Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    5,612

Wie start er in maart/april 2014


Mirella1983

2,951 views

:-( ik had deze maand mogen starten als ik mijn menst. had gekregen. de eerste poging was mislukt en was ik op de uitgerekende cyclus dag ongi. Maar nu 9 dagen over tijd. Zaterdag was dit 7 dagen en heb ik een test gedaan. Deze bleek helaas negatief. Nu afwachten tot 14 dagen overtijd mocht ik nog niet ongi zijn dan moet ik het ziekenhuis maar weer bellen. Ik heb ook geen verschijnselen van zwangerschap of ongi. Het is zo frustrerend!!!!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use