Jump to content
  • entries
    2
  • comment
    1
  • views
    4,856

UZ Gent Vrouwenkliniek


girl82

2,586 views

Ja, Olijfje.. hier in Tilburg zei de Gynaecoloog dat ik wel moest gaan letten op mijn leeftijd want ik werd toch al 38 jaar. Bij de laatste evaluatie hebben wij aangegeven dat we naar Gent willen gaan. De gyn was zichtbaar verrast en not amused. Kennen jullie dat?

 

@ Janice, Uit de punctie van 2013 hadden we 1 'verse' terugplaatsing en niets in de vriezer.

In 2014 hadden we 1 verse terugplaatsing en 1 uit de vriezer.

Ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen qua kosten. Deze ICSI wordt in principe nog gewoon vergoed. Ze zeiden dat ik bij het inschrijven de 21e wel 100,- contant moest afrekenen. Maar volgens CZ is dat met vertoon van mijn CZ kaart niet nodig. We zien wel.

En ik moet mijn medicijnen bestellen via www.apotheekzorg.nl. Want dan worden ze vergoed. Heeft iemand daar ervaring mee?

 

Hoi,

ik bestel ook via die apotheek .dus goede ervaring hier en ik hoefde niets te betalen.

alleen de bezorgtijden vind ik minder ivm werk.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use