Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    7
  • views
    953

Entries in this blog

mijn gevoel deel 3

na een vakantie op Cuba helemaal fris aan de nieuwe poging...225 ie puregon..en na een week spuiten zaten er al 14 eicellen...dezelfde maat allemaal, de ultieme groei..iedereen enthousiast..ikke ook! Na 2 weken spuiten verloor ik veel helder slijm wat duidt op een goede vruchtbare maand zei mijn gevoel..na 16 dagen spuiten de punctie met een roesje...alle 14 follikels geprikt en niet gevoeld..en veel gelachen want dat had een onderzoek net bewezen hahahahahahaha 11 eicellen gevonden 7 embryo

eiger

eiger

mijn gevoel deel 2

wat nu...weg uit het AZM.. mijn gevoel zei belgië.....ook wilde ik persé 2 embryos..waarom? niet te staven ..gevoel.. Waar in belgië? Leuven leek me wat.. gebeld en binnen 2 weken stonden we daar op de stoep..ondertussen wel al 4 jaar in de mmm mijn vader is ziek geworden en overleden..dus ook een paar pauzes genomen..   Leuven, een afspraak bij dr Valkenburg...spermatesten, eileider echo's, baarmoederfoto's..alles op een dag???!!! mijn gevoel zei jaaaaaaaa, wat een warme deken kreg

eiger

eiger

mijn gevoel deel 1

na het weggooien van de pil tijdens mijn huwelijksreis....kreeg ik een gevoel, mijn eigen gevoel dat het wel eens lang kon gaan duren... hoe weet ik niet maar zelf wist ik het...   en inderdaad na 11 maanden nog niet zwanger.. ik heb zelfs maar een test gedaan in die tijd, voelde iedere keer wel dat het weer niet zo was.. via de HA naar de gyn.. alle testen gedaan...alles was goed, behalve mijn eigen gevoel... 6 iui's gehad, raar dat het niet werkte werd nog gezegd, ik wist wel bete

eiger

eiger

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use