Ga naar inhoud

Dough

Leden
  • Aantal Items

    326
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dough

  1. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Hee meiden, Fijn om te lezen dat een aantal meiden weer van start gaan met eigen cyclus, Tinkerbell en Mon,succes meiden! Is altijd leuk om iemand van hier te treffen in 't UMCG, wie weet gebeurt dat! Puckie, jij ook als je straks weer gaat beginnen. Wat schrikken, Janis! Gelukkig gaat alles goed en kan je kleine meid nog mooi een paar weken bij je in de buik blijven. Fijn dat het met jou nu ook goed gaat, Ansje! Wel naar dat insuline spuiten nodig is. Maar als dat beter is voor jou en kindje, dan moet het natuurlijk gewoon. Hoe gaat het met het dieet? Vind je het lastig, of valt het mee? Wilma, fijn dat je even komt melden hoe het is gegaan. Balen dat ze niet zijn blijven plakken. En nu dus voor t eerst een cryo! Ik hoop op supercryoresultaat! De aanstaande tweelingmama's worden ronder en ronder. Stiertje, poeh, jij hebt het ook zwaar. Het zal voor jou gelukkig niet lang meer duren! Succes, meid! Fijn dat de echo goed was, Minoes! Een flink beweeglijke baby, dus! Leuk! En nog even afwachten wat het is, pomptiedom, geduld, geduld. Maar dat hebben we inmiddels wel goed gekregen: geduld met kindjes krijgen. Wij zijn kampioen geduld opbrengen! Linda, wat belachelijk dat ze zei dat je volgende maand maar weer moest bellen. Alleen maar omdat ze het niet wist! Je wacht al lang genoeg! (Over geduld gesproken!) Goed dat je doorgevraagd hebt! Dus de visite naar Karin gaat niet door? Ik zal het haar even via Hyves melden. Ze leest vast wel mee, maar zal het even persoonlijk zeggen. Wel jammer, want ik heb natuurlijk exclusief bezoek gehad door jullie en dat was super! Maar ik snap dat het met alle bolle buiken/kwalen en uitgerekende data die toch wel rap dichterbij komen het niet haalbaar is. En zeker niet om bij iedereen stuk voor stuk langs te gaan... Dus komend voorjaar/zomer een keer een date met iedereen en alle kindjes? Lekker in iemands grote tuin of zo (wie heeft er één?!). Hartstikke leuk. Ik lees wel mee, maar merk dat ik weinig puf en behoefte meer heb om mee te schrijven. Ik voel me wel een beetje schuldig. Maar ik lees af en toe bij en zie hoe het met iedereen gaat en dat vind ik wel fijn! Met kleine Doughie gaat het prima. Hij groeit inderdaad als kool en is volgende week al weer 6 maanden oud! Zijn moeder is wat vermoeid, maar dat hoort er bij, haha. Liefs!
  2. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Voor iedereen een heel goed 2012 gewenst! That all your dreams may come true! Linda, wat een naar bericht, sterkte, hoor! Tinkerbell en Mon, succes komende cyclus! Oeh, Wilma, hoe zou het zijn gelopen? Kom je het even melden? Hier is alles oké, ik heb lekker kerstvakantie. Ik zal even met Karin contact opnemen of ze zondag de 15e kan. En of ze cadeautjewensen heeft. Ik laat het weten hier! Liefs!
  3. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Hallo meiden, Mon, toch maar lekker thuis. Hopelijk kan je lekker uitrusten! Ansje, hoop ook dat het dieet voldoende werkt! Lijkt me lastig zo met de feestdagen, succes! Linda, wat een gourmetten bij jullie! Ik houd erg van gourmetten, maar de rest van mijn omgeving vindt dat suf en burgerlijk. Nu eten we vanavond rollade met stoofpeertjes. Ook heerlijk! Maar da's toch ook burgerlijk! Haha! Fijn dat iedereen naar jullie komt, Sissy. Gezellig! Wij gaan vandaag naar mijn ouders, morgen naar mijn schoonouders. Net als Ansje! Lekker traditioneel. En idd heerlijk om niks te hoeven doen Ik kan zondag 8 januari niet, de zondagen er na wel. Minoes, Sissy, Ansje, Linda en ik willen gaan? Voor iedereen een heel fijne kerst gewenst! Zo! Lekker fout!
  4. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Hallo allemaal, Ook van mij fijne feestdagen gewenst. Meiden zonder poging deze maand even genieten van de rust, even geen stress en teleurstellingen. En dan sta je in januari weer te popelen. Leuk om te lezen dat jullie met de tweede bezig zijn, Wilma! Ik ben een keer zwanger geworden van een 2-cellig embryo, dus dat kan prima (alleen werd dat een mk, maar dat heeft niks met het aantal cellen te maken). UMCG plaatst altijd al op dag 2, dus hier zijn vaker 'kleine embryo's'. Onthoud dat elk 4 of 6 of 8-cellig embryo ooit 2-cellig is geweest! Dat deelt in je buik gewoon door! Succes! Hier is kleine Doughie een paar daagjes ziek geweest. Zo zielig. Maar knapt nu weer op. Dan heb je dus ineens het issue: hoe doen we dat met werk als je kind ziek is?! Hij kon uiteindelijk wel naar onze oppas (vrienden) nadat ik naar de huisarts was geweest, maar het bleek dat ik mijn zieke kindje helemaal niet wil wegbrengen, maar tegen me aan kunnen houden als ie last heeft en huilt! Hoe is het met al onze zwangere ladies? En hoe is het met jou en je kleintje Karin? Meiden, zullen we in januari op een zondag langs gaan? Groetjes!
