Jump to content

Mari's Blog

  • entries
    14
  • comments
    15
  • views
    557

Ik voel .... niets!


Mari

319 views

Ik weet niet eens meer waar de reclame over ging, waar het voor was. Ik weet alleen nog dat er iemand over hete kolen liep en riep 'Ik voel niets!!" al zag het er anders uit.

 

Dat zinnetje speelt door mijn hoofd. Alleen voel ik inderdaad niets.....

 

't Is nu een week geleden dat er een embryo teruggeplaatst is. En ik voel dus niets.

Ik loop trouw 3x per dag te zingen: "Bolletjes in mijn hol, ja ik zit bolletjes boordevol" al weet ik natuurlijk dat ze niet in mijn hol moeten :biggrin:.

Afgelopen donderdag had ik wel een soort van strak gevoel in mijn buik en 's avonds op bed was het heel erg aan het rommelen daarbinnen maar dat was het dan ook wel zo'n beetje.

 

Vanmorgen wel een verrassing. We gingen even een stoeltje verplaatsen. Het was niet zo zwaar en ik hoefde eigenlijk alleen maar te sturen maar 't moest wel naar zolder. Daar aangekomen liep ik te hijgen als een marathonloper die net over de finishlijn kwam. En ik werd helemaal naar en misselijk! Normaal gesproken heb ik er een hekel aan om misselijk te zijn maar ik kan niet ontkennen dat ik nu eigenlijk wel blij verrast was.

Ik moest zelfs even op bed gaan liggen om het weer te laten zakken. Ik ben nu nog een beetje bibberig maar de misselijkheid is weer helemaal weg.

 

Maar 'k wil geen valse hoop kweken. We zullen nog steeds "gewoon, rustig" af moeten wachten....

2 Comments


Recommended Comments

Guest illuminate

Posted

hahaha... klopt... je hoeft ook niks te voelen.

moeilijk maar ook spannend die wachtweken he?

Link to comment

hoi mari was benieuwd hoe het nu met je gaat ja wachten duurt lang de eerst week was bi mi zo om maar de 2e ging super traag en was zenuwslopend op de avond voor de eerste bloedtest had ik zo het gevoel dat ik ongie ging worden dus was overstur waardoor ik van de spanning migraine kreeg met overgeven de hele nacht niet geslapen en smorgesn half 9 begeld en positief ik was zeer verbaast aangezien mijn gevoel dat ik ongie werd direct kon ik 2 e bloedtest doen en smiddags bellen en waarde was goed verdubbeld maar ja nu afwachten tot de 21ste of het wel goed zit aangezien ik al 3 keer buitenbaarmoederlijk gehad heb dus ik zeg luister deze keer vooral niet naar je lichaam want schijn bedriegt hihihihi

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use