Jump to content
  • entries
    6
  • comments
    10
  • views
    991

Cryo-poging broertje/zusje Carolijn


Sab

408 views

 Share

Even bijschrijven

juli 2009.

we gaan voor de cryo-poging deze maand. Op vakantie is mijn menstruatie begonnen.Meteen het zh gebeld voor een afspraak.

3 juli, eerste echo.

5 juli gaan testen.

8 juli positieve test en 12 juli een tp.

We moesten om 11 uur bellen om te vragen of de ontdooiing van de laatste 2 cryo's is gelukt.Zooo nerveus, maar San durfde te bellen!

Jaaaaaaaaa, het is gelukt!!! De ontdooiing is goed gegaan, geen idee wat dat betekent. Allebei of eentje?

Jeetje wat spannend zeg! Om 13.15 uur de tp. Aangekomen in het lab, blijkt dat ze allebei goed zijn ontdooid!!!! Wauw, en dat na 3 jaar!!! Het zijn echt goede, pffff.

De tp gaat dit keer meteen goed, is alleen info voor insiders haha.

In de middag wat krampen en deze blijven eigenlijk aanhouden. Het is nu maandagmorgen half 9 en heb ze nog. Geen idee, zal niets bijzonders zijn, ik weiger dan ook mezelf gek te maken!

zometeen naar Woerden, met mijn zusje mee naar de Vk,ben benieuwd hoe zoiets gaat, ik liep bij de gyn, dus dat is anders....

Later meer.

 

16 juli 2009

Nog steeds hoofdpijn, wel wat minder maar anders had ik allang wat ingenomen...

Ook nog steeds baarmoederkrampen, geen idee wat dit betekent. Opgezette buik, geen punctie gehad en toch zitten mijn kleren niet meer lekker...

Vorige keer werd ik op dag 4 voor het eerst misselijk, maar ja dat zegt niks, wil mezelf lekker gek maken geloof ik...zucht nog een week en dan weten we het...spannend zeg...krijg buikpijn als ik er aan denk...

wordt vervolgd

Even in mijn boekje gekeken van Carolijn en blijkt dat ik ook de dag na tp erge hoofdpijn heb gehad. Nu blijft het iets langer aan, misschien toch iets hormonaals...

17 juli

hoofdpijn is over. wel nog steeds trekkerige baarmoeder en vooral ook met vlagen enorm misselijk. Zo misselijk, dat ik af en toe echt moet uitkijken dat er niets uitkomt. Echt zo raar..... Ik wil dit nu bijhouden omdat ik bij een volgende poging mezelf niet dol wil maken door de symptomen die ik heb. Ik ga natuurlijk ook steeds meer twijfelen over of het gelukt is ja of nee. Gek word ik ervan!! Mij borsten zijn ook sinds 2 dagen groter, echt abnormaal, maar ja alleen al door de hormonen die vrijkomen door de embryo-tp krijg je al vanalles he?

Ach, we zullen het beleven volgende week..

19 juli,

vandaag 1 week na de tp, en wat voel ik me ellendig zeg...misselijk, grieperig, noem maar op. Kan stress zijn natuurlijk, dus ik probeer kalm te blijven, maar de zenuwen nemen soms de overhand en vandaag was ik voor het eerst in staat om in tranen uit te barsten, gewoon zomaar....

waarom duurt het nog zo lang...?!

20 juli

Erge krampen na het opstaan vanmorgen, soms ook erge steken in mijn zij. Ik word er erg onzeker van en ben overtuigd van een aankomende menstruatie. Nog geen bloed, maar ja kan natuurlijk bij elke toiletgang komen.

Afwachten maar weer. Het is trouwens exact dezelfde dag als met Carolijn, daar baal ik van, want ik wil niet vergelijken.

20 juli, 13.30 uur

Die erge krampen zijn over, heb nu alleen nog een zeurende pijn in mijn linkerlies. Hopelijk is dit een goed teken. Oh ja, ook mijn onderrug is een beetje stijf. Mijn buik voelt aan alsof ik een punctie heb gehad, beetje spierpijn...

30 juli

poging is mislukt, ben woensdags geloof ik, ongesteld geworden. Het is pas donderdag doorgezet. Geen test meer gedaan, want dat hoef ik niet te zien..

Zh gebeld en we hebben op 7-9 een intake, viel te verwachten dat na 3 jaar alles opnieuw moet....

later meer

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use