  5. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Hee meiden, sorry voor zo lang niet reageren. Hier is alles oké. Bijzondere maanden en heerlijk al die gezelligheid samen met ons kleine mannetje mee te maken! Combi 'werken-bij de baby zijn' bevalt nog steeds erg goed. Wel is het een beetje druk, kom daardoor niet altijd toe aan hier typen. Stiertje, 2 meisejes die niet weten wat 'hoofd naar beneden houden' is, haha. Dan wordt t een keizersnee idd.... Minoes, iedereen mag het nu weten! Wat geweldig! Hoe lang ben je nu precies zwanger? Over pijnbestrijding: het is wel goed je te verdiepen in de verschillende types pijnbestrijding. Over het algemeen wordt er op het moment zelf pas gekozen of en welke pijnbestrijding je krijgt. Is ook afhankelijk van het moment en de situatie. Het UMCG en Martini hanteren wel verschillende soorten pijnbestrijding. Als je 1 specifieke wilt is het niet zo dat dat overal is. Ruggeprik is wel in beide ziekenhuizen beschikbaar. Ansje, wat balen dat je zwangerschapsdiabetes hebt nu! En nu dus op dieet. Knap van je, hoor! Je zult wel moeten natuurlijk, maar leuk is anders. Ik lees graag wat het dieet inhoudt, ben ik wel benieuwd naar. Maris, welkom hier en succes met de wachtweken! Op naar een mooie positieve test! Tinkerbel, jij weer toe aan een nieuwe poging. Zet hem op follikel, goed groeien! Puckie, jullie verhaal lijkt op het onze. Ook gelijk ICSI, iets anders kon niet. Was snel duidelijk. 5 eigen cyclus pogingen gehad, toen een pauze en daarna zwanger van poging 6! Hoop op hetzelfde mooie uitkomst voor jullie als de cystes straks weg zijn. IK duim voor je! Mon, voor jou zijn dit spannende dagen. Hopelijk blijft t droog in de onderbroek en straks positief testen! Linda, hoe is het met jou? En met jou Sissy? Karin, superlief geboortekaartje! Ik had het ook al op Hyves gezegd, maar hier nogmaals: mooie naam, zeg! Hoe gaat het met jullie? Zullen we weer op een zondag afspreken voor kraamvisite bij Karin in januari? Liefs, Dough
  6. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Eigen cyclus behandelingen in het UMCG zijn altijd op dag 2, Tinkerbell. Ik weet niet of dat bij gestimuleerde behandelingen ook zo is, maar dacht van wel. Ik heb 2,3 en 4 cellige embryo's teruggeplaatst gekregen. Ik werd een keer zwanger van een 2-cellige (miskraam) en in zijn bedje ligt onze 4-cellige embryo lekker te slapen :-)
  7. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Hee meiden, Sorry, heb jullie erg verwaarloosd! Even bijgelezen. Inmiddels een gehuwde vrouw er bij in ons midden! Super, Janis! Mooie foto's kwamen er voorbij dit weekend! Leuk dat jij en Minoes echt vrienden zijn geworden! Sissy, Stiertje, allebei niet meer aan het werk. Gek zal dat zijn dat je weet zo'n poos niet te werken de komende tijd. En vervelend zoveel klachtjes en weinig kunnen. En inderdaad heb je het wel over voor het goede doel, maar dan is het heus niet leuk als je je niet echt goed voelt. Sopje, even laten weten dat ik aan je denk! Ansje, echt leuk een vogelkamer! Wij lagen trouwens qua smaak ook erg uiteen voor een jongensnaam, mijn man en ik. Probeer wel een naam te vinden waar je echt allebei echt blij van word, dan voelt het goed. Minoes, gefeliciteerd met je goede echo! Mooi, he?! En nu lekker stuiterballen van geluk! Karin, hoe is het met jou? Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Linda, wat naar om te lezen hoe het er in je baarmoeder voor staat en hoe dat effect heeft op jullie wens voor nog een kindje. Natuurlijk is het een beetje anders voor een eerste en een tweede kindje, maar jullie zijn niet voor niets al zooooo lang bezig voor een tweede en het is teleurstelling na teleurstelling. En die stomme endometriose! Tinkerbell, wat fijn dat er een ei en zaad is gevonden! Nu nog 1 nachtje. Ik ervoer het precies zoals jij: vreselijk elke stap van zwanger worden zo bewust mee te maken en in spanning zitten of elk kleine stapje wel lukt. Mensen die zonder MMM zwanger worden hebben alleen dat testmoment