Ga naar inhoud

iesje

Leden
  • Aantal Items

    49
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Berichten die geplaatst zijn door iesje

  1. Vandaag weer een echo gehad!! Helemaal happy!! Het dagje achterstand is weer ingehaald en loop nu precies goed op 10 weken. Het begint nu echt een mensje te worden, heel bijzonder. Nu op naar de 12 weken echo :).

    Mooi om te horen! Ik heb morgen mijn echo. En dan krijg ik uitsluitsel. Hoop echt zo dat het goed is... vannacht al keislecht geslapen en dan zal aankomende nacht niet beter worden ben ik bang.

    Moest me vooral niet teveel zorgen maken zei de gynaecoloog maar dat is toch makkelijker gezegd dan gedaan.

    Wat mij betreft nog liever 3 puncties dan dit hoor....

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  2. Fantastisch dat het hartje zo klopte!!

    Het is niet leuk te horen.. maar komt vast goed! Hopelijk haalt ie dat straks gewoon in! Hier liep het ook 1 dag achter.

    Maar als we niet via ivf of icsi geholpen waren weet je de bevruchting niet zo precies en zouden ze het misschien niet opmerken.. (is een gedachte van me..?)

    Dat zeiden vrienden van mij ook al. Een vriendin van mij had de eerste keer helemaal geen hartje. Werd uiteindelijk ook een miskraam maar ze zei ook dat haar verloskundige toen ook had gezegd dat het ook kan zijn dat de innesteling later is geweest. En dan loop ik vrijwel niks achter. Dus op naar volgende week! En kleintje moet lekker doorgroeien!

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  3. Groot gelijk! Lekker genieten😍

    Vind het nog steeds eng me er 100% aan toe te geven. Net eerste echo gehad. En kleintje heeft wel een groeiachterstand van 2 a 3 dagen. Maar het hartje klopt als een tierelier. Dus dat is positief.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  4. Hoe was je eerste echo 😍

    Leuk hoor dat je zoveel echo's gaat krijgen echt gaaf!!

    Net echo gehad. Wat een emotionele rollercoaster.

    Eerst was mijn blaas vol dus konden ze het niet goed zien. Lang verhaal kort het hartje klopt iig als een tierelier.

    Maar er is wel een groeiachterstand van 2 a 3 dagen. Dus ik moet volgende week terug komen. Ik had gehoopt euforisch te zijn. Maar ik ben nog steeds wel bang.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  5. Wauwww bofkont😍Dat zou ik ook wel willen!Nu mag ik niet klagen met 7 weken, 8 weken en 29maart met 9,5 weken een echo! Ben benieuwd wanneer ik daarna weer een echo krijg!Geniet ervan Ietsje!Geen zwangerschapskwaaltjes?Voel je je verder top?

    Wel iets maar ik mag niet klagen. Gevoelige borsten, heel erg moe, soms wat krampen en veel trek.

    Maar zolang het dit blijft... hoor je me niet 😊.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  6. Wat een goed nieuws allemaal hier! Ik mag morgen op voor mijn eerste echo.

    Ik vind het nog heel eng. En hoop dat als ik straks kleintje voor de eerste keer zie dat het dan helemaal goed is.

    Ze hebben mij vanuit het ziekenhuis benaderd om mee te doen aan een onderzoek, daarmee houden ze de groei van kleintje in de gaten. En in de eerste periode krijg ik dus allemaal extra echo's. Morgen de de eerste al na mijn allereerste extra echo. En dan met 9, 11, 14, 22 en 32 weken weer. Of ik dat wilde want het is een extra belasting. Maar ik zei ook dat ik aan alles mee wil werken wat nodig is om dit soort behandelingen in de toekomst nog beter te maken. En ik zie kleintje alleen maar extra. En nog in 3D ook😇.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  7. Ik heb sensitest en Kruidvat testen naast elkaar gebruikt. Sensitest gaf veel lichter streepje dus minder gevoelig terwijl hij volgens de verpakking juist gevoeliger zou moeten zijn.

    Oh terwijl ik hem met de ovulatietesten altijd wel fijn vond... dan is het toch fijn dat je er een extra test bij had😉

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  8. Helemaal geen reden tot ongerustheid!Je hoeft echt niet ALLE symptomen te hebben, wees maar blij!Gevoelige borsten is een hele goede symptoom. Maar ik snap je angst hoor. Ik vond het ook onwijs spannend! En nu weer! Moet nu wachten tot de 29ste en hopelijk krijg ik dan weer een echo! Ik wil maar bevestiging zien. Ik ben nu ook helemaal niet misselijk meer.... ik kan alleen slecht tegen bepaalde geuren en ik ben een ster in kokhalzen😣 Ik stond gisteren onder de douche krijg ik ineens naar mijn hoofd geslingerd door mijn man... Is dat normaal die remschrijven op je borsten?! Mijn tepels zijn ook wat groter geworden ... dat was mij niet eens opgevallen😖

    Ahh tis zonde. Ik wil gewoon echt graag dat het volgende week woensdag is... dan is het echt werkelijkheid. En dan voel ik me rustiger omdat, ik dan hopelijk nieuws krijg dat het kleintje het allemaal super doet!

