Ga naar inhoud

loes1980

Leden
  • Aantal Items

    223
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door loes1980

  1. Jessie:Hoe gaat het bij jullie in zijn werk dan? Zie dat jullie 7 dec een gesprek met een psycholoog hebben? Welke stappen komen daarna?
  2. hoi, Wij hebben ook op de wachtlijst gestaan voor adoptie maar zien er toch vanaf. We gaan eerst onze mmm afmaken en hopen op kindje via KID. Mocht dit niet lukken dan gaan we samen verder. Wij konden trouwens binnen het jaar naar de cursus als we gewild hadden. (jan 2010 op de wachtlijst, november 2011 cursus.) Succes met jullie beslissingen! Groetjes!
  3. Ok, kan je dan je eicellen later doneren? Of iemand anders laten doneren? Hoelang hebben jullie op de wachtlijst gestaan? Lees trouwens in je handtekening dat je 9de IUI-D mislukt is. Pittig hoor! Doen ze bij Geertgen ook eerst 12x IUI voordat ze overgaan op IVF? Groetjes~!
  4. Hoi Guusje, We staan op de wachtlijst voor KID bij MCK (medisch centrum kinderwens) Wij hebben hier een mei een intake gehad en 6 weken daarna hadden we een afspraak om een donorprofiel in te vullen. Je mag dan een aantal voorkeurs kenmerken aangeven. In december hebben we nog een keer een telefonische afspraak, ze willen dan checken of je nog achter je beslissing staat. Bij ons is de wachtlijst een jaar. Best lang dus! Helaas kregen we laatst een brief dat de wachtlijst langer is geworden 1,5 jaar. Gelukkig telt dat niet voor ons, maar het wordt zo wel voor vele een lang traject. Wel bestaat er de mogelijkheid om donorzaad te kopen in Denemarken zodat ze dit kunnen gebruiken in MCK, dit kan de wachtlijsten versnellen, maar is wel kostbaarder. Guusje: Sta je zelf ook op de wachtlijst? Kriskras: Waar zijn jullie in behandeling? Groetjes!
  5. Jeetje Stefan...zo lang moeten wachten en dan deze uitslag. Ondanks dat ik niet meer zo actief met in deze topic heb ik veel meegelezen. Heel veel sterkte! Tis een grote teleurstelling. Wij staan ook op de wachtlijst voor KID. Gelukkig bestaat deze mogelijkheid ook! Ondanks dat het niet is je eerste keus is! Als jullie in DD gaan starten ben ik benieuwd naar jullie ervaringen etc. groetjes!
  6. Hallo allemaal, Mijn man en ik staan op de wachtlijst voor KID. Zijn er hier nog meer mensen die hier op wachten? Groetjes!
  7. Hoi Stefan, Ik lees hier al een tijdje meer, maar niet meer actief omdat wij hebben besloten om niet voor tese/pgd te gaan. Nou las ik dat wat vragen van je rondom KID. Wij lopen bij MCK, hier was de wachtlijst een jaar, maar we kregen laatst bericht dat de wachtlijst is opgelopen naar 1,5 jaar. (gelukkig telt dat niet voor ons...) Maar er is wel mogelijkheid om donorzaad uit Denemarken te kopen en de behandeling hier in NL te krijgen. Ik hoop voor je dat je er niet over na hoeft te denken, maar als het wel nodig is, is het misschien een optie om over na te denken. Succes met wachten op de uitslag van de TESE. Groetjes!
  8. Raba; wat rot zeg dat de tp niet gelukt is. Wat je zegt, gelukkig nog rietjes in de vriezer! Good luck!
  9. Hoi laloutje, Bedankt voor je berichtje terug. Tegens ons had de arts gezegd dat de waardes van testosteron niet meer door het lichaam worden aangemaakt...?? Maar ik begrijp uit jouw verhaal dat de arts heeft gezegd dat het kan herstellen? Misschien ga ik dat toch nog eens navragen. We staan op de wachtlijst voor KID, we zullen pas over ruim een half jaar aan de beurt zijn. We hebben al wel een intake gehad en we hebben een donor profiel ingevuld. Groetjes!
  10. Hoi Laloutje, Bij mijn man was de testosteron waarde 11 en ons waarschuwde ze voor de Tese omdat door de Tese het testosteron nog lager kan worden waardoor medicatie noodzakelijk gaat worden... Welk advies hebben ze jullie hierin gegeven? Ben wel benieuwd. groetjes!
  11. Bij mijn man is er helaas wel klinefelter uit het chromosomenonderzoek gekomen (ook hoog FSH). De klinisch geneticus dacht bij de eerste afspraak dat dit vast niet zo zou zijn omdat zij hem niet 'herkende' als een klinefelter. Helaas kwam voor ons toch slecht nieuws....we gaan nu voor Kid. Succes met jullie uitslag!
  12. Guusje:Jeetje meid wat een verschrikkelijk nieuws. Je houdt overal rekening mee, maar niet met dit nieuws!! Ik wens jullie heel veel sterkte toe!!
  13. Guusje; succes morgen, spannende dag voor jullie!!
  14. Maaltje: Wat ontzettend verdrietig zeg! Wil jullie heel veel sterkte toewensen! En succes met nadenken hoe verder....
  15. Wat verdrietig zeg! Heel veel sterkte toegewenst!
  16. loes1980

    alleen naar de punctie

    Wil je ook heel veel succes wensen! Vind het sowieso knap dat je het alleen aan kan!
  17. Shan: Lekker dat jullie een datum hebben!
  18. Succes meid, heb je het topics over Tese al gevonden?
  19. Hoi, Wij staan ingeschreven bij MCK in Leiderdorp voor Kid. Hier zijn de wachtlijsten ongeveer een jaar. Je kunt wel na ongeveer 6 weken terecht voor een intake en 6 weken later om een donorprofiel in te vullen, maar daarna is het wachten geblazen.. Wij hebben hier toch voor gekozen omdat wij wederkerigheid wel mooi vinden maar omdat het niet meer anoniem is ook wel weer moeilijk. In Belgie is de wachttijd ook korter (een paar maanden geloof ik) en daar is het wel anoniem. Je kunt hier dus verschillende keuzes in maken. Ik weet alleen niet of je je kunt inschrijven als je nog ergens anders in behandeling bent..maar goed dat kun je navragen. Succes!
  20. Hoi Mieg, dank je wel voor je verhaal! Helaas zijn de wachtlijsten nu wat langer...we moeten al met al een jaar wachten (nog 9 te gaan..) Maar goed, daar hebben we ons nu ook wel op ingesteld. Dus tot die tijd maar genieten van andere dingen! Voor jullie is het nu wachten op de uitslag van het chromosomenonderzoek las ik. Ook spannend of niet? Vonden wij wel in ieder geval! Succes ermee!
  21. Arzu: we staan op de wachtlijst bij MCK in leiderdorp, voor ons niet al te ver weg, maar helaas wel een lange wachtlijst.
  22. Mieg; Wij gaan ook voor Kid. Mag ik vragen hoe dat bij jullie allemaal is gegaan? Poezebeest: Wat fijn dat de uitslag goed is! Weer een stapje dichterbij!
  23. loes1980

    Ons verhaal

    En Jose heb je de uitslag binnen van het chromosomenonderzoek, hoop voor jullie dat het goed is!
  24. Laloutje. Oh dat lange wachten he? Verschrikkelijk! Zo jammer dat het allemaal niet wat sneller kan!! Succes meid!
  25. Oh Raba vandaag is het dus echt definitief geworden. Succes meid, was het erg heftig voor je?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden