Jump to content

Doortje

Members
 • Posts

  1,589
 • Joined

 • Last visited

About Doortje

 • Birthday 06/03/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Doortje's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Heel veel sterkte toegewenst. Jullie hebben een moedig besluit genomenn.Liefs
 2. Lieve bianca,Ik wil jullie heel veel sterkte en positieve hoop toewensen. Ik hoop met alles wat ik heb dat jullie wonder ook een heel mooi wonder blijft. Liefs doortje
 3. Schaam schaam schaam... ik heb al veel te lang niks gepost hier, maar ben zo druk met andere dingen dat ik gewoon vergeet om te kijken. Het is ook erg lastig om het forum te volgen via mijn mobiel, dus dat helpt niet mee. Met mij gaat alles goed. De zwangerschap verloopt voorspoedig. Met de 16-weken controle zag alles er prima uit en we weten nu voor 80% zeker wat het geslacht wordt. Over 1,5 heb ik de 20 weken echo en dan weten we het waarschijnlijk echt zeker. We houden het dit keer geheim, dus dat is wel heel leuk moet ik zeggen. Helaas beginnen er wel weer bekkenklachten op te spelen, maar als ik het rustig aan doe is het goed te doen en heb ik vrij weinig last moet ik zeggen. Ik heb op mijn werk dit keer ook meer vakantie gepland in mijn zwangerschap waardoor ik hoop er relaxter door heen te komen als de vorige keer. Toen heb ik al mijn vakantie gespaard voor na mijn verlof, maar dat doe ik dit keer niet. Ik doe mijn best om jullie te blijven volgen, maar ben dus niet zo heel actief in schrijven dit keer (komt ook omdat ik op mijn werk niet meer op het forum kan..). Succes in elk geval en hopelijk tot snel. x
 4. Hee dames, Sorry dat ik me zo weinig meldt hier, maar op de één of andere manier kom ik er maar niet aan toe om hier regelmatig te schrijven. Het gaat gelukkig allemaal goed hier, al voel ik op het moment wel meer mijn banden trekken als normaal. Volgende week woensdag hebben we weer controle bij de VK en mogelijk kunnen we dan ook zien wat het geslacht wordt van ons kindje. Echter, wij houden dit geheim tot het eind, dus ook voor jullie blijft het een verrassing. @ Nanny Wat leuk een meisje! Ik kan me wel voorstellen dat je geschrokken bent van het nieuws dat de placenta niet goed ligt en dat het een KS wordt. Hopelijk heb je niet te veel last van bloedingen later in de zwangerschap en komt het kindje niet veel te vroeg.
 5. Hee dames, wat wordt er ineens veel geschreven zeg! Moet behoorlijk mijn best doen om bij te lezen. Merk zelf dat het er veel minder van komt om te schrijven dan ik zou willen. De ergste vermoeidheid is wel weg gelukkig maar we zitten met Jorrit in een lastige periode. Hij slaapt onrustig en loopt zich zelf enorm in de weg wat dus een hoop tijd en energie van ons vraagt. Mijn zwangerschap loopt voorspoedig verder. Morgen een extra echo zodat éen van de verloskundigen kan oefenen. Altijd fijn! Heb daarna gelijk een vergadering dus wordt dinsdag voor ik me weer meldt. Zal dan ook wat uitgebreider reageren.
 6. Mooi zo de naam veranderd hoor. Wordt lekker druk hier zo. Heb niet zo heel veel puf vandaag maar wilde nog even vertellen dat mijn echo van gisteren weer goed was. Heerlijk om nu bijna 12 w te zijn en echt al een mensje te zien. Zo compleet al... Ga zo lekker mijn bed in en hoop dan fit genoeg te zijn voor zaterdag om op stap te kunnen met de ivfmeiden van sept/okt/nov 2011 en de kids.
 7. Oktober en November 2013 mama's 03 oktober: Yolande2009 04 oktober: Tweety83 07 oktober: Dromenvaneenwonder 17 oktober: N@nny 26 oktober: Doortje 31 oktober: Marianne69 Afspraken: 04-4: N@nny echo zh 10-4: Doortje controle vk 23-4: Tweety83 controle vk 23-4: Dromenvaneenwonder controle vk 25-4: N@nny controle vk 03-5: N@nny geslachtsecho 04-6: N@nny 20 weken echo 10-6: Doortje 20 weken echo
