Jump to content
  • entries
    8
  • comments
    16
  • views
    1,665

Grote update


Krisje82

815 views

Zo hier dan de meest recente nieuwtjes:

 

Vlak na de 6e IUI poging ben ik teruggebeld door Arnhem over mn 1e afspraak, ik las op de stapel en zou ongeveer met 1 week de afspraak binnen krijgen. Wordt ik door de ivf secretaresse diezelfde middag teruggebeld dat er morgen 12-10-2011 een iemand uitvalt en of wij willen, NATUURLIJK willen wij!!

 

Yes op naar onze eerste afspraak, de secretaresse verteld mij wel dat alles nu wel aanzienlijker sneller zal gaan, no problemo sneller is altijd goed!! Wij 12-10-2011 om 11 u daar op gesprek bij de ivf arts, aardige dame. Erg begripvol en denkt fijn mee, altijd goed. We hebben besloten dat de kort door de bocht aanpak voor ons het beste is. Wij zijn hier uiteraard heeeeeel blij mee omdat dit weer tijd zal schelen!! Het is dus nu afwachten totdat zij mijn schema klaar heeft en dan is er meer duidelijkheid wanneer alles gaat gebeuren. Maar moeten er wel rekening mee houden dat het nog wel even gaat duren, is niet erg we zijn igg begonnen. Nog even bloedprikken allebei en op naar home sweet home. Wat ben ik blij dat de secretaresse aan ons heeft gedacht!!! Zoooooooo blij!!!

 

Vorige week had ik een vm van de secretaresse met de vraag of ik 18-10-2011 met de anticonceptie pil ben begonnen...... uhhhhmm NEEEEEEE! WTF is dit, hier wist ik niet vanaf. Ik zeg dat als de arts mij iets niet verteld ik dat ook niet kan weten natuurlijk. Maar gelijk ff terugbellen en vragen hoe en wat dit zit. Ik krijg haar aan de lijn en vraag hoe het zit, nou ik had dus moeten beginnen volgens mijn schema, WELK SCHEMA,. Ik vertel haar dus dat ik niet begonnen ben en dat ik ook geen schema heb ontvangen. Ik vraag haar of dit nu betekend dat alles langer zal gaan duren, ja dit "foutje"kan ons wel een aantal maanden vertraging laten oplopen. Maar de gaat ff overleggen en belt mij gelijk terug. En idd 10 min later belt ze terug, ze heeft voor mij een afspraak voor in het spreekuur van die vrijdag ingepland. Dit is volgens haar hoogst uitzonderlijk. Gelukkig vraag ik haar naar de inhoud van dit gesprek. zij verteld mij dat zij een brief voor haar heeft liggen waarop staat dat er een verwijzing is voor het ivf traject, het zal dus een info gesprek zijn. Dit snap ik niet die heb ik toch al gehad???? HUHHHHH is haar reactie nu snap ik het niet meer. nou ik ook niet hoor. Ik vertel haar dat we die afspraak al hebben gehad en dat we aan het wachten zijn op ons schema. Zij duikt haar computer in en idd ziet alles staan. Verteld mij ook dat ik volgende week al mn 1e uitleg afspraak heb. )Ok ok staat genoteerd en de pil, dat verhaal moest ik maar ff vergeten. OK ben blij alles gaat zo snel! Happy happy happy! Diezelfde middag belt zij mij, ze zegt dat ze goed en slecht nieuws heeft, nou kom maar op ermee. Ik had idd moeten starten met de pil de 18e en omdat dat niet is gebeurd lopen we 1 maand vertraging op. Dan verteld ze me een heel verhaal, en zegt ze dat ze het heel erg vindt aangezien dit een fout van hun is en het zielig vindt voor mij als ik nu doorschuif naar volgend jaar, dus ze heeft alles op alles gezet om mij nog dit jaar 1 ronde te laten doen. Ok ok wat betekend dat, wanneer kan ik dan mn eerste terugplaatsing verwachten......? Zij verteld mij dat dat half december DIT jaar gaat zijn, JIHOEEEEEE ik ben in de gloriaaaaaaaaa!!! Ik kan morgen mn schema in de bus verwachten en mn recepten!!! Ik ben zooooo blij, in mijn enthousiasme zeg haar dat ik haar wel kan kussen haha zij begint ook te lachen en zegt nou das ook weer eens wat anders hahaha maar ook leuk hoor hahaha. Ik ben blij, nu afwachten wat er op mn schema staat.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use