Jump to content
  • entries
    8
  • comments
    16
  • views
    1,586

Jihoeeeeee


Krisje82

951 views

 Share

Olaaaaaa,

 

Tot op nu nog steeds geen rode duivel :mad:. Heb gister wel een zwangerschapstest gedaan en die was zoals verwacht hartstikke negatief. Had goede hoop voor vanmorgen dat ie dan eindelijk zou komen maar NEEEEEEEE! Dus vanmorgen maar netjes met het IVF secretariaat gebeld en verteld. Nou de secretaresse moest dit ff gaan overleggen met de gyn. Ze heeft mij ongeveer 1 uurtje geleden teruggebeld en verteld dat ik "blind" mag gaan starten. Blind starten betekend zonder rode duivel starten met de pil. Jihoeeeeeeeeee. Ben zo blij, alles blijft dus hetzelfde. En eindelijk gaan we beginnen dus hoppa vanavond de eerste hormonen naar binnen werken!!

 

Liefs,

Kris

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Hoi ik lees je blog, bij '' de pil' denkik aan een voorbehoedsmiddel, maar je bedoelt vast een andere hormoon pil? kBen nog een groentje op dit gebied, sta aan het begin van alles. Maar in afgelopen maand al zoveel termen geleerd dus over n paar maand weet ik vast al veel meer.. ;)

Wat houdt deze pil in voor jou/ jullie? Grtz

Link to comment

Hoi Pip, ja het is wel de anticonceptie pil. Dit vond ik in het begin ook erg vreemd aangezien ik een cyclus van stipt 28 dgn heb. Nu hebben ze ons uitgelegd dat je 14 dgn (bij mij weet niet hoelang een ander dit moet) de anticonceptie pil moet slikken om je cyclus stil te leggen zodat hun alles rondom de tp (terugplaatsing) beter kunnen timen. Dus ja weer terug aan dé pil :S. Maar je staat aan het begin vertel je van 't ivf traject of een ander traject (iui, ixci)? Wat betreft ivf zijn wij ook nog aardig groen hoor, medio december zijn we wel ervaren dan hebben we de eerste keer erop zitten. Igg heel veel suc6! Mocht je wat willen weten mail en misschien dat ik je kan helpen!

 

Liefs Kris

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use