Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    2
  • views
    1,692

eerste keer ivf


jerney

1,537 views

mijn man en ik gaan nu voor de eerste keer beginnen met ivf dus spannend allemaal ik vind het ook allemaal heel eng voor wat komen gaat ik ben er ook echt bang voor dus ik hoop dat het allemaal mee gaat vallen ik ben vandaag begonnen met de puregon te spuiten en met de decapeptyl ben ik al 2 weken bezig het spuiten ging in het begin heel goed maar ook dat durf ik nu niet meer nu spuit mijn tante mij die woont hier aan de overkant omdat mijn man moet werken tja je moet iets hahah

2 Comments


Recommended Comments

Hoi Jerney,

Ik herken het dat het nogal eng is om jezelf te spuiten. Ik heb zo'n beetje een fobie voor naalden en het bleef elke dag net zo eng. Maar je moet jezelf voorhouden dat het voor een goed doel is! Maar wel fijn dat je tante je nu spuit. Veel succes verder!

Link to comment

Ook hier een ontzettende angsthaas voor spuiten. Maar ik moet zeggen dat ik de spuitjes van de decapeptyl ook wel echt gemeen vond.

Heel veel succes met de behandeling en hopelijk een heel mooi resultaat.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use