Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    8,579

Jeeeeeeeee......ik heb een NOD!


Roosje72

2,463 views

Vanaf afgelopen maandag heb ik de ovutesten maar weer eens afgestoft. Ik voelde dat er een eitje onderweg was. Een paar dagen wat meer slijm, prikkende tepels en een drukkend gevoel in m'n onderbuik en de gebruikelijke wat moeizamere stoelgang...dus maandag weer begonnen. Net geen 3 weken na de mk...ook de knuffel frequentie wat omhoog geschroefd....je weet maar nooit. Al sinds donderdag was ik ervan overtuigd dat ik toch echt wel een smiley moest hebben..maar steeds een O.......gisteren braaf weer getest, de onderbuik was nu wel erg overtuigend aan t klagen....en jawel een <span style=😀">....nooit een kans onbenut laten gaan is al sinds jaar en dag het motto. Dus.....het was een korte nacht <span style=😜">

Nu hadden we vrijdag ook wel geknuffeld, maar gisteren nog maar eventjes dunnetjes overgedaan en omdat t vaderdag was vandaag, vanochtend in alle vroegte voordat de kinderen aan ons bed stonden ook.

En toen realiseerde ik me dat Mijn jongste op Moederdag is verwekt (iui, dus zeker weten).... Wat zou het een bak zijn als we nu een geluk hebben en vaderdag ook een goede eidag blijkt te zijn.

Voor de zekerheid vanavond en morgen ook nog even en dan op de wachtbank plaats nemen....wachten tot 4 juli....

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use