Jump to content
  • entries
    0
  • comments
    0
  • views
    409

Ik zal mezelf ook even voorstellen...


sarah73

263 views

Hallo allemaal,

 

Ik ben Sarah73. Om maar even met de deur in huis te vallen: mijn man en ik zijn nu al 3 jaar bezig om zwanger te worden en het wil maar niet lukken. De moed begint ons een beetje in de schoenen te zakken.

 

Ik woon op dit moment in de USA (in Virginia). Mijn man kon er een goeie baan vinden en ik heb mijn baan 3 jaar geleden opgezegd en ben meegegaan want we wilden toch graag een gezin beginnen, daar zou ik dan mooi de tijd voor hebben. Heerlijk leek me dat, even pauze na 10 jaar fulltime werken. Maar helaas, het wil dus niet lukken en het is eigenlijk een beetje een nachtmerrie aan het worden. Vruchtbaarheidsbehandelingen worden hier niet vergoed, we zijn wel verzekerd, maar dat zit gewoon niet in het pakket, zelfs de eerste diagnostische tests en onderzoekjes niet. Dat maakt het er allemaal niet makkelijker op. Een IVF behandeling in Amerika, inclusief medicijnen, kost $15.000. Dat is dus geen optie.

 

We komen in Mei 2011 weer even naar nederland. Hopelijk kunnen we dan toch ook eens met een nederlandse arts overleggen wat voor ons de mogelijkheden zijn. Als die er uberhaupt zijn want we zitten niet in het nederlandse systeem. We zullen het in NL in ieder geval ook zelf moeten betalen, dat is dan maar zo. Ik hoop dat we in elk geval ergens terecht kunnen en dat het ietsje goedkoper is. Ik heb geen idee hoe het in Nederland werkt, er zijn geloof ik ook wachtlijsten en zo, en ik ben al 37.

 

Lastig allemaal. Nou ja, ik hou jullie op de hoogte als ik meer weet. Hopelijk kunnen we toch snel eens met IUI/IVF beginnen.

Groetjes, Sarah73

1 Comment


Recommended Comments

hoi Sarah,

 

welkom...jeetje...wat een bedrag in Amerika...

Hoop dat jullie iets kunnen regelen in Nederland.

Veel succes met alles in elk geval en ik zou zeggen...kijk eens rond hier op het forum en klets gezellig mee

 

liefs,

Nico

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use