Jump to content
  • entries
    0
  • comments
    0
  • views
    461

Wie start er ook rond feb/maart... Hangplekje..


charlotte1

266 views

18 maart 2011

Ik ben nieuw op deze website, en ben blij om hier lotgenoten te vinden. Ik ben in maart begonnen met mijn 1e icsi poging, en vanochtend 3e echo gehad. Mijn eitjes waren nog niet groot/rijp genoeg voor punctie, dus moet maandag weer terugkomen voor weer een 4e echo. Ze konden vanochtend mijn linkereierstok niet vinden, hebben jullie dat ook eens meegemaakt?

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use