maandelijks als spanning, wij maken we 4 of 5 heel spannende momenten mee die mis kunnen gaan! En dat gevoel dat jij dit allemaal maar moet ondergaan terwijl er met jou niks mis is, dat herken ik ook heel sterk. Ik berustte er wel in dat het alleen maar zo kon, er was geen andere optie, maar had écht wel zelfmedelijden. Ik vond het een behoorlijke 'opoffering', terwijl er bij niks aan de hand was. Die frustratie mag er best zijn, als het maar niet de overhand krijgt, dat gevoel. En mijn man voelde zich idd al lullig genoeg dat hij dit over ons allebei bracht. Terwijl hij er inderdaad ook niks aan kan doen. Ik bedacht altijd maar dat het voor hetzelfde geld andersom was geweest. Cherry Ann, hoe gaat het bij jou? Hoe ver ben je nu? Hier gaat alles oke, S. groeit nog steeds goed, heeft gezellige dagen, goede nachten afgewisseld met jengeldaagjes, niet zo fit, verkoudheid en niet zo goed doorslapen. Ik had 1 dag gewerkt en moest me toen daarna gelijk een week ziek melden. S. en ik allebei in de lappenmand. Bleh. Maar nu alweer 2 weekjes beter en aan het werk en ik moet zeggen dat de afwisseling van 3 dagen werken en verder thuis bij de baby me echt super goed bevalt! Na het werk is het veel leuker om thuis te komen bij mijn kindje, dan wanneer ik de hele dag al voor hem heb gezorgd. Ik geniet nu nog meer van de thuismomenten en van het geknuffel, dan toen ik elke dag bezig was met hem. Liefs voor jullie allemaal
  8. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Lieve Linda, Wat moeilijk moet het voor jullie zijn. Al zoveel jaren bezig en nog steeds geen resultaat. Ik kan me voorstellen dat je je er nog niet bij neer kunt leggen. Vreselijk dat je dan zelf moet betalen, hè? Ik vind dat zó wreed! Andere mensen kunnen lekker seksen en krijgen op die manier net zoveel kinderen als ze zelf willen en jij en al die anderen bij wie het na drie keer (straks door die rotregering misschien maar 1 keer?!?) niet is gelukt moeten krom liggen om een kans op een kindje te hebben. Niet eens zekerheid, alleen een kans. Ik vind het stom! Is het voor jullie een grote hap financieel gezien of hadden jullie al geld opzij gezet voor een eventuele betaalde poging. Als het te privé is wat ik vraag, dan gewoon zeggen, hoor. Maar dat is natuurlijk voor sommigen ook een belangrijke overweging. Wij waren naar en ongelukkig in de tijd van de behandelingen. Al het geld dat we hadden ging op aan 'opvrolijkacties' die natuurlijk weer geld kostten.... En toen werd ik zwanger en ging al het geld naar babyspullen dus van een buffer is bij ons echt geen sprake! Lieve Stiertje, fijn om weer van je te horen. Wij zitten heus wel op een reactie van jou te wachten, hoor! Zoals je hier boven al hebt gelezen, zijn we allemaal blij van je te horen! Fijn dat het goed gaat met je twee meiden :toppie: en naar om te horen dat je het zo moeilijk hebt gehad. Gaat het nu weer iets beter? Ik hoop het. Dikke knuffel! We merken het wel of je mee schrijft of liever afstand houdt. Lieve Sopje, wat naar voor je!! We hebben zo hard geduimd en gehoopt! Dikke knuffel voor jou. Hoe is het met je, nu? Ansje, heel veel plezier met jullie weekje weg. Het wordt wel redelijk weer, geloof ik. Leuk dat je van de JG-beurs hebt genoten! Karin, ik had ook van tevoren zoiets van: waar zou ik nou toch in bevallen? En nu achteraf weet ik echt niet meer wat ik aan had, haha! Het werken ging prima woensdag, dank jullie wel voor t vragen. Doughie is maandag (saunadagje voor mama) bij opa en oma geweest, ging goed en woensdag bij mijn vrienden (ging ook prima). Hij heeft gisteren wel heel veel geslapen. Blijkbaar toch wel vermoeiend geweest, alle indrukken. Ik vond het leuk om mijn collega's weer te zien en ook veel leerlingen reageerden enthousiast en vroegen hoe het met de baby was. Het was heel gewoon en vertrouwd om daar rond te lopen, maar tegelijkertijd voelde het gek r zolang niet geweest te zijn en nu steeds je kindje in je achterhoofd te hebben. Toch heel anders. Fijn weekend allemaal!
