Jump to content
  • entries
    3
  • comments
    14
  • views
    964

Entries in this blog

alles ok!!

Dhr.vd Walle van het elkerliek ziekenhuis in helmond,heeft me net gebeld!! Alle uitslagen zijn positief niks geen infectie of wat dan ook!! Als ik wil kan hij nog een kijkoperatie verrichten maar dat doen we wel als de tijd rijp is..   Dhr. vd Walle is gewoon de beste gyn die ik ooit heb gehad!!

rosalie

rosalie

vervolg

nou ben gisteren geweest.. inwendig ondezoek gehad kweekie gemaakt bloed geprikt en volgende week krijg ik daarvan de uitslag.. en dan praten we verder zei hij... maar op zich zag het er goed uit!!   spannend!!

rosalie

rosalie

nog een keertje???

hallo allemaal,,   woensdag 10 oktober ga ik terug naar mijn gyneacoloog,om te kijken hoe het met mn eitjes en mn buik is. Ook om te kijken of er eventuele nieuwe verklevingen zijn.. Dan ga ik hem ook meteen vertellen dat ik volgend jaar zomer graag zou willen beginnen met poging 2!! Eerst natuurlijk ff kijken of dat alles goed is met mijn buikie!!   dus na 10 okt,wordt vervolg...     rosalie

rosalie

rosalie

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use