Jump to content

Frida's Blog

  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    484

Wildgroei baarmoederslijmvlies en poliepen


Frida

402 views

 Share

Nieuw op het forum, merk dat ik steun krijg door jullie weblogs te lezen.... en heb ook een vraag...

 

Gister is mijn eerste IVF/ICSI gestaakt omdat ik te dik en onregelmatig BMS had (2,5 centimeter na 10 dagen puregon) en meerdere poliepen. Ik had op veel gerekend, maar dit? Nu ben ik altijd al flink ongesteld geweest en was bij mijn eerste IVF echo mijn slijmvlies al 8mm en de eitjes klein, maar er was verder geen onregelmatigheid te zien.. Gister waren de eitjes nog steeds vrij klein en het waren er ook niet veel (volgens de arts vanwege het onregelmatige BMS). Nu doen we ICSI vanwege mijn man en heb ik me tot nog toe niet verdiept in mijn mogelijke hindernissen (bij de voor controle's was alles goed..) Nu moet ik morgen het ziekenhuis bellen voor een hysteroscopie (doen ze niet in de kliniek). Wie heeft er met onregelmatig BMS en poliepen ervaring en weet iemand iets over de prognoses wat verdere IVF/ICSI behandelingen betreft...

 

Hartelijks, Frida

 Share

3 Comments


Recommended Comments

hoi Frida,

 

helaas...hier heb ik geen ervaring mee, maar ik hoop dat je vragen beantwoord worden...

 

sterkte!!

 

liefs,

Nico

Link to comment

thanks.... ik kan pas over een week een echo laten maken in het OLVG, dan pas verder kijken... dat wachten maakt zo onzeker

 

hoi Frida,

 

helaas...hier heb ik geen ervaring mee, maar ik hoop dat je vragen beantwoord worden...

 

sterkte!!

 

liefs,

Nico

Link to comment

ja...idd....wachten maakt je heel onzeker...sterkte!!! nu nog maar minder dan een week wachten! tijd gaat snel!!!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use