Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    1,464

durf niet te testen ....pffff


saantje83

1,259 views

Veel sterkte toegewenst, maar geef het niet op!

 

liefs

Francis[/quote

 

ikga het zeker niet opgeven maar dit maakt me wel heel onzeker in me relatie... ik hb al een zoonvan n eerdere relatie op normale wijzegekregen. en nu door verklevingen aan me eileiders kan t alleen viab ivf... mijn vriend hft nog gn kind... ik ben r echt kapot van dat t is mislukt. dan denk ik waarom??? hoe kan dat??? maar dan lees ik jou verhaal en dan denk ik niet zeuren!!!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use