  9. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Sorry Linda, gisteren helemaal geen tijd gehad om te reageren. Wat klote dat het niet is gelukt. En endopijn er bij.... Je bent super, meid! Lekker drinken en filet americain eten en flink balen! En nu dus even nagaan wat er in de baarmoeder aan de hand is met de endometriose, hoop dat je er snel minder last van hebt en de volgende cryo een goede kans krijgt! Tinkerbell, fijn dat de verhuizing achter de rug is. En nu op naar poging 3! Hoop dat je nu wel een tp krijgt! Minoes lekker hCG-moe, haha! Goedzo! Janis en Cherry-Ann, hoe gaat het met jullie? Sissy, wat fijn dat jullie het zo lekker hebben gehad in Portugal met de gevulde buik! Karin, nog 2 kleine weekjes en dan lekker verlooooof! Heerlijk! Ik mag morgen weer beginnen... Geen zin, maar ook niet echt tegenzin. Vandaag laatste dagje lekker thuis. Gisteren ben ik vroeg opgestaan en S. naar mijn schoonouders gebracht. Als proefdagje. Heerlijk een dagje voor mezelf, saunaatje, massage. Heb S. helemaal niet gemist...(schaam). Vandaag laatste dagje thuis. En dan morgen an die arbeit. Lekker maar 1 dagje en dan weer vrij (ik werk van mat/m woe) Fijne dag!
  10. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Ja, Linda, hoe is het met jou?
  11. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Minoes, wat fijn dat je eerder mag komen voor een echo! Sopje, wat vervelend dat bruine bloedverlies. Had ik ook altijd. Daar word je zo onzeker van! Hoe is het nu in de onderbroek? Ansje, hadden jullie een gezellige verjaardag met al het bezoek? Sissy, Karin, Tinkerbell, hoe gaat het er mee?
  12. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Ja, Linda, Minoes en ik waren tegelijk aan het schrijven, haha. Als ik eerlijk ben, klinkt jouw schoonfamilie gewoon niet als al te slimme mensen, Linda.... Zich moeilijk in kunnen leven, alles er maar uit flappen. Klinkt niet bijster intelligent. O,jee, wat zeg ik nou weer. Kunnen ze dus niet zoveel aan doen, maar wel om je kapot aan te ergeren! Grrrrrr!! Minoes, mijn darmen rommelden ook enorm aan het begin, door de hormonen is dat en omdat de baarmoeder groeit, moeten de darmen een ander plekje innemen in de buik. Ik zeg: een goed teken! Het voelt wel goed dat we de opvang zo geregeld hebben, bij mijn vriendin en een dag naar mijn schoonouders (daar gaat ie maandag oefenen). Ik denk natuurlijk wel de hele dag steeds even aan de baby, hoe het met hem zal zijn. Ik hoop dan dat ie zich prettig voelt en niet te veel hoeft te huilen. Ik wil dan overdag de hele dag niet weten hoe het gaat, pas 's avonds als ik weer thuis ben. Als ik halverwege de dag zou horen dat ie veel huilt, dan wil ik naar hem toe. Weet ik het niet, dan is het prima. Uiteraard heeft ie helemaal niet veel gehuild. Ja tussen half 6 en 7, dat doet ie vaker. Maar toen was mijn man al bij onze vrienden, kon hij het opvangen. Dus dat was ook prima.
  13. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Welkom Cindy, fijn dat je het forum gevonden hebt. Mensen om met je mee te leven en vragen te beantwoorden. Schrijf het allemaal maar neer waar je over na denkt en waar je tegen op ziet. Dat is logisch, het is een heftig traject waar je in stapt. Maar leven zonder kinderen is ook slopend, dus je hebt voor je gevoel geen keuze en dan ga je het ziekenhuistraject maar in.... Hier vond ik het lichamelijke aspect van de behandelingen (ik heb 6 x eigen cyclus gedaan, de 6e keer was het raak) minder heftig dan de spanning, onzekerheden en teleurstellingen die je te verwerken krijgt tot het is gelukt. Als het al lukt.... want dat is het allerakeligste: je weet niet of het zal lukken. Linda, meid, wat een nare val! Scheenbenen helemaal beurs en blauw? Bah! Daar kan je ukkepuk wel tegen, hoor. Ik ben vorig winter keihard op mijn kont gegaan toen het glad was.... Als ie eenmaal ingenesteld is, dan is het klaar. Die endopijn maakt je dus ook onzeker. Naar is dat. Wij duimen flink door nu jij het vertrouwen even kwijt bent. Dikke knuffel! Wat een naar verhaal van je schoonmoeder. Niet iets dat ze jou zou moeten vertellen. Of eerst even vragen: wil je horen over die en die die zwanger is en waar iets mee is? Ik kan me ook niet voorstellen dat je een kindje met Down weg zou laten halen, en zeker niet na zo'n traject. Poeh, als je er verschillend over denkt als partners, kan je relatie er kapot aan gaan! Minoes, wat verschrikkelijk spannend, he, die eerste weken. Vertrouw je positieve gevoel er over (maar logisch dat je af en toe de bibbers krijgt!) Ansje, goed dat je hebt ziek gemeld, goed passen op je lijf en je mannetje. We zeiden het al toen je hier was: je hebt fysiek een zwaar beroep. Tillen en zwanger zijn gaan eigenlijk niet samen. Misschien kun je een poosje andere werkzaamheden doen, administratief of zo? Hier alles oke, gisteren voor het eerst gaan babyzwemmen met cadoughtje. Ik vond het heel spannend, hij is nog zo klein! Maar toen kwam ik daar: waren alle baby'tjes zo klein! Haha! Hij heeft het heel goed gedaan, kon alle indrukken goed aan. Hij sloeg door het zwemmen een slaapje over en het was aan het einde van de les toe aan een fles (volgens de klok), maar de vermoeidheid won het van de honger: in de kleedkamer viel ie op het aankleedkussen al in slaap. Schattig! ' s Middags bracht ik hem naar mijn vriendin. Die past elke woensdag straks op. Dit was oefenmiddag. Volgende week woensdag begin ik te werken en gaat ie de hele dag. Ik heb lekker gewandeld in het bos met mijn collega en ' s avonds heb ik met een ander groepje collega's samen gegeten. Mijn man haalde Doughie weer op bij onze vrienden en bleef daar wat langer plakken. Toen ik thuis kwam om 21.30 lag de baby al te slapen en vanmorgen werd ie pas om 8.15 wakker. Heerlijk!