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  9. Hi dames,

     

    Ik mag me ook bijvoegen aan dit bankje... de laatste tijd op. Het forum rustig geweest. Omdat ik vooral op mijn wolkje zat. Morgen 6 weken... en volgende week woensdag eerste echo. Ik merk dat ik nu daar erg mee bezig ben...

    Want, ik ben bijvoorbeeld helemaal niet misselijk. Maar heb wel krampen (zonder bloed verlies) en hele gevoelige borsten. Ook erg vermoeid. Maar als ik dan weer ga lezen, dan zeggen ze dat niet misselijk zijn ook weer slecht kan zijn... dus aan de ene kant heel happy aan de andere kant dood ongerust...

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  10. Oh super leuk. Hoe heb je het verteld en kreeg je leuke reacties? 😊 Kan niet wachtten tot wij ook de dag krijgen dat we het mogen delen met onze familie en vrienden. Iedereen is zo betrokken en het lijkt me zo leuk. Maar inderdaad per dag bekijken lekker rustig aan doen! Verder voel je je wel goed?

    Ja hoor voor de rest wel. Het is super om te kunnen delen. Zo lang op dit moment gewacht. Ik verheug me ook op 22 maart. Om ons kleintje te zien. En ook te horen dat alles goed is... dat zou toch wel heel erg fijn zijn...

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  11. Dat is erg he?! Ik ben er nog steeds niet aan gewend. Ik plan ook niks meer, bekijk het van dag tot dag wat ik kan doen. Pff nog 1 dagje.

    Jij mag morgen testen?? Spannend! Zal voor je duimen...

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  12. Fijn! Heb je het al aan je omgeving verteld? 😊

    Ja ik heb het al verteld tegen de mensen die wisten wanneer ik mocht testen.

    Ik moet even wennen aan mijn nieuwe energie level. Had een heleboel gepland vandaag maar helaas ik ben doodop. Alles nu voor het kleintje😇...

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  13. Oh!! Wat een goed nieuws!! Gefeliciteerd! Ik hoop dat je 22 maart een goede echo hebt!

     

    Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

    Ik hoop het ook. Blijft spannend allemaal... maar het is weer een eerste stap...😊

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  14. Oke nou klinkt in ieder geval goed! Pijnlijke borsten en nog geen bloeding of kramp! Duim zo voor je! Moet je een plastest doen of bloedtest? Houd je ons op de hoogte? 🍀

    Ik moet een plastest doen... ik laat het weten. De niet bloeding kan ook van doe utregostan komen. Maar ik heb wel vertrouwen. Het blijft spannend... want ik wil mezelf ook beschermen... ik ben al zoo vaak teleurgesteld geweest toen we nog op de natuurlijke manier bezig waren dat ik ervoor wil waken dat ik niet in een te diep gat val... het legt alleen wel veel druk aangezien we deze 1e poging alleen nog maar 1 cryo hebben uit 8 bevruchte eitjes. Had er in totaal 14 maar 4 waren te klein. En van de 10 waren er 8 bevrucht en 4 doorgedeeld... nu gewoon mijn engeltjes daar boven vragen of het alsjeblieft zo mag zijn.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  15. @ sfa spannend hoor, je bent nog erg eoeg met testen maar hoop voor je dat de krampen iets anders betekenen dan je menstruatie. Duim voor je en houd moed! Nog een weekje.@ Lisa wat fijn dat je 4 cryo's hebt gefeliciteerd hopelijk heb je ze niet nodig! 😊 Het is bijna 6 maart! @ Iesje goed van je dat je het nog steeds volhoud met wachten met de test! Duimen dat je embryootje blijft plakken!

    Ik hoop het ook sas25 ik voel me prima, op wat krampjes na maar geen bloedverlies. Wel pijnlijke borsten. Ik ga het morgen zien!! Doe geen oog dicht vanacht denk ik😅

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  16. Hahaha, juist rustiger! Heerlijk dat je weinig last hebt gehad. Wat balen dat dit voor jullie nodig is. Wel heel fijn dat je vriend hier meteen mee eens is en je steunt! En dat je lijf een beetje in de weg zit bij je wens om moeder te worden. Het is toch wat het is. Ik duim gewoon even verder ;) mogen jullie in april voor ons doen 😳

     

    Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

    Gaan we zeker doen ik mag morgen eindelijk... ben op van de zenuwen maar gelukkig kan ik een hele dag werken. Toch een beetje mijn zinnen verzetten....

