Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    7,914

wachtbankje februari 2017


Saartje15

2,894 views

Hallo iedereen,

 

Ik ben 21jaar en zit in mijn eerste ivf traject. Ik ben nog behoorlijk jong maar in december hebben ze zware endometriose bij mij vast gelegd door een kijkopenratie. De endometriose is zo erg dat ik nu niet op een natuurlijke wijze zwanger kan worden.

Ik heb woensdag mijn punctie gehad waaruit er 7 eitjes zijn gekomen. In het ziekenhuis 4 embroy's ontstaan waarvan er 1 te zwak was geworden. Ik heb 2 embryo's van klasse 1 met 8 cellen en 1 van klasse 2.

Ik heb zaterdag ochtend mijn terugplaatsing gehad. Ik begon zondag avond last te krijgen van pijn in mijn onderbuik ik heb de hele nacht niet op mijn buik kunnen slapen. Gisteren was de pijn weer aan het toenoemen en vooral in mijn onderrug. Ook heb ik om de halfuur een hele volle blaas dat ik het niet meer kan inhouden. Ik heb vandaag weer last gehad van mijn aan de rechterkant van me buik en vooral in me onderrug ook. Sinds gisteren heel veel jeuk ook aan de rechterkant van mijn buik.

Iemand hier misschien wat ervaring mee?

 

Groetjesssss Saartje

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use