  14. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Gefeliciteerd, Cherry-Ann, met jullie knipperlichtbaby!! Man, man, man, wat spannend moet het voor jullie zijn deze eerste weken! Heerlijk dat het tot nu toe goed is! Ik duim nog een paar weekjes door! Wat enorm fijn dat het nu zo goed voelt, Minoes, de zwangerschap. Dat geeft heel veel vertrouwen. Ik had bij Doughie ook steeds een goed gevoel (hoewel ik de echo's berespannend vond en pas toen ik hem dagelijks voelde bewegen écht helemaal rustig werd). Ik duim ook flink voor jou, Linda! Dat je bij Karin ook maar met een mooi gevulde buik mag zitten! Wat lief, alle complimentjes over ons mooie jongetje. Dat heeft het UMCG toch maar mooi voor ons gemixt en gematcht!
  15. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Allereerst: wat een fantastisch nieuws, Minoes!! Geweldig!! Maakte het toch wel een erg leuke start van de dag! Was je trouwens ook gekomen als je negatief had getest? Ik had dat geloof ik niet gedaan, dan zou ik baby en buiken niet onder ogen willen komen. Hoe was het voor jou, Linda, dat jij nog in spanning zit? Je schrijft heel gezellig?! Leuk! Ja en met veel bezoek is het altijd even kijken hoeveel van-hand-tot-hand Doughie trekt. Jij en Karin boften, daarna werd ie jammerig/hongerig denk ik. Toen jullie vertrekken heeft ie de fles helemaal leeg gedronken. Sorry, Minoes, jij had even geen geluk. Ik zou vooraan gaan staan bij de uk van Karin, straks Ik vond het heel leuk om jullie (weer) te zien, het was inderdaad gezellig. Janis, fijn van je te horen! Naar dat je het zwaar hebt tijdens de zwangerschap. Dat geniet zo lastig... Neem je tijd en rust en gewoon op 't forum komen als je behoefte hebt en anders niet. Wij lopen niet weg! Spannend voor je Cherry-Ann, morgen 7 weken?! Heb je morgen ook weer een echo of duurt dat nog even. Sorry, ben het even kwijt. Sopje, ik hoop dat je ook positief test 3 november, wat mooi dat je er zo'n goed gevoel bij hebt! Echt kwaaltjes van zwangerschap kun je nog niet hebben, denk ik. Misschien wel van de gespoten hormonen? Liefs voor jullie allemaal!
  16. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Hoeraaaaaaa, 2 meiden voor Sissy en het zag er allemaal goed uit! Wat een heerlijke opluchting en wat een geweldig nieuws! Ik zal het roze nieuws netjes voor me proberen te houden :icon_smile: Ansje, wat vervelend dat je niet lekker bent. Ik hoop dat je er zondag bij kunt zijn. Beterschap! Tinkerbell, verstandig om een maand over te slaan. Een verhuizing is al stressvol genoeg! Fijn ook dat de gyn met jullie mee heeft gedacht. Ik vond ze altijd erg prettig in het contact. Minoes, het wordt wel erg spannend nu, hè?! Duim, duim, duim!
  17. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Nee hoor, er komen hier om de haverklap verkouden types langs, dus geen probleem Linda. Hoe laat komen jullie?
  18. Dough

    ICSI eigen cyclus

    O, ik zie nu pas dat jullie poging veel embryo's heeft opgeleverd, Sopje! Een terugplaatsing van 2 en dan nog een hele vriezer vol. Wat geweldig! Succes en ga maar lekker met Linda en Minoes op de wachtbank. Op naar heeeeel veel :bfp: hier!!
