Jump to content
  • entry
    1
  • comment
    1
  • views
    1,564

Pril geluk?


Clementine

1,368 views

 Share

Heel voorzichtig durf ik een blij gevoel toe te laten, heel even maar. Een positieve test vanochtend ligt voor me.

Jaren geleden danste ik bijna van vreugde bij het zien van zo'n test, toen klapte het verdriet er hard in toen het mis ging. Toen ook nog bleek dat ik erg ziek was en de kans op zwanger worden klein leek te zijn, begonnen zware jaren. En nu met een cryo terugplaatsing tóch weer een positieve test....!

Ik kan het haast niet geloven, ik durf het haast niet te geloven.

Bij elke kramp voel ik de schrik, de angst slaat toe. En toch zal ik moeten leren vertrouwen. Vertrouwen op mijn lichaam, op het vruchtje, op dat ik er allemaal geen invloed op heb. Ik kan niet zorgen dat het goed blijft gaan, ik kan alleen m'n best doen gezond te leven. Heel voorzichtig voel ik een vreugdedansje, maar ik maak hem nog niet. Nog even afwachten, tot de eerste echo over een paar weken....

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Toch ondanks je angst, gefeliciteerd. Je beschrijft het heel mooi. Je hebt geen invloed op de natuur. Hopelijk groeit dit kleine mensje voort in je buik en kan je er over een aantal maanden heerlijk van genieten als je hem of haar in je armen houdt. <3

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use