Jump to content

ff voorstellen


hanny

Recommended Posts

hallo allemaal ik ben hanny en ben 32 jaar. getrouwd met marc en de trotse moeder van tweeling gino en luca. het product van bijna 5 jaar MMM en een tweede IVF poging.

 

krijg in de gaten dat ik een van de 'oudste 'ben hier . hahaha degene met de oudste kinderen dan. ben nu bijna twee jaar gestopt met werken, maar ga 26 november starten met een allround opleiding tot nagelstyliste. heb er kei veel zin om weer aan mezelf te gaan werken.BEGRIJP ME NIET VERKEERD heb al die tijd met heel veeel plezier voor mijn kids gezorgd,geen spijt van mijn beslissing maar het is nu weer tijd voor mama!! groetjes en hoop tot snel hanny

Link to comment
Share on other sites

hallo hanny......gezellie hoor....en ja je hebt de oudste kindjes.....en nee we begrijpen je niet verkeerd hoor......iedereen heeft tijd voor zich zelf nodig.

 

 

 

wat leuk nagelstyliste.....ik geef mijn kleine meisje vast op....die moet ik 2 keer per week knippen...haha.....en ik heb ooit van iemand hier een foto gekregen.....en die kan zo naar jou toe...hahaha.....leuk hoor dat je er bent!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Hanny,

 

 

 

Welkom op dit gezellige forum.

 

Je hebt niet de oudste kindjes hoor, Vonnie heeft een een ouder zoontje, naast haar tweeling. Qua leeftijd zit je denk ik in het midden.

 

 

 

Kan me goed voorstellen dat je ook een leven naast je kindjes wilt hebben.

 

We hebben een scala aan deskundigen hier, dus tips over nagels zijn van harte welkom. Zoals José al schreef; die dingetjes groeien werkelijk vreselijk snel en zeer lastig om ze te knippen zonder gevolgen haha.

 

 

 

Hoop dat je ons ook veel tips kan geven ivm de tweeling.

 

 

 

groetjes Laura

 

 

 

Leuk dat je ook een tweeling hebt!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Hanny,

 

 

 

welkom hier op dit forum!

 

Hoe oud zijn je kinderen?

 

Ik kon het nl. nergens lezen. Of misschien ligt dat aan mij hahaha.

 

Tips zijn van harte welkom hier!!!!

 

 

 

Ik hoop dat je het naar je zin zal hebben en we zullen elkaar ongetwijfeld

 

"spreken" hier.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm ik had gister al een berichtje getypt om je welkom te heten maar zo te zien staat er niets, grrr.

 

Bij deze dan: welkom dan!

 

Leuk dat je de tijd hebt genomen om lekker bij je kids te zijn, goed hoor. Maar ook heelerg leuk om nu weer eens wat mama tijd in te voeren, kan me voorstellen dat je dat nodig hebt.

 

Veel plezier hier en ook ik hoop natuurlijk op tips haha.

 

 

 

Gr.Sab

Link to comment
Share on other sites

Hoi Hanny,

 

 

 

Van harte welkom op dit forum. Je zult merken dat het hier heeeeel gezelli is!!

 

 

 

Ik kan zo 1-2-3 niet terugvinden hoe oud jouw tweeling is maar zoals Laura al meldde, wij hebben een zoontje van ruim 3.5 jaar en een tweeling (meisjes) van bijna 7 maanden.

 

 

 

Enne, heel herkenbaar hoor, dat je weer wilt gaan werken. Ik ben tijdens de zwangerschap van de tweeling 6 maanden uit de roulatie geweest maar vond het na mijn verlof heerlijk om te weten dat ik naast "mama" ook nog een naam had..... hihihi.

Link to comment
Share on other sites

hoi vonnie, leuk jullie allemaal te leren kennen ( nou ja DAT zal nog wel ff duren haha ).mijn twee zoontjes zijn ook 3,5! ze heten GINO en LUCA en zijn geboren 23-04-04.fijn om iemand te hebben met een 'puber peuter'in dezelfde leeftijd haha

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use