  19. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Ik ben het helemaal met Sissy eens, Janis! Fijn dat het helemaal goed is gegaan bij het ontdooien van de eerste cryo, Linda! Ik duim hoor! Jij en Minoes samen op de wachtbank! Tinkerbell, je moet maar gewoon zien. Ik denk dat als jullie deze poging doen, je daarna (als hij niet slaagt) toe bent aan een cyclus overslaan. Succes met verhuizen en alles. Is niet niks! Sopje, hoe was het in het ziekenhuis? Mocht je een tp of niet? Spannend! Cherry-Ann, fijn weer een stapje verder in de zwangerschap nu je het weekend door bent. Nu nog steeds rustig in de buik en onderbroek? Sorry voor de late reactie over a.s. zondag. Lijkt me goed dat jullie komen, ook al kan misschien niet precies iedereen. Is erg lastig denk ik een andere datum te prikken. Wij hebben over 2 weken ook alweer het weekend vol en er komen vakanties aan van sommigen las ik (heerlijk!). Laat even weten of het definitief door gaat (ik denk het wel, als er 4 in elk geval kunnen), dan zeg ik ander bezoek voor die dag af (zoals beloofd, hihi). Jullie gaan voor! En wie nu niet kan en een ander keer wil komen, is natuurlijk later ook welkom! Of anders zien we elkaar bij Karin, die is de volgende met UMCG-wonder!
  20. Dough

    ICSI eigen cyclus

    O, en werken heb ik nog helemaal geen zin in, trouwens. Dat zou ook niet komen als ik nog langer thuis had kunnen blijven, hoor. Ik hou wel van lekker thuis zijn. Mijn vakanties voelen ook nooit te lang, ook niet die van de zomervakantie. Sommigen willen wel weer aan' t werk om zich weer nuttig te voelen, hoor je wel eens. Ik heb er helemaal geen problemen mee me niet nuttig te voelen, haha. Wat me alleen wel fijn lijkt is weer wat meer ritme in de dagen. En het voelt goed dat de opvang fijn geregeld is met mijn man, mijn schoonmoeder en onze vrienden. Het is fijn dat het goed gaat met mijn kindje. Als ik zou weten dat hij thuis of bij een ander is en dagen huilt, zou ik er meer moeite mee hebben. Dan wil ik als mama mijn baby kunnen troosten. Maar ik weet dat ie ook makkelijk de fles drinkt als een ander hem geeft, dus dat is ook prima. Ik denk trouwens dat ik nóg meer van Doughie zou genieten als ik ook uurtjes zonder hem ben, kijk erg uit naar de vrije dagen in mijn week straks, zeg maar. Haha.
  21. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Cherry-Ann, ik snap het, vanwege de bbz alleen kijken of het op de goede plek genesteld zat. Dan hadden jullie een erg vroege echo, denk ik? Nou, de volgende echo laat dan hopelijk wel een kloppend hartje zien. Ik blijf net zo lang duimen voor je dat het goed komt, tot je een blakende baby van rond de 3 kg in je armen hebt :toppie: Wat dapper dat je MvM al hebt gebeld! Terwijl je het eerder 2 keer af moest zeggen. Je had toch best nog even kunnen wachten? Maar wel heel lief dat je al wilt plassen voor MMM-vrouwen! Sissy, wat leuk om met de oma's naar een pretecho te gaan. Ik vond het wel een beetje eng om met 16 wk bij een vriendin die in het ziekenhuis werkt naar de baby te kijken, straks zag ze iets dat niet goed was.... Maar gelukkig was dat niet zo en waren ook wij flink gerustgesteld en niet zo nerveus voor de 20 wk echo daardoor. Dat heb jij nu ook. Balen zeg, dat je echo is uitgesteld. Ik vind het erg op het laatste moment (maar misschien was er wel ziekte en niet voor eerder te melden) en ik vind het ook iets dat je eigenlijk niet uit kan stellen! Dat is voor mensen heel spannend! Ik had in de zwangerschap trouwens helemaal geen idee/voorgevoel over het geslacht zoals jij wel hebt. Vond ik wel raar, ik dacht dat je zoiets wel aan zou voelen, haha. Benieuwd of het klopt! Had jij een voorgevoel, Ansje? En klopte het? En Janis, jij had geloof ik wel het idee dat het een meisje was, he? Linda, wat super dat de cryo-tp kan! Nu inderdaad heeeeeel hard hopen dat ie goed ontdooit! Vandaag toch? Spannend! Sopje, hoe is de punctie gegaan? Tinkerbel, hoe is het met jou?
  22. Dough

    ICSI eigen cyclus

    :clap2::happydance::toppie: Woohoooooooo!!!
