Jump to content

Mari's Blog

  • entries
    14
  • comments
    15
  • views
    555

Decapeptyl en puistjes


Mari

241 views

Inmiddels zijn we een week verder.

De uitgangsecho van vorige week leverde nog niet op wat ik wilde. Het baarmoederslijmvlies was nog wat te dik, wat zou betekenen dat mijn eigen lichaam nog te actief was... ofzo....

Ik moest nog een paar dagen doorgaan met de decapeptyl en dan dinsdag terugkomen om te kijken of we met de puregon konden beginnen.

Eerlijk gezegd kwam dat wel goed uit. We hadden namelijk een druk weekend voor de boeg. Afgelopen maandag is mijn zwager getrouwd en het weekend ervoor was gevuld met bij hem logeren en een vrijgezellenfeest op zaterdag. Ik zag het eigenlijk al niet zo zitten om met puregon te beginnen met de kans dat ik daar bijwerkingen van zou hebben.

Zo hielp "de natuur" dus een handje mee.

Dinsdag werd er opnieuw een echo gemaakt en toen kon ik wel beginnen met puregon.

En nu heb ik allemaal puistjes in mijn decolete (of hoe je dat ook schrijven mag) Zou het met de puregon te maken hebben?? Ik weet het niet.

Verder voel ik me goed. Ik twijfel alleen of het wel klopt dat ik zo lang moet wachten tot de volgende echo. Die is namelijk woensdag de 23e pas. 't Zal wel goed zijn maar ik heb visioenen van springende eitjes. Ik hoop maar dat ze nog ff blijven zitten.....

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use