Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    548

nieuw subforum 40+


Greeneye

468 views

Succes Nita; inderdaad een spannende tijd!!

 

Nog even een vraagje tussendoor; krijgen jullie in het ziekenhuis ook zo vaak "commentaar" op je leeftijd (in combinatie met de kinderwens)?

 

Ik ook afgelopen maandag weer. Ik moest bloed laten prikken (vanwege een cryo-terugplaatsing. helaas mislukt...). Zegt die vrouw: Dat ze dat nog doen op jouw leeftijd. En dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde.

 

Ik ben 40 en heb mijn vriend pas enkele jaren geleden ontmoet. Maar ja, dat hoef ik haar toch niet uit te gaan leggen, waarom ik zo laat nog in de MMM zit!

 

 

 

Meen je niet hoe durven ze grrrrrrrrr. maar ik heb nooit ergens vreemde opmerkingen gekregen. alleen maar hele lieve spontane opmerkingen never over mijn leeftijd.:ygg:laat je niet kisten en ga er voor ik zal zeker voor je duimen. Tip kliniek in elsendorp doen ze geheel niet moeilijk.

 

veel liefs Nita

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use