 8. Heej Wish, welkom hier! Leuk dat je ook komt meeschrijven. Kunnen we weer samen in een topic, hihi.. Heb ook maar weer even tickers aangemaakt. Wel zo leuk om te zien hoe ver we precies zijn toch? Hier vandaag een erg goede dag gehad. Moest weliswaar de hele dag werken, maar door al het slapen van dit weekend voel ik me zoveel beter dat ik niet al om 8 uur naar bed wilde vanavond ;-). Maak het vanavond niet te laat (nog half uurtje denk ik) en ga dan wel weer naar bed om dit gevoel hopelijk vast te kunnen houden. Het is toch wel erg fijn als je je weer even wat fitter voelt. Tot snel dames!
 9. Ik heb vanmiddag heerlijk geslapen samen met Jorrit maar merk dat ik niet fit ben en word daar chagrijnig van. Merk ook dat alles me minder boeit en interesseert. Ach ja.. het gaat weer over gelukkig. @tweety: vervelend dat je al last hebt van je banden. Weet eigenlijk niet wat je daar aan kunt doen. Vinden jullie het trouwens een probleem als er wat november dames mee komen schrijven? Dit groepje is maar klein en er is nog geen november topic.
 10. Hier gaat het ook prima alleen heel erg moe de laatste twee weken. Liep mezelf echt compleet on de weg. Dit weekend veel geslapen en nu gaat het wel weer wat beter. Heb alleen sinds dit weekend ook last van harde buiken dus echt een teken dat ik het rustig aan moet doen. Dat is alleen best lastig met een dreumed van 18 maanden om je heen. Woensdag weer controle en een echo. Ben nu 11 w en 2 dagen
 11. Fijne Pasen allemaal. Hier alles goed. Nog wel veel moe maar ja...vrijdag de afspraak gemaakt voor de 20 weken echo. Deze staat nu gepland op 10 juni. Ga straks met Jorrit naar mijn moeder. Mijn man moet het hele weekend werken. En oma vindt het altijs leuk als Jorrit een nacht komt logeren.
 12. Tweety: fijn dat je echo zo mooi was. Heerlijk om zo'n beebje op zn duim te zien zuigen. Ik snap helemaal dat je verliefd bent!! Ik ben vandaag zelf ook bij de verloskundige geweest voor een intake en echo. Intake was snel klaar want ze hadden alles vab Jorrit nog. De echo zag er mooi uit. Het hartje klopte goed en je zag mini armpjes en beentjes. In totaal maar 2, 4 cm groot... zo bijzonder blijft het. Ik loop precies op schema van 9 w en 3 dagen. Over 15 dagen weer voor de termijnecho en dan gewoon om de 4 weken.
 13. Oja.. marianne en tweety: fijn dat we weer gelijk op lopen :-) wie had dat gedacht! !!
 14. Hee dames, Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen maar had het gevoel dat ik in de gaten gehouden werd op het forum en wilde ons baby nieuws nog niet met iedereen delen. We hebben 1, 5 week geleden het hartje gezien. Dus helemaal blij. Dinsdag ga ik voor het eerst naar de vk. Ik ben 1, 5 week heel beroerd geweest maar gaat weer beter nu met voldoende slaap en een regelmatig eetpatroon. Afgelopen weekend hebben we het onze vrienden vertelt. Ben nu 9 weken en 1 dag. Doe morgen mijn best om hier bij te lezen en zal er nu regelmatiger zijn.
 15. Bijzonder he, zo'n kloppend hartje. Ik was bij Jorrit toen ook helemaal in tranen toen. Ik hoop over twee weken ook een mooi hartje gezien te hebben. Ik vind het tot die tijd nog best spannend moet ik zeggen. Fijn dat je verder weinig klachten hebt. Alle dagen misselijk boven de plee lijkt me ook niks, maarja.. als het zo is.. dan is het zo. Ik heb alles over voor dit tweede wondertje. Wanneer heb je weer een echo?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use