Jump to content

merij's Blog

  • entries
    7
  • comments
    8
  • views
    710

Entries in this blog

vandaag beginnen met de gondal-f

Hallo hier weer eens een brichtje,   Ik zie altijd overal van die mooie lijstjes staan.. met wie wanneer en waarmee beginnen, alleen snap ik niet hoe je je zelf op zo een lijst krijgt!?   Maar goed het gaat nu allemaal zo snel opeens! Ik ben 27-09-08 begonnen met de pil, en 11-10-08met de decapetyl, en ja gister weer een echo gehad, en bloed laten prikken.. smiddags werd ik gebeld dat ik vandaag (22-10-08) mag beginnen met het daadwerkelijke stimuleren :worthy: dus vanavond twee naalden

merij

merij

Eindelijk beginnen

Hallo allemaal,   Ik ben een hele tijd niet op deze site geweest omdat ik het erg moeilijk vond om toch positief te blijven!! Nou na heel wat onderzoekken, waarvan een paar erg naar (contrastvloeistof onderzoek) hebben we afgelopen vrijdag groen licht gekregen voor onse 1e ivf poging!! Dus gister 27-09-08 begonnen met de pil, op CD drie, en op CD 17 beginnen met decapetyl!! dat valt voor mij op 11-10-08 dus spannend!! ben er best wel neveus over hoe het allemaal zou gaan, en zie ook

merij

merij

tja wachten maar weer!

Ik ben een tijdje niet op de site geweest, word er soms een beetje depri van! Dat ligt niet aan jullie verhalen hoor!   We zijn nu al een paar maanden onder de hoedden van het VU.. ze wilde eerst alle testen weer zelf doen, wel balen maar ook wel logie's. Alleen zag het er tijdens de eerste echo goed uit, en nog geen twee weken later, was het weer een puinhoop! Er zit weer een grote kieste en de gino kwam er ook achter dat ze tijdens mijn operatie in het zmc niet mijn gehele eileider weg h

merij

merij

laatste weekje wachten!

Hallo allemaal,   Hier eindelijk weer een stukje, Maar wat duur dat wachten toch lang... Ik heb wel geprobeert jullie verhalen te volgen, en hoop natuurlijk dat het allemaal goed gaat met jullie, en dat alle testen maar positief mogen zijn! Wij hebben 24 janu een info avond gehad in het ziekkehuis, Was wel een keer goed om het op die manier te horen te krijgen want al die moeilijke woorden.. pff soms denk ik echt dat ik er geen bal meer van snap! maar ik zal de enige niet zijn! Het was

merij

merij

vervolg

Beetje laat maar hier dan eindelijk het vervolg.. Ze belde me eind van de middag terug, dat ze me op de lijst hadden gezet voor het AMC omdat er bij de VU een wachtlijst is, in het AMC kon ik 6 dec al terecht, en in het VU pas in maart!! Maar omdat we hadden gekozen voor het VU wil ik daar nu niet om die reden gaan over stappen, die paar maanden kunnen er ook nog wel bij!! We zijn tenslotten toch al een paar jaar bezich.! Mijn moederzie tegen mij dat ik op me gevoel af moest gaan, omdat

merij

merij

ziekenhuis kiezen

Hallo allemaal,   Vorige week donderdag (1nov) moesten we terug komen voor de nacontrole, en voor het gesprek over de ivf. Nou van die nacontrole was geen sprake, ze vroeg alleen hoe het ging!? beetje vaag maar goed! Ik ben inmiddels wel gewent dat alles fout gaat in dat ziekkenhuis..! Maar na een heel gesprek over hoe de operatie was verlopen enz enz, vroeg ze aan ons voor welk zieknehuis we hadden gekozen... Dus wij vertelde dat we onder behandeling willen in het VU omdat we daar de m

merij

merij

beginnen met ivf

Hallo,   Nou bij deze even mijn verhaal... (verkort) We zijn doorgestuurd door de huisarts.. zo een twee jaar geleden, omdat het ons niet lukte om zwanger te raken! Eenmaal in het ziekenhuis... alle onderzoeken ondergaan, Eerst naar huis gestuurd met clomid, Nou toen begon de ellende pas echt! Ik werd gebeld door een andere gyno dat ik dat niet mocht gebruiken vanwege een cyste.. want die hormonen zouden dat ding kunnen laten groeien!?!? Nou na een hele hoop echo's verder, toch bes

merij

merij

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use