Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    4
  • views
    583

Entries in this blog

weer naar umcg geweest 2 echo

vandaag weer daar umcg geweest. mooi groot eitje 20 mm vanaf word ik gebeld wanneer ik met pregnyl moet nemen en dan vrijdag voor de punctie hopen dat het goed gaat. heb wel last van mijn buik of dat door de medicijnen komen weet niet denk het.   wachten wachten en nog eens wachten alles voor het goede doel

minoes

minoes

Ivf

Mijn man en ik zijn al 5 jaar bezig om zwanger te worden.   we hebben eerst een tijd iui gehad. en nu bij een ander ziekenhuis IFV met icsi.   en dan nu vandag voor het eerst begonnen met de behandeling 2 spuiten al gehad Gonal-f en Cetrotide.   en woensdag gaan we weer naar ziekenhuis. spannend wel zenuwslopend afwachten alles voor het goede doel.

minoes

minoes

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use