Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    7,755

Assistend Hatching


Joyce1988

2,708 views

Ik heet Joyce, ben 28, samen met mijn man nu 2 jaar bezig met ICSI. We komen allemaal goed uit de testen maar tot nu toe mooie embryo's maar geen plakkers. Erg frustrerend.

 

Nadat onze 2e volledige ICSI poging mislukt was hebben we even gezeten met de dokter. Ze had het over veel verschillende opties waar we over moesten denken. Maar ook over assisted hatching. Ze gaf ons papieren mee voor een onderzoek wat gaande is in Rotterdam. We zitten nu in Tilburg, wat voor ons ook dichterbij huis is.

We waren van plan mee te doen aan het onderzoek. Ondanks dat we dat een 50/50 kans zouden hebben dat we uitgeloot zouden worden om daadwerkelijk mee te doen. Dit vonden we wel wat minder, maar er was ons door buitenaf geadviseerd om er op aan te dringen dat we de assisted hatching procedure wilde.

Bij een vervolg gesprek bleek dat we niet naar Rotterdam hoefde en we in Tilburg konden blijven omdat daar 1 iemand werkt die assisted hatching kan toepassen zonder dat we mee hoeven te doen aan een één of ander onderzoek.

Overmorgen ga ik praten met de dokter om me maar weer eens helemaal te laten onderzoeken om te kijken of we iets gemist hebben. En dan gaan we aan onze 3e poging beginnen met assited hatching.

 

Omdat dit nog niet veel gedaan wordt in Nederland of er valt in ieder geval nog niet veel over te lezen, behalve dat het in een testfase zit, wat dus niet meer is. Ga ik alles hierover bijhouden. Ik verwacht geen verandering in gevoel of procedure voor ons, maar dus wel voor embryo'tje. Ik hoop dat dit werkt. Anders weten wij en onze doktoren, het ook niet meer.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use