  23. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Wat spannend hier! Minoes, jij bent met Pregnyl in de weer, het wordt steeds spannender!! Duim voor je, hoor! Cherry-Ann, wat fijn dat er een hartje klopte, maar wat vervelend dat er een donkere vlek te zien was. Misschien wat oud bloed? Ik hoop dat je lichaam het netjes opruimt en er de volgende echo niks meer te zien valt. Je hebt geen bloedverlies gehad de afgelopen zwangere weken? Een knuffel voor jou! Sissy, wat leuk een pretecho! Ook kijken naar het geslacht?! Spannend en veel plezier. Ja, dat schuldig voelen had ik in de zwangerschap ook. Ik vond zelf zwangere vrouwen altijd zo confronterend om te zien, toen het bij ons nog niet was gelukt. Ik voelde me echt soms bezwaard als ik dan met mijn dikke toeter rond liep, wetende dat ik heel vaak andere vrouwen jaloers en verdrietig zou maken bij het zien van mijn buik. Gelukkig genoot ik ook heel erg van mijn zwangerschap. Als ik nu met de baby op pad ben heb ik dat trouwens niet meer, dat ik me schuldig voel naar vrouwen bij wie het (nog) niet wil lukken. Het is dus blijkbaar afgenomen, dat schuldige gevoel. Ik vind er trouwens niks mis mee, dat je je realiseert dat je in een positie zit waar andere ongewenst kinderloze mensen van dromen, en dat je je in je handen mag knijpen dat je in verwachting bent/ een kindje krijgt. Ik had het in de kraamweek sterk: steeds huilen van geluk en steeds denkend: wauw, we hebben een kindje! Anderen krijgen niks en wij krijgen zomaar een kindje! Wat een geluk!! Ik had het gisteren ook nog, ik ben zielsgelukkig met hem en door de MMM voel ik dat nog een miljoen keer sterker. Sopje, klinkt goed dat er nu veel meer eiblaasjes groeien. Het is een pittige poging las ik, met hoofdpijn en bijwerkingen en zo. Dapper doorgezet, jij! Jammer dat je man niet bij alle ziekenhuisbezoekjes aanwezig kan zijn, maar dit is soms niet anders. Bij de follikelmetingen ging mijn man ook niet elke keer mee. Linda, jammer dat je tijd wat tegenviel op de 4 mijl. Maar toch supergoed, hoor! Leuke foto's zag ik op Hyves van jullie loopgroepje. En leuk die t-shirts! Vervelend van dat beetje bloedverlies dat je had. Wat een gedoe nog naar het ziekenhuis moeten. Dat klinkt echt lastig, met Julian en geen auto en werk en eigenlijk geen tijd om op en neer te gaan. Succes en ik hoop dat je baarmoederslijmvlies er goed uit ziet en dat niets een terugplaatsing in de weg staat! Ansje, meis, ik zag het ook op Hyves, de 20 weken echo. Spannend!!! En misschien hebben jullie hem nu al wel gehad?! Ik hou de site in de gaten. Ben benieuwd of het inderdaad een jongetje is en duim dat alles goed is. Ik vond het berespannend.
  24. Dough

    ICSI eigen cyclus

    Cherry-Ann, van harte met de zwangerschap! Ik snap dat het bij jou nog niet dolle vreugd is bij zo'n positieve test. Jammer is dat inderdaad, maar wel heel begrijpelijk. Je wordt nu eenmaal gebutst door ervaringen. Eerst de komende weken aanzien en ik zal heeeeel hard duimen dat het nu allemaal zonder complicaties zal verlopen en jullie over een paar maanden een heerlijk kindje in je armen kunnen sluiten. Minoes, geweldig, een terugplaatsing van een toppertje! Spannend weer om na zo'n tijd weer kans op baby te hebben. Hoop dat het nu klaar is met de teleurstellingen en dat je zwanger raakt. En voor jullie zullen de eerste maanden dan natuurlijk ook spannend zijn. Maar daar nu maar niet aan denken, eerst op naar 'geen bloed' en een mooie positieve test. Ik duim! Hoe is het met jullie kat nu? Herstelt ie goed? Janis, wat geweldig dat de 20 weken echo goed was! Zo spannend is dat! Gefeliciteerd met jullie dochter in aantocht!! Wel vervelend dat je steeds zo slecht slaapt. Leuk zo met de babykamer bezig, glasvezel op de muren, meubeltjes lakken. Wordt vast mooi. Even in het algemeen: meiden zet eens wat fotootjes van de babykamers op Hyves!! Zo leuk vind ik dat! Of even een privéhyveberichtje naar de ICSI-meiden met fotootjes als je het liever niet op Hyves zet! Sissy, echt leuk om jouw verhalen te lezen. Een tweeling is toch net weer ietsje anders. Hartje luisteren bij een tweeling kan wel, hoor! Vraag gewoon es of ze het kunnen laten horen bij de echo. Wij hadden thuis een Angelsound te leen om naar het hartje van de baby te kunnen luisteren, ik kon mijn eigen hartslag ook steeds horen, als ik langs een flinke ader kwam. Heel grappig, dan hoor je een trage hartslag en bij het kindje een veel snellere. Bij jou zou je dan aan verschillende kanten van de buik de hartslag van een ander kindje kunnen horen. Wat heerlijk, nog even een weekje naar de zon! Hebben wij in april ook gedaan. Dat maak je dan heel bewust mee, je denkt steeds: laatste keer zonder kindje(s). En toch heel gezellig want kindje ging natuurlijk in