Jump to content
  • entries
    26
  • comments
    66
  • views
    2,264

CD 5 - Ziek


ivfmoeder

283 views

Het is de 5e dag van mijn cyclus, en de 4e dag van mijn hormoongebruik. Zoals je aan het onderwerp van mijn blog al kan zien: Ik ben ziek. Mijn man was de week hiervoor ziek, en ik was boos en voelde me machteloos. Nu ben ik zelf ziek. Ik hoop dat dit geen negatieve invloed zal hebben op de behandeling, temeer omdat we de behandeling zelf betalen.

Verder zijn we druk met de verbouwing van ons huis. Zoveel beslissingen. Soms over hele kleine dingen. Op welke plaats komen de wandcontactdozen en de lichtpunten en dat soort zaken? En dan hebben we het echt over cm's. Ik voel me de laatste dagen dan ook niet echt ontspannen.

Ons zoontje gaat ook bijna naar school. Naar een school dat niet onze voorkeur heeft. Hij staat op een wachtlijst bij een drietal andere scholen! Ja, het is te gek voor worden. Dus dat brengt ook de nodige zorgen met zich mee.

Ik hoop dat ik snel weer beter word. Dan kan ik hier beter mee omgaan.

1 Comment


Recommended Comments

He meissie...beterschap...laten we hopen dat het inderdaad geen invloed heeft op de IVF...misschien anders even navragen bij het ziekenhuis??? sterkte in elk geval ook met de verbouwing van het huis en je zoontje naar school...alles komt tesamen...

Hoop dat het allemaal snel beter voor je gaat uitzien!!1

 

liefs,

Nico

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use