Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    0
  • views
    1,466

2e ECD poging


Sannemiek

884 views

 Share

hallo,

In het nieuwe jaar krijgen wij een 2e kans en beginnen met d 2e ECD. de eerste poging ging goed, echter had ik voor de 1e echo al een miskraam gehad.

 

Nu met een dubbel gecoel het jaar uit.zulle wedan in 2013 ouders worden van een pracht zoon of dochter. de tijd zal het leren.

 

Waarom een dubbel gevoel, we hebben eerst adoptie geprobeerd, echter door mijn ziekte verleden, leukemie in mijn jeugd,kregen we geen toestemming bij de raad voor kinderbescherming. Daarna pleegzorg geprobeerd. Geen probleem dat ik ziek was geweest volgens hen. Alles hebben we goed doorlopen en we stonden op de wachtlijst. Een paar weken daarna kregen we een brief, we moesten komen op gesprek. iemand had een brief geschreven,naar blijkt later twee man uit onze vriendenclub. Door de brief ook geen pleegzorg meer en hartstikke kwaad op die zgn. vrienden. Nu is zij zwanger van haar eerste, wilde nooit kids zeiden ze toen ze uitleg kwamen geven over de verstuurde brief, en naar blijkt waren ze toen al bezig om via de mmm kids te krijgen. Zo dubbel ons het geluk afnemen en nu zelf zwanger zijn. Heel raar misschien maar gun het ze niet door wat ze ons hebben afgepakt.

 

Vraag me nu wel af, ho het straks zal zijn als wij geen kids hebben en zij wel, wat als al onze pogingen mislukken, hoe gaan we dan met de viendengroep om, ik hoef hun niet meer te zien, maar ja moet ik dan alle verjaardagen maar omzeilen en wijken voor hen. please geef me raad ik weet het niet meer.. :

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use