de buik wel mee en we hebben echt heel veel genoten van het getrappel in de buik. Weet nog dat ik een keer wakker werd 's ochtends en dat Doughman helemaal euforisch vertelde dat hij zijn eerste exclusieve momentje met zijn zoon had gehad (alles is natuurlijk steeds mijn ervaring met het kind en hij staat er bij en maakt het vanaf de zijlijn mee. Ik sliep en hij had zijn hand op mijn buik en Doughie trapte tegen zijn papa's hand. Helemaal geweldig vond mijn man het! Ansje, jullie gaan ook nog lekker een weekje weg? Mag ik vragen of het nu weer helemaal goed is tussen jullie tweetjes? Zijn alle wonden geheeld inmiddels? Of blijven er littekens en moeten jullie er hard aan werken. Hebben jullie nog gesprekken, of dat niet meer? Heeft de zwangerschap ook iets veranderd, hoe je tegenover elkaar staat of gewoon hoe je het leven ervaart? Leuk he, om het kindje te voelen. Ik voelde het rond 17 weken voor het eerst en daarna steeds duidelijker. Linda, vandaag de 4 mijl! Het is nu lekker zonnig, maar ik zie ook alweer bewolking.... Veel succes in elk geval! En tjonge wat is Julian sportief zeg! Best vaak sport hij. Kan hij lekker zijn energie in kwijt, hè? En hij is nog goed ook in voetbal, zeg, zo vaak als hij scoort! Hoe is nu precies de planning voor de cryoterugplaatsing? Sorry, ben het even kwijt. Karin, fijn dat je het tentamen alsnog gehaald hebt in september! En het wiegje opnieuw bekleden, mooi lijkt me dat. Wij hebben een hangwiegje bij ons op de kamer en ik moet zeggen dat ik het wel heel fijn/schattig vind dat Doughie niet gelijk in een groot ledikant ligt, maar eerst in een klein bedje. Maar je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Hoe is het met jullie beestje? Tinkerbell, beetje laat, maar ook van mij: welkom hier! Het is een heel onzeker en vervelend traject: ongewenst kinderloos zijn en dan fertiliteitsbehandelingen gaan doen. Je wilt het zo graag en je kunt het niet afdwingen en elke stap is er 1 om weer zenuwachtig voor te zijn en je krijgt elke keer een teleurstelling te verwerken. Ik raakte bij de 6e eigen cycluspoging zwanger. Als ik dat van te voren geweten had, was het zo ontzettend vele minder zwaar geweest! Als je maar weet dat het goed komt. Maar elke keer alles doormaken zonder te weten of je het ergens voor doet, is heel erg zwaar. Snap dat je teleurgesteld bent dat jullie na 2 keer nog geen terugplaatsing hebben gehad. Wij hadden bijna elke keer een terugplaatsing. Dan ga je na het zoveelste embryo ook denken: wat is er mis met die embryo's!? Gaat het ooit lukken? En ja dus. En ik hoop ook heel hard voor jou dat het gaat lukken!! Maak zeker weten doe je het niet en dat is het akelige. In elk geval is het superfijn om hier gehoord te worden en je ei kwijt te kunnen. Wij zullen je steunen, hoor! Want dat vond ik in het proces ook heel fijn: niet alles alleen te hoeven dragen. Maar met mijn man (de enige die precies hetzelfde meemaakt als ik!), vrienden, familie en lotgenoten hier! Is je 3e behandeling al gestart! Succes, hoor! Sopje, hoe gaat het met het spuiten? Heb je alweer een meting gehad? Hoe staat het er voor? Hier gaat het super. Doughie is zowaar aan het doorslapen geslagen! Heerlijk! Ook wel super dat ie dat nu gaat doen met het oog op weer aan het werk moeten over een paar weekjes, dan hebben we een lekker ritme. Hij groeit volgens mij goed, morgen weer naar het consultatiebureau wegen, meten en prikjes (brrrr), dan weten we het zeker. Hij is nu volledig over op flesvoeding. De borstvoeding heb ik in 4 weken afgebouwd. Heerlijk geen gedoe en pijn meer aan de borsten. Nog steeds steekt helaas spruw zo nu en dan de kop op bij Doughie. Na een paar dagen smeren met Daktarin is het dan gelukkig weer weg, maar dan is het na een week weer terug. Zielig: hij krijst dan zo nu en dan bij de eerste melk die in zijn mondje langs die witte vlekjes gaat. Ik denk dat dat brandt of zo. Verder kan hij steeds meer: vaker lachen en brabbelen, ons herkennen, ontdekt zijn handjes en voetjes, kan een mobiel heel erg waarderen en ligt graag op zijn buik rond te kijken. Hij heeft al vanaf het begin een heel sterk nekje. Samen douchen of in bad is ook nog steeds super voor hem! Mijn man heeft wat onrust op t werk door reorganisaties, maar het lijkt het op dat het in zijn geval positief uitpakt in een promotie, jippie! Hij is er wel erg druk mee, vooral veel onrust in 't hoofd. Vorig weekend (met dat prachtige weer!!) zijn we in een huisje geweest met onze beste vrienden en hun zoontje (mijn oppaskindje van de vrijdag), dat was echt heerlijk. Een wellnesshuisje met zonnebank, sauna, bubbelbad, een veranda en grote tuin. We hadden mazzel met de prijs, was een supergoedkope actie. Echt genieten zeg!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden