijn wens voor een 2e kind zag ik in rook opgaan. Ik kwam nergens meer voor in aanmerking, behalve voor eiceldonatie. De maanden hierna ben ik op aandringen vd huisarts telkens bloed blijven prikken en tot mijn verbazing daalde mijn FSH waarde van respectievelijk 49 naar 28, naar 20 tot 16 afgelopen week. Ik kom nu wel in aanmerking voor een IVF traject en heb alle recepten daarnet opgehaald. Ik mag wanneer mijn menstruatie doorkomt beginnen met Decapeptyl en 225eh Menopur. Graag wil ik ervaringen uitwisselen met vrouwen die ook soortgelijks traject doorlopen hebben.

groetjes,

inaya!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

 • Topics

 • Similar Content

  • By Dinaaa89
   hoi allemaal,
   Ik ben Dien 30 jaar jong en samen met vriendlief al 4 jaar bezig. na 6 mislukte iui pogingen en 1 ivf poging mislukt. zitten we nu in onze 2e poging. en hadden dinsdag onze 1e cryo terugplaatsing. 
  • By noelle1979
   Hoi allemaal,
    
   ben al een tijdje aan het bladeren in het forum! Wat fijn dat hier alle ervaringen zo openhartig gedeeld kunnen worden!
   Dan zal ik me ook maar eens even voorstellen!
    
   Ik ben Noelle. Na een lange tijd op de wachtlijst (ik heb een vrouwelijke partner) zijn we in augustus 2009 gestart met KID. Helaas gaf dit na 11 pogingen geen enkel resultaat. Conclusie: onverklaarbaar verminderd vruchtbaar.
    
   Volgende stap was IUI met hormoonstimulatie (puregon en ovitrelle). Op dit moment ben ik bezig met mijn derde poging. Ik ben onder behandeling in Arnhem maar woon in Maastricht. Gelukkig kan ik de echo's wel in Maastricht laten maken.
    
   De laatste tijd merk ik dat ik steeds meer op zoek ben naar informatie en ervaringen van anderen. Ik vind het eigenlijk iedere maand weer ietsjes zwaarder worden en vind het best moeilijk om te blijven vertrouwen op de goed afloop!
   Vandaar dat ik vandaag dan ook maar de stap heb genomen om jullie te vergezellen op dit goede forum!
    
   Allemaal heel veel succes! Ik duim voor een goede afloop!
    
   Groetjes Noelle
  • By Ellen33
   Hoi Allemaal,
    
   Ik ben net nieuw op dit forum. Toen het na ruim een jaar proberen niet lukte om zwanger te worden, zijn we, na enig aandringen, doorverwezen naar de gyneacoloog. Gezien mijn vele pijnklachten en eerdere verdenking van endometriose leek ons dit wel verstandig. In tegenstelling tot de huisarts was de gyneacoloog dit met ons eens. Toen uit de eerste bloed en semenonderzoeken niets kwam heeft hij direct een kijkoperatie met HSG ingepland. Hieruit kwam inderdaad dat ik endometriose heb en dat hierdoor beide eileiders afgesloten zijn geraakt. We zijn nu doorverwezen voor IVF naar het Erasmus en hebben a.s. dinsdag een intakegesprek.
    
   We vinden het allemaal erg spannend en hopen natuurlijk op een goede afloop...
    
   Heeft iemand enig idee hoe lang het duurt tot je kunt beginnen met de eerste behandeling bij het Erasmus?
    
   Groeten Ellen
  • By Kurason86
   Hey,
    
   Ik ben Kim (26 jaar). Mijn partner is transgender (van vrouw naar man) dus het is voor ons niet mogelijk om via de normale manier zwanger te worden. Omdat we dus afhankelijk zijn van donorzaad zijn we naar een vruchtbaarheidskliniek gegaan. Daar werken ze met coöperatieve wederkerigheid. Dat wil zeggen ik doneer eicellen en krijg daarvoor donorzaad. Dit gaat volgens een IVF behandeling ofwel dealivf. Zo ben ik op dit forum gekomen. Ik ben nu bezig met mijn eerste IVF poging.
    
   Groetjes Kim
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use