Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    2
  • views
    615

endometriose en ivf


elisa74

430 views

 Share

Hallo Dames,

Ben nieuw op het forum en geen idee of hier de juiste plek is voor mijn vraag:

Ik heb 27-2-11 een eerste ivf terugplaatsing gehad van 2 goede embryo's. Ik hoop dat alles natuurlijk goed gaat. Gezien mijn geschiedenis is dat bijna onwerkelijk. De kans die mij vooraf gegeven is in 3%.... Dat we zo ver gekomen zijn is al een wonder te noemen en vergroot mijn kansen wel.

 

Maar mocht de terugplaatsing nou toch niet slagen, na hoeveel dagen krijgen de meeste vrouwen dan hun menstruatie? Ik heb vanaf de punctie behoorlijke buikpijn gehad, deze is nu bijna weg.

 

 

Mijn vraag is dus eigenlijk: is het meestal een goed of een slecht teken dat de buikpijn weggaat?

GR

Elisa.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Hee Elisa,

 

Er is hier al een topic wat gaat over endometriose en ivf. Misschien dat je daar eens kunt kijken.

Wat spannend....je zou denken dat je met 2 goede embryo's toch ook goede kansen zou hebben.

Heb zelf ook endometriose. Zag het eerlijk gezegd heel somber in om úberhaubt nog zwanger te kunnen worden. Bij de 3e ivf poging bleek ik toch zwanger. En na deze zwangerschap opnieuw voor ivf gegaan en nu was het gelijk de 1e poging raak. Een zwangerschap is het beste medicijn tegen endometriose!!

Houd vol! Hopelijk gaat jouw allerliefste wens in vervulling!

 

Over de buikpijn; volgens mij kan dit heel erg verschillen...zoiezo per persoon en ook per poging...Dat je na de punctie meer buikpijn hebt is ook normaal. Ik weet nog dat ik niets herkende van een zwangerschap...wist 100% zeker dat ik ongesteld ging worden.

 

Heel veel sucses, zal voor je duimen!

 

Liefs Anne

Link to comment

Hoi Elisa,

 

Zelf heb ik ook endo , en had vreselijk buikpijn na de puntie en terugplaatsing.

Je eierstokken worden dan ook aan geprikt en dat is niet mis.

In de loop van de 2 wachtweken genezen deze weer, dus ik zal me niet druk maken dat je nu niks voelt hoor , de meeste dames voelen niet dat ze zwanger zijn.

 

Ik denk dat je bijna mag testen succes.

 

Liefs Roos

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use