Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    4
  • views
    494

Nieuwe IVF/Cetro Trial beginneling


erika19

554 views

 Share

Hallo Allemaal,

 

Ik ben nieuw op deze site....mijn naam is Erika, kom uit Zwolle, 38 jaar jong en sinds september 2009 zijn wij bezig om een wondertje te mogen verwelkomen. Bij controle bleek dat ik een cyste had op de eileider en deze cyste is uiteindelijk verwijderd in april 2010, kleine sporen van endometriose gevonden -> maar niet zodanig dat dit hinder zou kunnen geven. Bleek later weer dat de bloedwaardes tegen vervroegde overgang aanhingen, maand later geprikt en toen was het weer okee...uiteindelijk in augustus gestart met onze 1e IUI poging. Helaas bleek na 6 IUI pogingen er een resultaat van 0 te zijn en zijn we nu doorverwezen naar IVF. Bij ons ziekenhuis gaven ze aan dat we nog meekunnen doen aan Cetro Trial voor IVF, en wij vinden dit geen bezwaar....immer hopen we dat de medische wetenschap ons ook kan helpen en dus vinden we het niet meer als een kleine moeite om ook wat terug te doen. Denk dat we eind augstus gaan beginnen (..ik kom er niet in mn zomervakantie voor terug) ... erg spannend allemaal. Heeft iemand hier ook ervaring met het Cetro Trial?

Ik wens iedereen hier zo veel succes toe, alle geluk van de wereld......

 

Groetjes, Erika

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Ha Erika,

 

Ik heb ook de Cetrotrial gedaan en heb gisteren een TP gehad. Was mijn eerste ivf poging, na ook 5x iui met resultaat 0. Volgens mij verschilt het niet zo veel, het is een kort schema en je wordt ingeloot voor starten met cetrotide spuiten vanaf dag 2 of dag 6.

 

succes met jullie ivf en lekker genieten van je vakantie!

 

liefs,

Inge

Link to comment

Hallo erika,

 

in februari heb ik in zwolle ook meegedaan met de cetrotrial. Ik vond het een groot voordeel dat er maar zo kort gespoten hoefde te worden (starten met cetrotide op dag 6). Ook onze resultaten waren goed, goeie oogst aan eicellen en uiteindelijk ook een goed embryo (en 2 in de vriezer). Uiteindelijk heeft dat niet tot een zwangerschap mogen leiden, maar dat staat mi los van de hormonen die ik gespoten heb. Wij gaan na de zomer voor ivf-poging twee, zal wel even wennen worden met zo'n langer schema.

 

groeten,

sjoukje

Link to comment

Hoi Erika,

 

Vorig jaar november hebben wij bij onze eerste poging meegedaan aan de Cetro Trail. Ik had het lange schema, direct Gonal-F én Cetrotide op dag 2. Heeft uiteindelijk niet geresulteerd in een zwangerschap maar inderdaad als ze wat met zo'n onderzoek kunnen prima! De verse poging waar ik nu van in de wachtweken zit had een kort schema, vond ik op één of andere manier toch prettiger.

Succes met jullie poging!!!

 

Groeten Joleasa

Link to comment

De cetrotrial is afgeblazen door resultaten die niet van elkaar bleken te verschillen...maar omdat we al in hadden geschreven mochten we wel in augustus beginnen met ivf....19/8 1e prik decapeptyl gezet, 22/8 laatste pil en dan 30/8 1e echo....spannend.

 

Wens iedereen super veel succes.

 

liefs van Erika

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use