Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    2
  • views
    1,701

Even voorstellen


Dianne1991

1,401 views

Hoi,

 

Ik kwam vandaag dit forum tegen en ben dus nieuw hier.

Ik zal mijn verhaal even vertellen.

 

Mijn man heeft een chromosoom afwijking: Klinefelter. Sommige mensen met Klinefelter kunnen nog gewoon een kindje verwekken al is dit moeilijker. Bij ons lukte het niet en dus zijn we naar het AZM gestuurd door de huisarts. Daar de nodige onderzoeken gedaan. En nu bleek dat er helemaal geen zaadcellen in het sperma zaten.

Dit komt doordat mijn man een chromosoom mozaik xx/xxy heeft dit houd dus in dat hij cellen heeft die geheel vrouwelijk zijn en andere cellen ook meer vrouwelijk dan mannelijk zijn. Er zijn hier maar minder dan 10 gevallen van bekend, ze weten er dus helemaal niks van af.

We konden ervoor kiezen om naar Brussel te gaan om daar een TESE/TESA te doen maar de kans van slagen schatten de artsen op minder dan 10%.

Bij mij ook alle mogelijke onderzoeken gedaan om te kijken of er bij mij nog een oorzaak kon liggen. Gelukkig was dit niet het geval.

 

We zijn afgelopen dinsdag op intake bij Geertgen geweest, erg spannend allemaal. We willen gebruik maken van een zaaddonor en daar is de mentaliteit: voor wat hoort wat. Dus ik ga dan ook een eiceldonatie doen. Omdat de eiceldonatie erbij zit, word het meteen een ivf in plaats van de verwachte IUI.

Komende dinsdag gaan we weer terug voor een gesprek met een psycholoog en dan word de keuze gemaakt of we er echt mee door willen gaan (wat me logisch lijkt) en hoe het in z'n werk zal gaan.

 

Groetjes,

Dianne

2 Comments


Recommended Comments

Gelukkig hebben jullie nog wel kans met zaaddonor!

We zitten ook bij Geertgen. We zijn lesbisch stel. En we willen ook graag een kindje.

Ik heb DEAL-IVF al gehad. Ik heb de helft van eicellen ook gedoneerd.

Eerste TP van 1 emmy is helaas mislukt. Nu wachten we op tweede TP. Van twee Cryo's.

Ik wens jullie heel veel succes!!

En we zijn zelf wel heel tevreden over Geertgen.

 

Groetjes,

Marloes

Link to comment

Hoi Marloes,

Wij hebben tot nu toe gelukkig ook alleen maar positieve ervaringen met Geertgen.

We gaan dinsdag voor de donorgegevens op te geven van mij zelf.

Dank je wel, Ik wens jullie ook heel veel succes!

 

Groetjes,

Dianne

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use