Jump to content

emkn's Blog

  • entry
    1
  • comment
    1
  • views
    386

Personen gezocht die hun IVF-verhaal willen doen


emkn

304 views

Hallo, ik ben Emmely en ik ben 18 jaar ik ben een student aan het Sint-Bernardus College en ik doe mijn eindwerk over IVF omdat ik van kleine kindjes hou. Nu is er bij een eindwerk ook een persoonlijk werk en omdat ik te jong ben om al zwanger geweest te zijn of om al zelf met een IVF-behandeling te starten zoek ik personen die hun verhaal willen doen. Als beloning krijg je dan een kopie van mijn eindwerk als het af is.

 

Als je geïnteresseerd bent stuur dan een mailte naar emmely_xxx@hotmail.com je krijgt dat een vragenlijst om in te vullen. Je IVF-behandeling moet niet gelukt zijn dat doet er niet doe ik wil gewoon persoonlijke verhalen over jullie ervaringen met IVF.

:pray:

Hartelijk dank!!!

1 Comment


Recommended Comments

Mijn e-mail adres is emmely _ xxx @ hotmail . com

aan mekaar natuurlijk, ik zet het nu even hier omdat sommige personen niet gezien hadden dat er een _ achter emmely komt waardoor een andere emmely een paar van mijn mails ontving.

Ik ben heel tevreden over de reacties die ik al kreeg

jullie zijn allemaal erg lief

Hartelijk dank

Meer reacties zijn altijd welkom

Groetjes

Emmely

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use