Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    416

onze laatste hoop


djunnie

375 views

hallo ik ben Patricia Verhagen, 39 jaar, nu al weer 7 jaar bezig om zwager te worden, altijd veel hoop gehad dat het wel spontaan zou gebeuren.

Maar helaas de tijd dringt, en de spontane hoop is verdwenen !

De weg in het ziekenhuis is voor ons echt een berg, maar we zitten nu in Tilburg en eind januari zal waarschijnlijk de 1ste ivf plaatsvinden, p.s ik vind het dood eng !!!!

3 Comments


Recommended Comments

Hee Patricia, kan me voorstellen dat je het eng vindt... vond ik ook maar zijn nu zo'n 2 weken aan het spuiten en het went vrij snel vind ik. Heb veel gelezen en gehoord over de punctie en zo en moet zeggen dat ik er nu naar uit kijk zelfs. Veel succes in ieder geval!

Link to comment

Hoi Patricia

 

We zitten in het zelfde schuitje alleen ik heb vorige week een TP gehad(eerste IVF) wachten dus.

Voor mij was die richting naar ziekenhuis ook emotioneel zwaar

maar laat het over je heen komen heb ik ook gedaan.

 

Heel veel sterkte en succes Jolanda

Link to comment

Hallo Patricia,

 

Ik word deze week 37, heb net voor 1,5 week mijn 3e IUI achter de rug. Naar mijn gevoel gaat de tijd dringen en vallen de onderzoeken en behandelingen me best zwaar. Dus jouw gevoel is me niet onbekend. Het is voor ons nu ook de vraag of we doorgaan voor IUI of dat we toch gaan voor IVF. Wie weet is dat onze laatste kans (en) om een kindje te krijgen. Mijn tip is, lees veel op internet, dan wordt je niet zo overvallen door alle termen en handelingen die gaan komen. praat erover met de meiden hier of in je directe omgeving als je daar behoefte aan hebt. En wie weet wat het nog kan brengen.....! Hou vol.....je krijgt er misschien iets heel moois voor terug.

 

groeten

Martientje

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use