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  17. Krijgen jullie veel negatieve reacties dan? Wij niet zozeer op ivf wel of niet. Daar laten de meesten zich niet over uit. Maar wel van die vragen: en, wanneer gaan jullie eens aan de kinderen (alsof je dat kunt kiezen) en je moet niet te lang wachten hoor (potverdikke zeg dankjewel! ik wilde voor mijn 30ste al kinderen...) Daar heb ik het wel lastig mee. Of mensen die roepen: nou, het heeft even geduurd (4 maanden). Of die reacties ach joh, komt vanzelf. Nou niet dus. Daar heb ik het wel lastig mee. Ik wil ook niet aan iedereen vertellen dat we hiermee starten. Omdat we zoveel mensen in onze omgeving hebben die zwanger zijn of kinderen al hebben, hebben we het wel verteld aan vrienden en familie. Ik ben de vragen echt meer dan zat en ik wil ze ook niet altijd maar weer beantwoorden.

    Ik merk dat ik het vooral lastig praten vind met vrienden die zonder moeite zwnager zijn geworden. Dat gat is wel groot en begrip ook lastig. Hoe is dat voor jullie?

    Mijn vrienden hebben echt zoveel respect en begrip voor ons. Maar ik kan het niet goed uitleggen hoe dat zit met negatieve reacties. Het is ook meer een bepaalde reactie van mensen die me niet aanstaat. Maar ik heb ook besloten om daar met een professioneel iemand over te praten zodat ik daar in de toekomst makkelijker mee om kan gaan. Nu is het ook zo dat heel veel mensen er bij ons vanaf weten. Mijn vriend is hier ook heel bekend in de stad dus we kregen er ook steeds meer vragen op. Ik zou het bij een eventuele 2e niet meer aan zoveel mensen vertellen...

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  18. Aha. Wat maakt het zwaar vind je? Ik vond de gesprekken om hiertoe te beslissen best pittig, mijn vriend en ik hebben echt gezeten met elkaar om te kijken wat we dan willen en belangrijk vinden. Gaan we samen nog verder is zelfs ter sprake gekomen, pfff, nou daar moet ik niet aan denken! Dan anders leven of anders kinderen, maar niet zonder hem. En ook het proces zelf, ik ben vooral heel benieuwd hoe mijn lijf gaat reageren. Ik ben nog herstellende van een knie operatie na een ongeval, dus ik ben nu toch thuis. Leek me handige timing dan. Echt veel werken kan ik nu niet, daarvoor moet ik veel rijden en staan, lopen. Dus dat schiet nu toch niet op.

    We gaan het meemaken. Ik hoop vooral voor jou dat het allemaal tot een zwangerschap mag leiden!

    Zou je het nog een keer doen, met wat je nu weet?

    Het was voor ons geen vraag of we dit wilden doen maar hoe snel het zou gebeuren. Eerst was nog maar de vraag of wij überhaupt samen een kindje konden krijgen. Dus deze kans meteen gepakt. En ja ik zou het zo allemaal weer doen. Het zware vind ik de reacties van buitenaf. Mensen die totaal geen idee hebben waarover ze praten...

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  19. Ik vind het trouwens ook heel fijn om te horen dat jullie van de behandeling weinig last hebven gehad. Geen vermoeidheid, misselijkheid of stemmingswisselingen? Ik zie nu nog het meest op tegen al die poespas aan mijn lijf en hoe ik zal reageren...

    Wachten doe ik al superlang, haha, dat kan ik nog wel even. Al moet ik zeggen dat ik nu ook elke maand weer een beetje de zenuwen krijg ;)

     

    Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

    Hormonen en vermoeidheid heel erg hoor. Ik kan heel de dag wel slapen. Maar dat gaat helaas niet. Alleen lichamelijk na de punctie niet zo erg zoals bij vele dames hier. Wel kramp maar dat ebte ook weer weg. Ik vind het vooral emotioneel heel zwaar.

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  20. Ja kan er bij horen en kan innesteling zijn

    Maar kan ook fout zijn

    Ik hoop zo dat het niet fout gaat

    Ben zo bang daar voor nu

     

     

    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

    Hoe moeilijk ook blijf een beetje hoop houden... het is nog een week tot je officiële test. Kan nog alle kanten op😘

     

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden