Jump to content
  • entry
    1
  • comment
    1
  • views
    1,189

opnieuw mama worden na 5 keizersneden


mama van 5

1,005 views

Hallo,

 

ik ben een mama van 5 kinderen, allemaal geboren met keizersnede (spijtig genoeg). deze kinderen zijn er allemaal gekomen door mijn slechte jeugd. ik kon niet alleen zijn. en ik was met iemand samen die ik eigenlijk niet als mijn man beschouwde maar ik wilde niet alleen zijn. tot op een dag dat ik echt ben beginnen nadenken en dat ik bij het besluit kwam dat ik echt niet meer in die relatie wou blijven. ben ondertussen gescheiden van mijn eerste man. ik heb toen mijn 2de man leren kennen. waar ik dan wel echt verliefd op was. en nog steeds. maar hij heeft geen kinderen, en ik zou hem heel graag een kind geven. een echt liefdeskindje. maar probleem gesteriliseerd EN 5 keizersnedes. dus ik denk dat er weinig kans is dat wij ooit een kindje gaan krijgen van onszelf. ik heb het daar heel moeilijk mee, en ik denk mijn man ook al wil hij dat niet altijd toegeven. heb al aan draagmoederschap gedacht. omdat mijn gyneacoloog zei dat ik heel vruchtbaar ben. maar ik durf niet zo goed. na al die verhalen dat je hoort. wie heeft daar soms raad over. laat het me weten aub.

 

Mvg Mama van 5

1 Comment


Recommended Comments

Hallo mama van 5,

Ik kan je niet helpen, want weet hier niks over, maar kan je niet ook IVF doen als je gesteriliseerd bent? Ze maken toch je eileiders dicht, of vergis ik me? En als vijf keer een keizersnede is gelukt, kan een zesde keer misschien ook wel. Ik zou het met je gynaecoloog bespreken, die kan je op al deze vragen antwoord geven. Ik denk dat het niet makkelijk zal zijn een draagkoorden te vinden, misschien een goede vriendin of een familielid ofzo.

Sterkte,

Floor

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use